Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2268
12.9.19 15:09

@danyk jsem na tom podobně ranní děti večeře nestihani a pak mi chlap odchází na noční a to mi dnes tak chyběl běh že jsem si přivstala a alespoň do práce šla pěšky 4.5km a z práce pro děti na zimák 3km :lol:

Musím vyladit zas trochu jídelníček nějak začínám uzobávat i to co bych neměla tak snad se v neděli nepolekám váhy :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
12.9.19 17:07

@Čumila Aspoň už vím, co mi je, naštěstí to je zdravá závislost :lol:

• Citovat
  • Upravit
90
23.9.19 16:59

Ahoj, nějak nám to tady s příchodem školního roku usnulo 🙂 :wink:.
Jak běháte děvčata, pokračujete?
Já se dnes chystám po týdnu, skolila mě rýmička :lol:
Tak se budu šetřit a dám pomalých 5 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
23.9.19 20:20

Já měla pauzu, byla jsem na zavrtávání implantátu a dodržovala klidový režim. Dneska jsem si šla koupit běhací legíny, neb jsem měla jen krátké. Na to moje běhání jsem si nepředstavovala nic speciální, asi by mi stačily jen obyčejné (bavlna+elastan). Šla jsem do Sportissima, protože bylo při ruce a už jsem tam kupovala vycházkové boty, v kterých běhám. Paní prodavačka byla hodná, nesmála se mi :-). Ukázala mi speciální běhací oblečky, pak takové „obyčejné“ a „funkční“. No zatím jsem si vzala obyčejné a doufám, že ve čtvrtek konečně vyběhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
23.9.19 20:23

Jo a minulou neděli, když jsem se chystala, tak mi manžel řekl, že jde se mnou. Protože v červenci, když jsem začínala, tak prohlásil, že když to vydržím do září, tak se přidá. Nebylo to nic moc, protože má jiný tempo a neměl pro mě pochopení, že když už nemůžu, tak chvíli jdu a pak zase běžím. Takže příště ho s sebou nechci :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
23.9.19 22:30

@Čumila tak jak to šlo? Ja chodím víceméně každý den na ty svoje 3 km. Už bych dala víc, ale časově nezvladam. Začátek roku a s ním spojené kroužky nám dost zamotal denni rezim. Navic nejmladsi dcerka si zlomila ruku, tak to s ni jako nechodici bylo náročnější. Ale jak se říká vše zlé, je pro něco dobré, aspoň pochopila k čemu nožky slouží a začíná chodit. @danyk vůbec si nedokážu představit vyběhnout s manželem, taky bychom běželi každý jinak, ma fyzicky náročnou práci, tak ma kondicku rozhodně jinde než ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
24.9.19 12:42

Běhám pořád svých 60 minut, ale minulý týden jsem se musela hodně přemlouvat, v šest už byla dost zima a je to náročnější, jak se brzo stmívá, nejsem si jistá, že v říjnu a listopadu budu schopná běhat hodinu, když už bude v pět skoro tma :roll: Pořídila jsem si běžeckou bundu za pár kaček a je znát, že neprofoukne, sehnala jsem i rukavice, tak je to příjemnější :lol:

• Citovat
  • Upravit
dicentra
24.9.19 12:43

@danyk S manželem bych nemohla běhat, on je hodně upovídaný, takže by celou dobu nezavřel pusu a já si užívám ten klid přírody :oops:

• Citovat
  • Upravit
90
25.9.19 16:38

@Elizabeth 7 s dětmi to máš tedy fakt náročné, jsidobrá, že se dostaneš každý den :) 3 jsou taky dobrý.

Jo po týdnu to celkem šlo i se zbytky rýmy, bylo to fajn a nakonec z plánovaných pěti bylo 7😁
Jinak váha se nehybe pořád stejně..ale už to neřeším, běhám pro radost😁Dnes dost prší, tak smůla což mě štve, zítra půjdu hned jen co dorazím z práce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
26.9.19 08:18

@Čumila ja jsem se teď taky zasekla na váze. Ještě ze mi teď nutriční dala kontrolu az za 6 týdnů, tak mám ještě 14 dní s tím něco udělat.
Tady včera jen mrholilo, tak jsem vyrazila, potřebovala jsem ven od toho našeho ufnukance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
26.9.19 14:06

Tenhle odkaz mi poslal včera manžel. Asi mě chtěl naštvat.

https://www.reflex.cz/…l-macek.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
27.9.19 12:44

re

Začátky sakra bolí, to já znám, teď se snažím udržovat a běhat každý den aspoň trošku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
28.9.19 11:47
@danyk píše:
Tenhle odkaz mi poslal včera manžel. Asi mě chtěl naštvat.https://www.reflex.cz/…l-macek.html?…

Nestačím se divit, ale běhat nepřestanu, už se v tom vezu :lol: I když, jak to teď vypadá, hubnout už nebudu a asi začnu nabírat :oops:

• Citovat
  • Upravit
24292
28.9.19 12:05

@dicentra já to ještě nestihla přečíst celé. ALe tak kdybych vydýchala 15 kilo, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
28.9.19 12:34

@dicentra pokud čtu správně mezi řádky, tak moc gratuluji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie