Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5957
2.1.20 22:49
@Elizabeth 7 píše:
@LucyLuci já taky stále nevzdala. Už jsem se zlepšila na 5 km, konec roku jsem zvládla s mínus 15 kg. Na konci ledna mě čeká další kontrola u nutriční a chybí mi poslední dvě kila do svého cíle. @dicentra to se hezky držíš. První dceru jsem rodila na začátku května a o vánocích jsem měla 10 kg. @Čumila parádní výkon. Klobouk dolů. @Janča1212 to vyzrani bohužel znám, z jiných důvodů jsem to dotáhla na 86kg pri 173 cm. V loni už jsem se na sebe nasr… do ničeho se nevešla, nemohla projít kolem zrcadla a za rok mám dole 15 kg. Pořádně se kousni, určitě to zvládneš. Moc držím palce. @LucyLuci tyhle večerní záchvaty znám taky, co jsem se najedla zmrzlin a nutely a pak se za to nesnášela.. co s tim nevím… čas od času mě to taky prepadne.Všem přeji hodně nabehanych km a zhubnutych kil.

Tak to jsme tedy měli +- stejný poměr, se kterým jsi začínala…
Za jak dlouho jsi viděla nějaký váhový a hlavně pocitový rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
3.1.20 10:14

@Janča1212 začínala jsem velmi pozvolna prochazkami a úpravou stravy, protože jsem ještě kojila, začátkem června jsem přestala a začala chodit k nutriční. Do konce června jsem zhubla jen 6 kg. Nejvíc to bylo znát po prázdninách měla jsem dole 11 kg. Během prázdnin byl prostor pro můj režim jídla a pohybu. Od září je to zas boj, vše skloubit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
3.1.20 10:17

@Janča1212 jo a cítit jsem se začala dobře po těch prázdninách, a teď je to naprosto super. Konečně se vejdu do oblečení před prvním tehu, teda kalhot, šaty a vápenky už asi nikdy neobleknu, nějak se mi zvětšily paze a hrudník, na těchto partiích žádné změny moc nesledují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
3.1.20 17:04

Já dnes poprvé v životě stála na vibrační plošině. Holky 10 minut a bolí mě tělo solidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
5.1.20 20:37

Tak jsem se dnes po několika dnech zase odhodlala vyběhnout po ranní to ale není ono ale stejně dala jsem 15,2km a měla jsem dost, mám radost třeba se k tomu půlmaratonu dohrabu :oops: :lol:
Dnes se mi běhalo docela dobře nejlepší pohon bylo brzké stmívání a já v lese :pankac: :lol: :mrgreen:

Co vy holky běháte, chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
5.1.20 23:47

Zdravim vsechny. S behem jsem zacala na konci srpna a hrozne me bavi. Mam ale dotaz, behate i v zime pri minusovych teplotach? Mam moznost behat bud brzy rano pred praci (od 4-30 do 5-30) nebo az vecer po 19 hod (mezi tim prace, skolka, domacnost). Ale ted kdyz mrzne mam strach ze uklouznu, neco si zlomim a bude po behu :roll: Za tmy beham ve meste, mam “svoji” trasu 7 km.

Příspěvek upraven 06.01.20 v 09:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
6.1.20 04:50

@Irča81 já běhám kdykoli a uklouznutí se taky bojím ale asi doufám že bych se zvedla a běžela dál :mrgreen:
Já mám větší strach že si zvrknu nohu protože běhám terénem a jak je to namrzlé tak je to takové samy hrbolek
Ale snažím se za každého počasí když je nálada :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
6.1.20 10:41

@Irča81
U nás včera byla silnice jeden led, ale polní a lesní cesty paráda. Po silnicici jsem to brala trávou na krajnici, jinak to nešlo. Pokud nemáš možnost běhat někde v parku a jsi odkázaná na chodník tak ve sněhu ( i uklouzaným) to jde. Trailový botky jsou výhodou, ale pokud prší a na chodníku to namrzá, pak je lepší sedět doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
9.1.20 11:22

@Irca81
Ja zacla tak nejak jako ty a nechtela sem pres zimu prestat, abych si nemusela prozivat ty hrozny zacatky zase 8o :mrgreen:

Takze chodim behat tak obden at je jak chce (nekdy se mi teda strasne nechce :zed: do toho pocasi) jen sem si podle toho poridila obleceni.

No a ohledne spadnuti, mela sem trochu strach, jak zacla byt namraza, ale zase sem si rikala, kdy je lepsi cas spadnout nez kdyz ma clovek vsechno pekne prohraty z behu :dance:

Jak pise @LucyLuci spis mi vadi ty hrboly a taky jak se v hlubsim snehu beha tezce, mam z toho trochu pretazeny ty slasky kolem kotniku :think:, ale to si hadam zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.1.20 13:38

@janík27 já se na to chystám dneska snad to zvládnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
9.1.20 20:13

Tak já nejsem schopná v tomhle počasí vyběhnout :nevim:
On den drandím 30 minut doma na elipticalu a už jsem 2× vlezla i na vibrační plošinu… Snažím se držet zdravého jídelníčku. Potřebuju opravdu shodit. Vuuuubec se necítím dobře. Myslím, že by se mi ulevilo, i kdybych shodila alespoň 3 kila. Jsem jak balón

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
15.1.20 19:42

:mavam:
Tak jo… Už i já vyběhla ven 🤣
Poprvé 2.3km a dnes 2.7km. Tempo sice šnečí, ale běžím :wink:
Stravu jsem radikálně upravila od 1.1. Do té doby mi nedělal problém hamburger, zmrzlina, sušenky, hranolky, litry mirindy atd
Chtěla bych vyběhnout zpočátku 3× v týdnu.
Každý říká, že první vlna hubnutí jde rychle… Tož doufám, doufám!!! Doufám, že za cca měsíc už mi někdo bude schopný říct, že jsem zhubla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
15.1.20 20:46

@Janča1212 Supr :dance:, to pocasi neni zas nakonec tak na prekazku, ne? Aspon ti neni horko :mrgreen: Jeste bych dodala, pozor na urazy, prijde mi ze na tom hodne lidi s behanim skonci. Pekne pomalu, rychlost prijde pozdejc, hlavne at si privyknout slachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
15.1.20 20:57
@olmy píše:
@Janča1212 Supr :dance:, to pocasi neni zas nakonec tak na prekazku, ne? Aspon ti neni horko :mrgreen: Jeste bych dodala, pozor na urazy, prijde mi ze na tom hodne lidi s behanim skonci. Pekne pomalu, rychlost prijde pozdejc, hlavne at si privyknout slachy.

Vyběhla jsem ráno v 8 a super. Úplně nádherně se mi dýchalo. Akorát teda jsem měla ještě hodinu po doběhnutí úplně studený stehna. Zítra se, asi nehnu 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
18.1.20 11:13

Tak další běh za mnou. Sice je to bída - jen 2.75km, ale nebudu to pro začátek přehánět. Nechci si to zošklivit. Tohle mi zatím vyhovuje a na běh se vždy těším…
Jen mi prosím někdo poraďte.
Změnila jsem komplet jídelníček a pohyb od 1.1. A zatím mám dole jen 1kg a na centimetry NIC!!! Nikde!!! Jak je to možné??? Všichni píšou, jak už mají o 5cm méně, o 3kg méně a já jsem pořád stejná 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková