Z pohledu milenek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.8.12 17:03

Taky jsem na to podobně. Muj kamarad a slecnu. Jsou spolu 2 roky, bydli spolu. A my s nim se zname od malicka. Ja mela driv 3 vztah kazdy trval rok a pul. A on me po celou dobu chtel, a ja ne. ted ma zase on ji a ja chci jeho.
Ted jsme se po delsi videly, byly jse s prately venku. a potkaly jsme se tam. Ty nekonecny dlouhy pohledy se nedaji vydrzet..zacly jsme si psat.. zacal psat krasny veci, ze by me chtel, aspoon natolik jako driv, ze mu chybi ty doteky, a ze by chtel byt se mnou..
ze s tou svoji neni stastny ale ze s ni je protoze nema kde bydlet, a ze mu hodne pomohla..
a na to zase psal, ze kdyby nemel ji tak je hned se mnou, ze s ni jenom preziva..
ze nemuze vyrzet to ze se na sebe jen divame a delame jako ze nic..
je mi v celku jedno ze bych byla ta druha..neresim to… me je s nim krasne a vim ze nam bude dobre. ta sila toho chtice a vasne je nepopsatelna, a stoji za to.
ja jsem v celku volna… necekam od nej ze ji kvuli me opusti nepotrebuju jim delat zle..:-)
vi ze jednou prijde den kdy se rozejdou, a budeeme konecne spolu jak rika on.. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
24603
18.8.12 17:14
@JackO'Conor píše:
Moje žena byla 4 roky na mateřské, určitě to znáte jako matky je to stereotyp, který některé ženy ubíjí, jiným nevadí. Po mateřské, asi za půl roku si našla práci v jedné provozovně. Byl jsem rád, že má změnu a že konečně zažije něco jiného než na mateřské. Ze začátku bylo vše ok, byla ráda, že se dostala z domu, nechal jsem ji jít na večírky oné provozovny, ať si užije, hlídal jsem malého a byl rád, že se baví. Jednou jsem potřeboval její telefon, můj byl vybitý a zrovna když jsem chtěl volat oběvilo se na displeji Mareček, tak jsem jí to podal, a myslel že je to její bratr, který se jmenuje stejně, rychle típla a byla červená a měla rychlé výmluvy. Pak začalo chodit množství SMS, někdo řekne, že se to nedělá, ale já se podíval" jak se mi vyhajalo koťátko a snad+ 100smajlíků. Tak to mě chladným nenechalo, chtěl jsem vysvětlení, ale místo něj jsem dostal sprda co jí lezu do mobilu, že normální lidé tam nelozí a ona mi tam taky neleze. Telefon zmizel z zemského povrchu a bylo slyšet jen pípání v kapse, které nabívalo na intenzitě. Pak začala mít přesčasy a jezdila na koncerty a do práce chodívala před příchodem ostatních, on tam měl takovou spálnu, protože byl z města vdáleného 80km, pak si začala kupovat krajkové kalhotky, což odmítala vždy nosit, dostávat od něj spodní prádlo, no to už jsem měl tlak jako papiňák a pak ještě nechtěla jet na předem obědnanou dovolenou, že ona chce jít do práce a malý bude u jejích rodičů a malý se těšil, ale to ji nezajímalo, byla jen ona a on a vše kolem bylo vedlejší. Nakonec jsme jeli, ale co jsem zažil nikomu nepřeji řvala celou cestu, malý se ptal co se stalo mamince, ona neodpovídala tak se ptal mě a co má člověk říci! První on se rozešel se svou přítelkyní, s kterou měl holčičku, která byla stejně stará jako malý, byt si nechal, byl psaný na něj, to už moje žena viděla, že dosáhla svého a je volný a pro své potěšení mi říkala: Co tu budeš dělat až odejdu, nó, příští pázdniny už tu nebudeme a s malým budeme bydlet v jeho městě. Tak jsem na začátku ledna vzal její telefon a vytočil jeho číslo, na druhé straně byl borec, který prohlašoval, že se milují a nemohou bez sebe žít a když jsem se zeptal co malý, prý to je rozhodnutí mé ženy, která o svém životě může rozhodovat jak ona chce. Tak jsem mu řekl, že teda jo, ale odejde do 1.7, to ještě souhlasil, pak souhlasila i má žena a já se musel smířit s tím, že odejde. Má žena ráda do mě rýpala pořád no co budu dělat a tak a já jí ukázal, což jsem musel, protože domácnost nestíhala, že umím žehlit, prát i vařit a pouklízet taky, má klidná povaha ji přímo rozohňovala, já to bral tak jak to šlo. A jednoho krásného večera, kdy si nezapoměla říci jaký budu bez ní chudák dostala žlučníkový záchvat, to by jste se divili jak jsem jí byl náhle dobrý, žlučník šel ven, její sestra jí řekla, že to má z toho jak se chová ke mně, žena tvrdila, že určitě z něčeho jiného. Vozil jsem jí co bylo třeba, staral se o malého, domácnost, chodil do práce a úplně v poho, babičky daleko. tři a půl měsíce byla nemocná, Mareček ji chodil navštěvovat, pak nechápali spolubydlící na pokoji kdo to tedy je, když já jsem manžel. No a pak klid, najednou, že to musí posunout to stěhování na podzim a dotyčného začal sexuální apetit trápit, manželka nemohla a tak začalo ubývat sms až jednoho dne nic. Je to již dva roky a manželka se začala chovat jako by kromě mne nikdo jiný nebyl. Připadá si pořád tlustá, já jsem jiný vidím člověka jaký je na duši, proto kdyby byla nejtlustější, ale bezva ženská, tak ji budu milovat, ona tlustá není, jen něco má špatně v hlavě, ale pamatuji si to zlo co má v sobě, i když teď se chová úplně jinak, tak si to pamatuji a to nikdo nevymaže. Tak vám holky doporučuji nedělejte nic, čeho můžete litovat, čas a slovo nejdou vrátit.

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
teda, tak to smekám, máš můj velký obdiv :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 17:40

Má kamarádka je milenkou ženáče už 5 let.Ona by ho domů ani nechtěla, protože má ráda svůj klid. Ví ale, že u něj je v srdci na prvním místě. Když se s ním rozešla, zhroutil se a musel brát antidepresiva. S manželkou se nikdy nerozvede a řekl jí to hned. Nikdy se netvářil, že s ní bude. Až na ten detail manželky ale fungují jako normální pár. Mají spolu byt, vaří si večeře, jezdí spolu na víkendy, k moři, hádají se, někteří jeho známí jí znají. Já myslím, že jí tahle situace vyhovuje a nějakou manželku si ani nepřipouští. anonymní xxy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.12 18:15

@Maculinka :palec: :palec: :palec: :palec: naprosto souhlasím…jsem tou „podvedenou manželkou“…„milenka“ má teď s ex dítě a jsem zvědavá, jak si bude plnit své sny plány a touhy o kterých mi polemizovala v mailu a také o tom, že jsem psychicky labilní

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
18.8.12 19:50
@Anonymní píše:
@_Kaczenkaa_ Myslím, že to vidíš moc jednostranně. Chlap, kterému nejde o nic jiného, než si zaš…t a blboučká ženská, která je zamilovaná až po uši a naivně si myslí, že chlap kvůli ní opustí rodinu. Nic není jen černé a bílé, přečti si příspěvky nahoře… Vždyť by to šlo brát i opačně - ženská, co si chce užít v posteli a oblbne chudáka tátu od rodiny. Ne, je to oboustranná záležitost a věř nevěř, i v mileneckém vztahu mohou být city, jen ti dva nechtějí kvůli své slabosti pokazit životy dalších lidí, tak to prostě tají :nevim:Já osobně si myslím, že nebýt milence, už jsem dávno rozvedená a odnesly by to děti…

Je asi pravda, že to vidím opravdu jednostranně, je to můj pohled na tohle téma a ten se asi nezmění, nikdy bych nedokázala svého partnera podvádět, ani bych nemohla být se zadaným mužem, je však každého věc, že nemá svědomí a vrací se domů s klidem i přesto, že svého partnera zrazuje…
Pro tohle prostě nemám a nebudu mít pochopení… A jsem ráda, že mám partnera, který má na věc stejný pohled jako já…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.12 20:02

@_Kaczenkaa_ Před 10 lety jsem měla na věc úplně stejný pohled jako ty. Nevěru jsem odsuzovala a věděla jsem, že bych jí nebyla schopná, protože bych nemohla manželovi ublížit. Jenže od té doby se toho hodně změnilo… Přeju ti, ať to u vás takhle zůstane napořád.

pořád ta stejná Anonymní

• Citovat
  • Upravit
72725
18.8.12 20:04

Byla jsem milenkou, jedinkrát v životě.. nevadilo mi být druhá, protože milence jsem si našla jen proto, že můj tehdejší o mě naprosto nejevil zájem.. takže pokud to bylo jen zpestření, bylo to fajn.. Jinak tedy já toho milence cíleně nehledala, a už vůbec ne mezi zadanými či ženatými chlapy.. prostě to vyplynulo.. :think:
mmchdm, stalo se to už v dospělosti, nebyla jsem žádnej žabec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.12 20:17
@Anonymní píše:
@_Kaczenkaa_ Před 10 lety jsem měla na věc úplně stejný pohled jako ty. Nevěru jsem odsuzovala a věděla jsem, že bych jí nebyla schopná, protože bych nemohla manželovi ublížit. Jenže od té doby se toho hodně změnilo… Přeju ti, ať to u vás takhle zůstane napořád.pořád ta stejná Anonymní

Pred 10 rokmi som si myslela ze nikdy nebudem kradnut, ale potom mi nedochadzalo, tak som okradla starenku. Bola to rovnako aj jej vina, nemala byt tak blba a naivna. Kto nezazil, nepochopi, prajem vam, aby si s vami zivot rovnako nepohral.

Dokelu spite si s cim chcete, psy, kozy, svagrovia, len netvrdte ze sa tomu nedalo vyhnut a ze to caka kazdeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 20:22
@Bábi Zlopočasná píše:
Pred 10 rokmi som si myslela ze nikdy nebudem kradnut, ale potom mi nedochadzalo, tak som okradla starenku. Bola to rovnako aj jej vina, nemala byt tak blba a naivna. Kto nezazil, nepochopi, prajem vam, aby si s vami zivot rovnako nepohral.Dokelu spite si s cim chcete, psy, kozy, svagrovia, len netvrdte ze sa tomu nedalo vyhnut a ze to caka kazdeho.

Vtipné… nejsem si vědomá toho, že bych někde výše psala, že se tomu nedalo vyhnout a že to čeká každého, nebo mám blou paměť a špatně čtu? Nenapsala jsem Kaczence, že ji čeká totéž, naopak jí popřála opak a myslela jsem to vážně. Člověk by nikdy neměl říkat nikdy…to je můj názor. Ano, dalo se tomu vyhnout, ale já jsem nechtěla a to je rozdíl.

citovaná Anonymní

• Citovat
  • Upravit
18.8.12 20:31
@Anonymní píše:
Vtipné… nejsem si vědomá toho, že bych někde výše psala, že se tomu nedalo vyhnout a že to čeká každého, nebo mám blou paměť a špatně čtu? Nenapsala jsem Kaczence, že ji čeká totéž, naopak jí popřála opak a myslela jsem to vážně. Člověk by nikdy neměl říkat nikdy…to je můj názor. Ano, dalo se tomu vyhnout, ale já jsem nechtěla a to je rozdíl.citovaná Anonymní

Mozno som reagovala trochu prehnane, ale fakt som uz unavena z odpovedi „kto nezazil nepochopi“ a „pockaj co ti zivot prichysta“. Skoro mam pocit ze dnes je najvacsia hodnota v zivote dobry sex, a vsetko ostatne sa mu musi podriadit, zaroven ze ten v prave je podvodnik, lebo je proste chytrejsi nez ten podvedeny.
Ale ja som len stara moralistka, ktorej sa vsetci vysmievaju, lebo veri vlastnemu chlapovi viac nez zvysku sveta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 20:48

@Bábi Zlopočasná Často v mileneckém vztahu jde i o jiné věci než jen sex…jak už bylo napsáno (nebo to bylo v té druhé diskuzi? už se ztrácím…). Nejsi moralistka, prostě to tak máš. Já (narozdíl od mého milence) taky pořád věřím, že existují páry, které jsou vůči nevěře imunní. A přeju jim to. Jen my mezi ně prostě nepatříme.

• Citovat
  • Upravit
18.8.12 21:16
@Anonymní píše:
@Bábi Zlopočasná Často v mileneckém vztahu jde i o jiné věci než jen sex…jak už bylo napsáno (nebo to bylo v té druhé diskuzi? už se ztrácím…). Nejsi moralistka, prostě to tak máš. Já (narozdíl od mého milence) taky pořád věřím, že existují páry, které jsou vůči nevěře imunní. A přeju jim to. Jen my mezi ně prostě nepatříme.

No ja v tom stale vidim podvod na cloveku, ktory Ti na svete veri zo vsetkych najviac… dobre, s vynimkou deti v predskolskom veku. Nelyncujem nevernikov a nevstupujem im do svedomia - ale vadi mi ked sa tu hromadne prezentuje ze vlastne o nic nejde a ze podvadzat je za istych okolnosti minimalne prijatelne, ak uz nie nutne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 21:26
@Bábi Zlopočasná píše:
No ja v tom stale vidim podvod na cloveku, ktory Ti na svete veri zo vsetkych najviac… dobre, s vynimkou deti v predskolskom veku. Nelyncujem nevernikov a nevstupujem im do svedomia - ale vadi mi ked sa tu hromadne prezentuje ze vlastne o nic nejde a ze podvadzat je za istych okolnosti minimalne prijatelne, ak uz nie nutne :nevim:

Tak by tomu bylo, kdyby mezi manželi byla vzájemná důvěra, kdyby se vzájemně respektovali a vážili si jeden druhého. Když něco z toho chybí, je to špatně. Není pravda, že o nic nejde. Jde o hodně, v mém případě třeba o to, že v mém manželství toho spousta schází a z toho šťastná nejsem. Nechci brát dětem pocit pohodové rodiny, takže situaci řeším takhle.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
18.8.12 21:31

Měla jsem milenecký vztah s mužem (zadaným s dětmi), ale zvolila jsem právě jeho, protože to byl všude známý kurevník a doufala jsem, že mě nebude tedy víc obtěžovat. Chyba, zamiloval se a já jsem to ukončila, protože jsem mu na začátku na rovinu řekla, že ho nikdy milovat nebudu a nic po něm nechci…a to ho asi imponovalo :zed: :zed: :zed: Jako druhé mi bylo velmi dobře, nic jsem k němu necítila a když jsem na něj neměla náladu, byla jsem ráda, že měl manmželku. Smutné bylo, když bral malého synka na rande se mnou, to se mi nelíbilo. Chlapi fakt dokážou být šmejdi.

• Citovat
  • Upravit
6032
18.8.12 21:34

Můj muž měl po letech třídní sraz. S některými se neviděli hooodně dlouho. V rámci této akce na něj zacílila jedna ze spolužaček jako na sexuální objekt. Sama doma dvě děti a muže. On ženatý, tehdy bezdětný. Byl z toho tak v šoku, že mě po příchodu pozdě v noci budil, aby mi řekl, že mě miluje a nechce o mě přijít. To mě samozřejmě hned vzbudilo na hotovo, protože takové prohlášení je uprostřed noci od připitého muže dost alarmující. Už jsem moc nespala. Ráno jsem z něho dostala vše včetně ne zrovna příjemných podrobností, ale celou akci nějak ustál. Nebylo nic. A to snažení o něco mělo fůru svědků z řad ostatních spolužáků.
Ve mně to vyprovokovalo nenásilnou, ale přesto úspěšnou obranu. Ta holka mě neznala. Já jsem věděla, kdy kde bude, tak jsem se tam náhodně vypravila s manželem taky. A že jsem si na sobě dala záležet! Nevypadám vůbec špatně a tehdy jsem to vyšoerkovala, co to šlo. Ta holka byla chudina. Hleděla na mě jako na zjevení, manžel se mi hodně věnoval, navíc jsem občas něco utrousila i na téma mého vzdělání, dobrého zaměstnání atd. Takže tuhle jsem (doufám) naprosto odradila od lovení ženáče. A v tomto případě by jí rozhodně nešlo jen o sexuální vyžití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí