Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2268
19.10.19 13:44

@Čumila Nestíhám nervy a stres práce škola a všechno okolo občas vyběhnu ale jinak fakt nestíhám a upřímně z nervu ani nemám náladu :,( :,( :,( :,(
Těším se až tahle etapa skončí snad se do konce roku z toho vyhrabu a zase v pohodě začnu :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
29.10.19 22:31
@LucyLuci píše:
@Čumila Nestíhám nervy a stres práce škola a všechno okolo občas vyběhnu ale jinak fakt nestíhám a upřímně z nervu ani nemám náladu :,( :,( :,( :,(
Těším se až tahle etapa skončí snad se do konce roku z toho vyhrabu a zase v pohodě začnu :oops: :oops: :oops:

to znám, proto chodím ráno před prací pravidelně do fitka a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
2.11.19 11:44

@Elizabeth 7 13kg je krásný váhový úbytek, to je pecka gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
4.11.19 08:36

@Čumila děkuji.

Jak se beha? Můj moral je dost zoufalý. Chodím max 3 týdne. Počasí hnus, brzy tma, manžel hodně práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
1.1.20 19:56

Holky vy už v zimě neběháte? Já neměla moc času změna práce nervy stres a různé ostatní věci, dost jsem polevila jen jednou za čas vyběhla, i váha mi asi lehce stoupla :cert:
Ale snažím se ve volnu vyběhnout…
Co vy? Jak jste přežily Vánoce? Co běh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
1.1.20 19:58

Včera jsem si udělala vlastní rekord, sice tempo ala slimák, ale 15km :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
2.1.20 09:03

@LucyLuci Běhám už hodně zlehka, dost se zadýchávám, tak jsem přešla na dlouhé procházky, přece jenom už mi trochu narostlo břicho, tudíž to nechci přehánět :oops:

• Citovat
  • Upravit
90
2.1.20 13:13

Zdravím vás všechny a přeji hodně zdravíčka v novém roce.

@LucyLuci gratuluji ke zdolané 15 👍 👍tolik jsem najednou ještě neběhla, jsi dobrá 👍.. Já nejvíc dala 11km.
@dicentra kolikrát jsem si na tebe vzpomněla, jak ti asi je a jestli stále pobíháš 🙂… Kdy se miminko narodí?

Jinak stále běhám, jsem závislačka🙂 :wink:za prosinec 130km a od začátku dubna do konce roku naběháno 968 km.. Dokonce jsem se v sousedním městě zúčastnila i Silvestrovského běhu. Čas žádná sláva, ale chtěla jsem zažít ten pocit :wink: běžela jsem na pohodu, přeci se v mém věku už nebudu huntovat😁a hlavně já jsem běžec pomalý… No byla jsem ve své kategorii 25 ze 45.

Tak ať vám to pořád běhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
2.1.20 13:33

@Čumila To je krása, taky jsem měla v plánu stihnout za loňsko nějaký hromadný běh, ale netroufla jsem si :oops: Pořídila jsem si podpůrný těhotenský pás, přece jen už mám trochu břicho a běhu se nechci zatím úplně vzdát, doktorka není proti, tak jsem ráda. Zatím jsem přibrala jenom 2 kila a termín mám v polovině května, tak už plánuji, jak budu běhat s kočárem :lol:

• Citovat
  • Upravit
2268
2.1.20 16:28

@dicentra držím palce ať vše dobře dopadne a běh s kočárem to bude asi sranda…

@Čumila jsi fakt dobrá snad se do toho pořádně opřu a už budu taky běhat poctivě

Dnes jsem dala 12km a holky podjelo mi to na chodníku a mám odřené koleno a díru na leginach to jsem ale tele :oops: :oops: :oops: no ale už jsem za sebou měla 11.5km tak jsem se zvedla a doběhla to :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
2.1.20 18:43

Zdravím vás.
Prolouskala jsem pár stránek a gratuluju všem, kteří to nevzdali.
Já jsem si prošla krizí, rozvodem, zklamáním, užíráním sebe sama a při své výšce 177cm jsem se vyžrala až na 90 kg :nevim: Řekla jsem si dost, začni se sebou něco dělat!!!
Dnes i včera jsem šla na cca 4.5km procházku, upravila jídelníček a chtěla bych taky pomalu začít běhat… Jen to spíše první cca 2 měsíce vidím spíše na doma na elipticalu. Z práce jezdím až ve 4 a to už je tma.
Nemůžu se na sebe už ani podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
2.1.20 19:26

@Janča1212 asi tak se to sešlo mě několik krizí a změn najednou a žeru jako prase večer Sednu a ujídám dětem dobroty a té závislosti se nemůžu zbavit, ale běhu se už nevzdám… To jídlo potřebuji nějak omezit ale nějak se mi nedaří :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
2.1.20 19:41
@LucyLuci píše:
@Janča1212 asi tak se to sešlo mě několik krizí a změn najednou a žeru jako prase večer Sednu a ujídám dětem dobroty a té závislosti se nemůžu zbavit, ale běhu se už nevzdám… To jídlo potřebuji nějak omezit ale nějak se mi nedaří :roll: :roll: :roll:

Potřebuju opravdu změnu. Potřebuju se zase cítit hezká a přitažlivá. Nějak se mi to celé sesypalo no… Jen se bojím, že to nedám 😭 😭 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
2.1.20 20:39

@Janča1212 to zvládneš já koukám na kriminalku a už jsem snědla dětem spoustu sladkostí a slaností nafackovala bych si ale co tak třeba zítra :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
2.1.20 21:52

@LucyLuci já taky stále nevzdala. Už jsem se zlepšila na 5 km, konec roku jsem zvládla s mínus 15 kg. Na konci ledna mě čeká další kontrola u nutriční a chybí mi poslední dvě kila do svého cíle. @dicentra to se hezky držíš. První dceru jsem rodila na začátku května a o vánocích jsem měla 10 kg. @Čumila parádní výkon. Klobouk dolů. @Janča1212 to vyzrani bohužel znám, z jiných důvodů jsem to dotáhla na 86kg pri 173 cm. V loni už jsem se na sebe nasr… do ničeho se nevešla, nemohla projít kolem zrcadla a za rok mám dole 15 kg. Pořádně se kousni, určitě to zvládneš. Moc držím palce. @LucyLuci tyhle večerní záchvaty znám taky, co jsem se najedla zmrzlin a nutely a pak se za to nesnášela.. co s tim nevím… čas od času mě to taky prepadne.

Všem přeji hodně nabehanych km a zhubnutych kil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková