Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
4.3.20 07:04

Holky, můžu se zeptat, v čem v tomto počasí běháte? Myslím oblečení 😊 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
4.3.20 07:58

Funkční čepice, nakrcnik, rukavice, bundu na beh a termoleginy, behaci botasky. Pod bundu si beru dle počasí - funkční triko s dlouhým nebo krátkým rukávem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
4.3.20 09:30

Já poslední dobou dávám i stahovací gaťky s nohavičkou, zadek pak není zmrzlý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
5.3.20 07:03

@Vilímka Na tělo 2 trika a mikinu co neprofoukne, nebo slabou bundu když prší. Na nohy leginy, pokud je kolem nuly tak i punčochy. Rozhodně čepici a nákrčník! A pod 5 st. rukavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.20 14:20

Legíny, svetr, lehká šusťákovka a termotriko. A úplná nezbytnost je čelenka, nesnáším, když mi fouká na uši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
17.3.20 15:22

Tak hlásím, že jsem konečně o 4kg lehčí. 1.1 91kg, nyní 87kg.
Běhám cca 2-3× týdně v lese nad barákem. Maximálně však ale 5km. Víc nedám.
Bohatě mi stačí 3.5km 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
21.3.20 18:14

Holky jak se vám při běhání dýchá přes roušku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
21.3.20 18:19

@Evulina já jsem stihla ještě běžet ve středu dopoledne, než to bylo povinné. Upřímně moc se mi běhat s tím hadrem nechce, obtěžuje mě to i při chůzi. A zrovna jsem se už začínala zlepšovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
28.3.20 08:51

@Evulina nebeham s rouškou. Jsem z vesnice, s nakrcnikem vyjdu z vesnice a pak běhám bez, většinou nikoho nepotkam. Je pravda, že běhám na indiana v lesích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.3.20 16:28

Tak jsem holky četla v novinách, že se s rouškou vůbec běhat nemá. Že zvlhne za malý okamžik při běhu a při zvlhnutí se musí vyměnit. Takže buď běhat v přírodě, kde nikdo v okolí není, bez roušky, anebo mít s sebou na výměnu několik roušek a po pár minutách je vždy měnit (?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
30.3.20 10:37

Udýchat kopce s rouškou je obrovská zátěž, nedá se to. Na manipulaci s výměnou bych si netroufla, to bych musela běžet s dezinfekcí v ruce.
Máš možnosti… vyběhnout někam výš na louku, kde budeš mít přehled, nebo volit méně frekventované časy.. o víkendu si přivstat a s čelovkou, což mi příjde dost nebezpečné, nebo tolerovat na většině trasy roušku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 22:31
@spinkánek píše:
Udýchat kopce s rouškou je obrovská zátěž, nedá se to. Na manipulaci s výměnou bych si netroufla, to bych musela běžet s dezinfekcí v ruce.
Máš možnosti… vyběhnout někam výš na louku, kde budeš mít přehled, nebo volit méně frekventované časy.. o víkendu si přivstat a s čelovkou, což mi příjde dost nebezpečné, nebo tolerovat na většině trasy roušku

Pod to se můžu podepsat, stačí mi vyjít s rouškou k nám do 5. patra a už se dusím :D Natož s ní běžet… Já zatím volím radši rodotped, taky plánuji vyběhnout ven, nejspíš půjdu hodně brzo ráno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
30.3.20 22:34

Já běžela s rouškou 6 km předevčírem a katastrofa  :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
31.3.20 08:27

Nojo, těžko na cvičišti, lehko na bojišti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
2.5.20 09:16

Ahoj holky, tak já jsem taky behem této situace začala běhat. Je to asi měsíc. Nejprve 14dni chůze 6-8km. Posledních 14dni beh. 4-5km včera poprvé 7km. Ale mám 1,5kg nahoře. Tak snad se to časem upraví. Nebo se vrátím zpět k chůzi nebo to střídat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková