Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2268
9.9.19 11:09

Tak já totálně zabila víkend s dětma a dnes prší jako blázen…uvidíme jestli se to odpoledne zlepší, v neděli váha 67.8kg tak snad bude líp 8) 8) 8)

Už to jde hooodne pomalinku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
9.9.19 13:00

Ahoj holky, ja jsem dala skoro 10km (bez par metru, ale hrozne se rozprselo a ja uz byla u auta-ale stvalo me to😆). Cas jsem mela 1:05, teren byl dobry bez kopcu. Ale taky s tim bojuji, snazim se vzdycky bezet a nezastavit, i kdyz je to mravenci tempo!
Jinak mam trochu problem s ukazovackem na noze. Po tech 10ti km jsem ho mela dva dny hodne bolavy. Mam pocit, ze mi snad sleze nehet :roll: Boty mi male nejsou, mam tam misto, ale asi ho nejak blbe zatinam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
9.9.19 14:09

@Čumila @Masha0607 Děkuji, snažím se ;) Běhání mě opravdu nadchlo, ani jsem nečekala, že by mě to mohlo tak moc bavit :oops:

• Citovat
  • Upravit
dicentra
9.9.19 14:20

Můžu mít na vás tady otázku? V čem běháte, když je takhle chladno? Začala jsem teprve letos v červnu, takže jsem to nemusela ještě řešit. Chodím večer v sedm a na ruce už mi je zima, ale v klasických pletených rukavicích zase velké teplo, jsou nějaké dobré, které můžete doporučit? Krátké triko už jsem vyměnila za dlouhé, kalhoty taky a oboje mám funkční, takže to je v pohodě, ale ty prsty jsou problém :think: Děkuji za tipy ;)

• Citovat
  • Upravit
915
9.9.19 14:34

Rukavice-obávám se, že elegantní řešení na podzim neexistuje, znám ojedinělce, který nosí takové ty jednorázovky bílé pracovní. Zkus se doma 10 minutek lehce rozehřát, než vyběhneš. Ti je zima, když se zastavíš.. zpomalíš, nebo máš pocit, že jsi málo oblečená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
9.9.19 16:39

@dicentra teď běhám v mikče s takovou tou dírkou na palec, ta má trochu prodloužený rukáv, tak je ruka lehce krytá. Pak mám takové slabé běžecké rukavice z Lidlu, když jsem na podzim chodila tak byly super. Koukala jsem do eshopu, ale už je tam nemají.

jj mě to běhání taky moc chytlo, nikdy bych nepomyslela, že na stará kolena budu běhat :) i 10km a ještě mě to bude bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
9.9.19 16:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
9.9.19 16:47

@dicentra Mrkni i do Tchiba, já mám jedny odtud a jedny z Lidlu…lehké, běžecké…právě na ten podzim, jaro…

• Citovat
  • Upravit
dicentra
9.9.19 19:03

@Hegy @Čumila Děkuji za tipy, kouknu se po nich ;) Nejvíc mi je zima na prsty, ze začátku to jde, ale po 15-20 minutách běhu už je mám promrzlé :oops:

• Citovat
  • Upravit
24292
9.9.19 20:45

U nás už třetí den po sobě prší, takže nic. I když teda dneska jsem se proběhla od zastávky autobusu domů, protože pršelo a nechtělo se mi vytahovat deštník.
Zatím jsem vystačila s obyčejným trikem s dlouhými rukávy a 3/4 legíny. Dlouhý nemám žádný, takže mám problém, že musím jet nakupovat a to nesnáším. Včera jsem si nachystala obyč. mikinu, ale lilo, tak jsem nešla. Zima mi zatím nebyla, ale nebývám venku dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
10.9.19 08:32

Já nakupuji rukavice v krámcích u ťamanů, koupila jsem si vloni i kruhovou pletenou šálu výrazně žlutou, do které zahalím i půlku ksichtu, každým rokem investuji do zimního na funkční spodní trika co jsou do extrémnějších teplot od craftu řada active, potom co dva roky nové obutí.. mno tak to alepoň kočíruji na doplňcích.
Ale ty ze sportisima rukavičky vypadají dobře, hlavně ten reflexní prvek. I když na rukou to zas až tolik vidět není, když jsou v pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
10.9.19 08:35

Já včera vlezla na půl hoďky na pás a super, sice horko a sucho v puse, ale dá se přežít. Nenudila jsem se, měnila jsem si rychlosti a čas utíkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
11.9.19 12:52

@Čumila Že jsem se zbláznila do běhu, jsem si uvědomila minulý týden, kdy mrholilo, ale přesto jsem šla běhat :lol: V pondělí u nás lilo, tak jsem nešla, ale včera zase jenom mrholilo, tak jsem vyběhla, asi mám nějakou psychickou poruchu, když nejdu jsem na sebe naštvaná a užírá mě to :oops:

• Citovat
  • Upravit
90
11.9.19 15:42

@dicentra no jo 🙂tomu už se říká 😁závislost 😁 😁jasné příznaky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
12.9.19 14:02

Já mám tento týden marnej, byla jsem jen v úterý, protože v pondělí pršelo, to jsem se aspoň proběhla od zastávky až domů, abych nezmokla. Teď mám dvě noční a pak odjíždíme, takže nejdřív v neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková