Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Hegy s pásem zkušenost nemám.. v zimě jsem si nadělila eliptický trenažér… Ale je fakt, že ten pás asi nezabere tolik místa.
@Hegy já na tom chodila kdysi v posilovně i běhala a neumím to popsat ale klasika běh je prostě něco úplně jiného a náročnějšího si myslim…
Já dnes tedy vzdávám vše je tady slunce na chcipnuti, tak holt zase od příštího týdne, časově to bude tedy děs, zkusím si dnes něco naplánovat jinak jsem s časem v koncích ![]()
No asi se budu muset taky premerit
@Hegy Ja jsem behala (chodila) na pas na alpining. Abych rekla pravdu, tak mi prijde vhodny na cviceni, kde stridas zateze, rychlost, delas na nem cviky atd. Jako bezet na nem treba 10km musi byt nekonecne a “nudne”…ale tezko rict, treba by ti to vyhovovalo…
Jdu podat report po 3 měsících běhu
Váha po dalším měsíci -2kg, od začátku je to už -8,5kg a mám 72kg/180cm, zadek -3cm (celkem -11cm), pas -2cm (celkem -10cm), prsa celkově jenom -3cm. Jsem ještě víc nadšená, mám zpátky velikost 40, běhání mě pořád moc baví a užívám si ho ![]()
Ahoj,
mám zkušenosti s domácím pásem… od roku 2015. Máme jej umístěný na chodbě, kde topíme na 20 stupňů, při běhu děsný horko. Důležitá je délka pásu, silný motor, a dobrý dosah na čudlíky.. na sklon pásu a rychlost. Programy a měření tepu nevyužívám.
Holky, díky za rady… @dicentra Jsi dobrá
…dobrá motivace pro mne jako věčného začátečníka, doufám, že nyní už vydržím..už se na sebe fakt nemůžu dívat…
@dicentra píše:
@LucyLuci @Čumila Nedalo mi to a šla jsem si změřit lýtko, mám nohy celkem hubený, ale zajímalo mě to a v nejsilnější části lýtka mám 34cm
Závidím
![]()
Já už jsem si teda zvyklá že mám nohy tlustý a vršek hubený, já kdysi měla 63kg to bych chtěla a to už mi všichni říkali že to s vahou přeháním a teprve hubly nohy. Holt genetiku neovlivním.
Dnes tady u nás lije jako z konve, děti jsem dala do školy a za chvíli si je zas beru a hurá na odpolední to je den pod psa, navíc jsem včera hřešila s jídlem tak jsem naštvaná sama na sebe tak musím zas naskočit na rozum a jedeme dál. ![]()
Jste se nějak rozpovídaly. Já jsem v pátek vyšla na svou větší lehce běhací a chodicí procházku, kotníky bolely mírně. V sobotu byl v práci takovej hukot, že jsem byla mrtvá už někdy ve tři odpoledne. Zrovna dojely po 18 dnech domů děti. Tak jsem se dohodla, že mě vyzvednou z práce autem a byla jsem brzo doma, takže bych běhat mohla jít. ALe fakt jsem už o půl desáté šla spát, nebo jsem měla zase vstávat ve 4:45. V neděli v práci lepší, leč od 16 hodin lilo jak z konve. Dnes jsem vylezla z baráku a zkusila běžet a nožky slušně lehký, tak jsem si dala kolečko jiným směrem, než jsem dělávala dřív. A dobrý. část jsem běžela, část střídala. Uvidím, co zítra kotníky a achilovky.
Myslela jsem, že běžecký boty jsou děsně lehký, jinou představu jsem o nich neměla.
Lejtko mám 36 a zbytek snad ani psát nemůžu. Váha se mi nehejbe. ALe já fakt běhám málo, ani se nestihnu zapotit.
V práci se furt cpeme čokoládou, ale co s ní dělat, když nám je furt nosej ![]()
Minerální látky nijak nedoplňuju a tepovku nehlídám, infarkt bych poznala
Byla jsem si koupit nové běžecké boty, hned jsem je musela prubnout, sice jsem dala svuj menší okruh, ale o 3 min lepší čas a zvládla jsem i hnus kopec, úplně poprvé. ![]()
@danyk no vidíš už se to zlepšuje 👍
@Elizabeth 7 co jsi pořídila za značku?
Holky..co vase zkusenosti z behacim pasem? Mam vetsinou cas az vecer a to uz se bojim nekde sama za mestem, tak uvazuji o koupi…jenze nemam moc mista na uskladneni..koukala jsem, ze delaji takove male, jen placky bez držadel atd…vase nazory, rady, postřehy? Díky