Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24292
29.8.19 09:26

Pro bolavé kotníky jsem se vrhla na indiána, prostě uběhnu kousek, a jak mě bolej, tak dám rychlou chůzi a za chvíli zas běh. Dělám teda velké kolo, protože to bude méně fyzicky náročné (odhaduju), neb nechodím tak zafuněná. No a dnes mám noční, tak mám pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
29.8.19 09:46

@Elizabeth 7 Nemám ještě děti, tak mám volného času dost :oops:

• Citovat
  • Upravit
543
29.8.19 14:05

@danyk ty tvy bolavy kotníky se mi nelíbí. Můj pantata na to trpí a před během si je promaze hrejivou koňskou mastí a když doběhne, omeje tak zase zelenou Alpou. @dicentra to brzy přijde, držím palce.

Teď čekám z nutriční na převážení a premereni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
30.8.19 14:17

Ahoj holky, jsem tu nova, jeste jsem nestilha vse precist, kazdopadne to snad dozenu, abych byla v obraze. Zacala jsem behat pred necelym rokem. Momentalne beham cca 8km (2× tydne nekdy jen 1×). Vcera se mi podarilo 9km, ale ten posledni uz byl opravdu narocny😆 No a zacala jsem hlavne kvuli hubnuti. Jsem po 2detech a uz jsem se sama sobe nelibila, zmenila jsem jidelnicek a cvicila jsem. Podarilo se mi zhubnout tak 8kg a pak uz se to zasavilo. Manzel beha, tak me nalakal, ze mi to s vahou urcite pohne-no bohuzel moc ne, ale zacalo me to bavit, tak pokracuji i tak. A aspon nemam spatne svedomi, kdyz si dam neco sladkeho (ktere miluju) :lol:
Jinak bojuju s vysokou tepovkou, ale asi bych musela chodit, abych ji mela v norme😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
30.8.19 15:32

Tak já dnes po noční hned v půl sedmé vyběhla a byl to teror za prvé jsem to chtěla několikrát vzdát za druhé mi zas telefon měřil špatně takže cca 11km jsem uběhla ale fakt s vypětím sil. Uvidím zítra ráno jestli půjdu odpočatá a v neděli pokud bude pěkné počasí tak bych chtěla na nějakou tu dloooouhou procházku spíš dat indiána ale to uvidím dle situace. Teď sháním nějaké vitamíny a minerály protože nějak pociťuji občas křeče v nohách hlavně tedy když je napnu.

Berete holky něco? A jak se vám běhá? A ještě se chci zeptat když běžíte indiána stopujete si nějak chůzi a běh nebo jen tak dle nálady střídate?

Běhu zdar :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
30.8.19 18:57

@Strecha zdravím, vítej do klubu 🙂.. No 8kg není zrovna málo 👍já docela také řeším tepovku, první 3-4km ok, ale pak to vyleze na 165, 170.. Pořád čekám kdy se to zlepší a tělo si zvykne..
@LucyLuci já beru hořčík, zinek, vápník a Alavis na klouby (ten pro lidi 😁).. Tuhle jsem střídala chůzi běh a chůzi jsem si vždycky počítala do šedesáti 😁

Já byla běhat dnes ráno za svítání.. Miluji tyhle rána.. To běžím fakt na kochačku 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
30.8.19 20:34

re

Zacni ve fitku na pase, lepsi nez venku kdyz clovek nevi kolik ubehne atd. na pasu mas aspon prehled kolik si mas dat priste navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
30.8.19 23:43

@Strecha vitej, úplně ti rozumím, musím říct, ze ten běh se u me na hubnutí zatím nejlépe projevil. Mám od nového roku dole 11 kg a jím vcelku normálně a hodně, mám plán od nutriční, sladkemu taky neodolam. Beham každý den, ale jen 3-4 km, víc nedám časově ani fyzicky. :? @LucyLuci ty jsi blázen, po noční 11 km? Fakt dobrý. Žádné vitamíny, doplny stravy neberu. Začnu asi teď na podzim ale probiotika, aby mš hned neskolil nějaký školní bacil. Když beham indiana, naměřil nijak čas ani vzdálenost, výběžku po každé, kdyz chytni dech. :P

Měření u nutriční dopadlo dobře, za měsíc mám zas dole 1,5 kg a 1% tuků a dostalo, ze jsem zhubla ve spodnim břiše 5 cm. Paní me 4 x premerovala, ze to není mozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
31.8.19 00:14

Jo a ještě jsem chtěla napsat, ze běžecký a nebezecky boty je fakt rozdíl. Úz jsem odrovnala sve první běžecké boty, tak jsem dnes běhala v takových svých obyc botách na ven a bylo to utrpení, každý kamínek, nerovnost jsem cítila a jak pras… me boli kolena. V pondělí si jdu hned koupit nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
31.8.19 08:48

@Elizabeth 7 no to je krásné, gratuluji k úbytku…Ty už jsi odrovnala boty 😲kolik v nich máš naběháno? Vždyť většinou se říká, že by měli vydržet tak 800-1000 km. Tak přeji šťastnou ruku při výběru 🙂

Jsem stoupla na váhu a mám o 1kg víc 😞 se z toho nezbláznim, že jo😉 😁

Dnes jsem zkusila běžet co nejpomaleji, abych udržela tepovku v přijatelném rozmezí a jo šlo to. Přijde mi, že rychleji chodím (páč když jdu tak to mastím jak strelena :wink:) držela jsem tempo 1km za 8minut fakt šnek, ale dala jsem 9 km a běželo se opravdu příjemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
31.8.19 14:10

@Čumila diky moc, urcite se citim o moc lip! Jeste tak 5kg by to chtelo, ale uz to vidim blede. To bych musela s jidlem fakt neco delat a to se mi zase nechce-jak zacnu chodit do prace, tak budujist v jidelne atd…jak se znam, tak bych zase sklouzla k tomu, jak to mam teď…
Jinak tepovku mam v druhe pulce behu klidne 180😒 Manzel chodi behat s panem, ktery je velmi zkuseny, beha i maratony…tak pry ty tepy nemam moc resit, ze se to casem srovna. Pry at bezim pocitove a to jsem “v pohode” rozhodne nic na infarkt. Tempo mam cca 6:30,ale nebeham moc narocny teren. Kdyz mam nejaky kopec, tak to je u me zlom v tom tepu (uz to proste neklesne).
@Elizabeth 7 tak to klobouk dolu👍 A kazdy den behat davas jak? :think:
Ja mam ted boty asics a jsem spokojena (1.jsem mela nebezecke a je to velky rozdil). Akorat mam vzdy po behu otlacene ukazovacky(nevim, asi je nejak divne krcim, boty mi nejsou male)
@LucyLuci ja vitaminy neberu, zatim nemam problemy. A indiana taky nebeham, tak neporadim. Mne staci, kdyz se treba musim zastavit v pulce kvuli tkanicce ci curani a uz mi hrozne “zamrznou” nohy a jde to spatne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
31.8.19 18:53

@Čumila dostala jsem je od Ježíška, beham cca od března. Nabehano mám max půlku z toho co pises a to mám adidas. @Strecha potřebují rutinu, jsem strašně rezimkovy typ, jak jeden den nejdu, tak vypadnu z rytmu. Během narozdíl od ostatních malý okruh, tak to mám na cca 30-35 min. Chodím kolem šesté večer, kdyz manžel večeři s holkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
31.8.19 21:54

re

Boty musi byt na beh kvalitni jeste k tomu kdyz clovek beha na tvrdym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
1.9.19 10:59

@Čumila nechala jsem se asi inspirovat vlezla na váhu a mám taky o kilo víc :zed: :zed: :zed: 68.3kg
Zkoušela jsem se i měřit tak mám 90-70-94 a přes stehno 53.5 a přes lýtko 40 já mám ty nohy fakt hrozný, zbytek mě tolik netrápí.

Dnes samozřejmě z rodinných důvodu žádný výlet, tak jsem naštvaná, ale snad si to vše sedne až půjdou kluci do školy.

Teď jedeme na chatu ke tchanovcum na gril tak možná zkusím alespoň kousek vyběhnout tam ale vůbec tam neznám okolí.

No a taky nemám nic extra boty tak nechci moc tvrdý teren… snad něco uběhnu už mám po včerejšku absťák.

No a příští neděli znovu na váhu a snad už to bude z vesela 8) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
1.9.19 11:16

@LucyLuci tak jsem se tedy premerila..a mám ty nohy asi taky hrozný :D :D i když jsem si to dřív tak úplně nemyslela, lytko 37, kejtička 51… :roll:.. Zbytek 90, 70, 92…váha 58, 5… Tak si myslím, že na tom nejsi nijak špatně, vzhledem k tomu, že jsi vyšší :wink:

Já dnes zařadila do výběhu kopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková