Z pohledu milenek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21703
19.8.12 13:07

„já jsem se v dané situaci zachoval jak nejlépe to bylo možné“ to mi silně připomíná mého přítele. Také je to takový srab

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
19.8.12 13:08
@Nevěrník píše:
Ano, kdyby se to manželka dozvěděla, nastala by varianta, kdy bych uznal, že máš pravdu. Naštěstí tahle varianta nenastala, je pro mě pouze teoretická a já jsem se v dané situaci zachoval jak nejlépe to bylo možné.
Jinak situace už se mezitím vyřešila tak nějak sama.

A jak jestli můžu být zvědavá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nevěrník
19.8.12 13:09
PaníBovaryová píše:
Já jsem spíš na ty činy než slova. Sice tvrdíte, že máte milenku na prvním místě, ale chováte se, jako byste tam měl manželku.

Kdybych měl na prvním místě manželku, tak bych nikdy nebyl nevěrnej.
To bych se choval úplně jinak.

• Citovat
  • Upravit
Nevěrník
19.8.12 13:13
PaníBovaryová píše:
„já jsem se v dané situaci zachoval jak nejlépe to bylo možné“ to mi silně připomíná mého přítele. Také je to takový srab

Aha, takže vám jde především o to někoho urazit.
Tak v tom případě sbohem, nemám s vámi už o čem mluvit.

• Citovat
  • Upravit
3605
19.8.12 13:14
@PaníBovaryová píše:
„já jsem se v dané situaci zachoval jak nejlépe to bylo možné“ to mi silně připomíná mého přítele. Také je to takový srab
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nevěrník
19.8.12 13:15
katerinkaaa píše:
A jak jestli můžu být zvědavá?

Ale klidně buď zvědavá, s milenkou jsme se rozešli. :lol:

• Citovat
  • Upravit
21703
19.8.12 13:17
@Nevěrník píše:
Aha, takže vám jde především o to někoho urazit.
Tak v tom případě sbohem, nemám s vámi už o čem mluvit.

ale nebuďte taková hysterka :lol: :lol: PRoč vlastně s tou manželkou stále jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
19.8.12 13:20

Pani Bovaryová a Katerinkaa by strašně moc chtěly číst a psát si o tom, jak muži strašně opovrhují svými milenkami, berou je jen jako matrace a vlastně je úplně nesnášejí a nikdy by s nimi nebyli.
Holky, proberte se, každý je jiný, každá situace je jiná, ano - i takový muž se asi může vyskytnout, ale nedělejte z manželek světice, z chlapů nesvéprávná zvířátka a z milenek matrace. Všichni jsme lidé a nikdo z nás by asi nechtěl mít poměr s někým, kým pohrdá či si o něm myslí něco hrozného…já už bych dneska nespokojenost ve vztahu řešila jinak než nevěrou, ale já mám k tomu možnosti - mám své zázemí, jsem soběstačná a není na mě nikdo (kromě dcerky samozřejmě) závislý. Spousta lidí to tak ale nemá a tak chtě nechtě „musí“ být s partnerem, se kterým by za normálních okolností třeba už nebyli a většinou z těchto situací potom pramení nevěra, ať už mužská či ženská. Protože dámy, v tomhle jsou si podle mě pohlaví fifty fifty…

• Citovat
  • Upravit
3605
19.8.12 13:27
@káťa píše:
Pani Bovaryová a Katerinkaa by strašně moc chtěly číst a psát si o tom, jak muži strašně opovrhují svými milenkami, berou je jen jako matrace a vlastně je úplně nesnášejí a nikdy by s nimi nebyli.
Holky, proberte se, každý je jiný, každá situace je jiná, ano - i takový muž se asi může vyskytnout, ale nedělejte z manželek světice, z chlapů nesvéprávná zvířátka a z milenek matrace. Všichni jsme lidé a nikdo z nás by asi nechtěl mít poměr s někým, kým pohrdá či si o něm myslí něco hrozného…já už bych dneska nespokojenost ve vztahu řešila jinak než nevěrou, ale já mám k tomu možnosti - mám své zázemí, jsem soběstačná a není na mě nikdo (kromě dcerky samozřejmě) závislý. Spousta lidí to tak ale nemá a tak chtě nechtě „musí“ být s partnerem, se kterým by za normálních okolností třeba už nebyli a většinou z těchto situací potom pramení nevěra, ať už mužská či ženská. Protože dámy, v tomhle jsou si podle mě pohlaví fifty fifty…

Vůbec jsem neovrhovala milenkama a nedělala jsem z nich matrace. Podvádějí stejně ženy i muži, mluvila jsem všeobecně o nevěře. Mám prostě názor, že není vhodné každý problém v manželství řešit hned milencem nebo milenkou. Ale tak se to asi nejčastěji děje a pak nevěrník nebo nevěrnice hledají na svém parnerovi další chyby, kterými se chce vnitřně ospravedlnit. Je to diskuze, řekla jsem nahlas svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
19.8.12 13:31

@káťa To je fajn, že přesně víš, co bychom moc chtěly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nevěrník
19.8.12 13:32

@káťa
Výborně Káťo, lépe bych to nenapsal, ostatně hlavně protože jsem sem chtěl napsat něco v podobném smyslu, tak jsem sem vlastně přispěl.
Jenže některé mě sdělení nezajímalo, zato je hrozně zajímala moje nevěra a za to že jsem se před svým selháním snažil ochránit aspoň manželku jsem srab.
No OK, já to přežiju, hlavně když to o mně říká někdo, kdo mě nezná a vůbec neví o co jde.
A známe se Káťo, jen nevíš, kdo jsem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.12 13:35

Jsem jedna z těch, které se to nedávno stalo. Provalilo se to rychle. Jsem ta, kterou manžel podváděl.

Máme doma malé dítě a aktuálně manželství v troskách, protože se s tím nedokážu vyrovnat a nevím co se sebou.

Byla bych i docela ráda, kdyby si za tou hvězdou šel.

Všechny milenky, které vědí, že vědomě mohou zbořit vše, co do té doby klapalo a ještě si dovolí říct, že je to každého volba a věc, tak není. Poněvadž možnost, že se nevěra může zjistit, tak toho jste si vědomé naprosto všechny. A jak se potom chováte?

Je mi z vás těch, kterých se to týká na :poblion: a kdyby tady existovala možnost, jak sem toho smajla dát do nekonečna, tak se nezdráhám.

A každé, které se to týká přeji do života totéž, ať si prožijí se vším všudy co tohle neštěstí obnáší.

Jste bezpáteřní a bezmozková stvoření :poblion:

Pokud zakladatelce vadí můj příspěvek, tak se omlouvám, ale odpustit jsem si jej nemohla…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.12 13:44

Jestli vám manželka nevyhovuje, najděte si jinou ženu a nedělejte z manželky blbku! Buďte se ženou, co milujete a ne s tou, které vám je líto! Rozhodněte se, VYBERTE SI!
Ta bolest a nejistota té, která je podváděná a přesto miluje je ŠÍLENÁ! A nejhorší je doba, kdy VÍ, že se to děje. To je horší než kdyby ji partner rovnou opustil.

• Citovat
  • Upravit
3165
19.8.12 14:04
@Anonymní píše:
Jsem jedna z těch, které se to nedávno stalo. Provalilo se to rychle. Jsem ta, kterou manžel podváděl.

Máme doma malé dítě a aktuálně manželství v troskách, protože se s tím nedokážu vyrovnat a nevím co se sebou.

Byla bych i docela ráda, kdyby si za tou hvězdou šel.

Všechny milenky, které vědí, že vědomě mohou zbořit vše, co do té doby klapalo a ještě si dovolí říct, že je to každého volba a věc, tak není. Poněvadž možnost, že se nevěra může zjistit, tak toho jste si vědomé naprosto všechny. A jak se potom chováte?

Je mi z vás těch, kterých se to týká na :poblion: a kdyby tady existovala možnost, jak sem toho smajla dát do nekonečna, tak se nezdráhám.

A každé, které se to týká přeji do života totéž, ať si prožijí se vším všudy co tohle neštěstí obnáší.

Jste bezpáteřní a bezmozková stvoření :poblion:

Pokud zakladatelce vadí můj příspěvek, tak se omlouvám, ale odpustit jsem si jej nemohla…

Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
19.8.12 14:10
Pro „nevěrníka“:
@Anonymní píše:
Jestli vám manželka nevyhovuje, najděte si jinou ženu a nedělejte z manželky blbku! Buďte se ženou, co milujete a ne s tou, které vám je líto! Rozhodněte se, VYBERTE SI!
Ta bolest a nejistota té, která je podváděná a přesto miluje je ŠÍLENÁ! A nejhorší je doba, kdy VÍ, že se to děje. To je horší než kdyby ji partner rovnou opustil.

Právě z tohoto důvodu jste srab - neumíte si vybrat, ale dvojí život by prý vyhovoval 65% mužů (vidíte, nepíšu, že všem), ne proto, že manželce nechcete ublížit - neschovávejte se za její sukně. Manželce víc ublíží, když se dozví, že máte x let milenku, než když ji čestně opustíte, protože už nejste ve vztahu šťastný - na to právo máte, chovat se vůči ní krutě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí