Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky, můžu se zeptat, v čem v tomto počasí běháte? Myslím oblečení 😊 díky
Funkční čepice, nakrcnik, rukavice, bundu na beh a termoleginy, behaci botasky. Pod bundu si beru dle počasí - funkční triko s dlouhým nebo krátkým rukávem.
Já poslední dobou dávám i stahovací gaťky s nohavičkou, zadek pak není zmrzlý
@Vilímka Na tělo 2 trika a mikinu co neprofoukne, nebo slabou bundu když prší. Na nohy leginy, pokud je kolem nuly tak i punčochy. Rozhodně čepici a nákrčník! A pod 5 st. rukavice.
Legíny, svetr, lehká šusťákovka a termotriko. A úplná nezbytnost je čelenka, nesnáším, když mi fouká na uši.
Tak hlásím, že jsem konečně o 4kg lehčí. 1.1 91kg, nyní 87kg.
Běhám cca 2-3× týdně v lese nad barákem. Maximálně však ale 5km. Víc nedám.
Bohatě mi stačí 3.5km 🤣
@Evulina já jsem stihla ještě běžet ve středu dopoledne, než to bylo povinné. Upřímně moc se mi běhat s tím hadrem nechce, obtěžuje mě to i při chůzi. A zrovna jsem se už začínala zlepšovat ![]()
@Evulina nebeham s rouškou. Jsem z vesnice, s nakrcnikem vyjdu z vesnice a pak běhám bez, většinou nikoho nepotkam. Je pravda, že běhám na indiana v lesích.
Tak jsem holky četla v novinách, že se s rouškou vůbec běhat nemá. Že zvlhne za malý okamžik při běhu a při zvlhnutí se musí vyměnit. Takže buď běhat v přírodě, kde nikdo v okolí není, bez roušky, anebo mít s sebou na výměnu několik roušek a po pár minutách je vždy měnit (?)
Udýchat kopce s rouškou je obrovská zátěž, nedá se to. Na manipulaci s výměnou bych si netroufla, to bych musela běžet s dezinfekcí v ruce.
Máš možnosti… vyběhnout někam výš na louku, kde budeš mít přehled, nebo volit méně frekventované časy.. o víkendu si přivstat a s čelovkou, což mi příjde dost nebezpečné, nebo tolerovat na většině trasy roušku
@spinkánek píše:
Udýchat kopce s rouškou je obrovská zátěž, nedá se to. Na manipulaci s výměnou bych si netroufla, to bych musela běžet s dezinfekcí v ruce.
Máš možnosti… vyběhnout někam výš na louku, kde budeš mít přehled, nebo volit méně frekventované časy.. o víkendu si přivstat a s čelovkou, což mi příjde dost nebezpečné, nebo tolerovat na většině trasy roušku
Pod to se můžu podepsat, stačí mi vyjít s rouškou k nám do 5. patra a už se dusím
Natož s ní běžet… Já zatím volím radši rodotped, taky plánuji vyběhnout ven, nejspíš půjdu hodně brzo ráno. ![]()
Ahoj holky, tak já jsem taky behem této situace začala běhat. Je to asi měsíc. Nejprve 14dni chůze 6-8km. Posledních 14dni beh. 4-5km včera poprvé 7km. Ale mám 1,5kg nahoře. Tak snad se to časem upraví. Nebo se vrátím zpět k chůzi nebo to střídat ![]()