Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Čumila to víš já bych chtěla všechno rychle a hned. Ale snad se to zlepší teprve začínám. Akorát mě ten běh nějak začal bavit a asi to nebudu stíhat dat dohromady s posilovnou kde vzít na všecko čas. ![]()
A to bych ještě chtěla začít s angličtinou ať nejsem úplný neznalec ![]()
Právě mě napadlo třeba běhat se sluchátkama a něco naposlouchat tak uvidím ![]()
@LucyLuci ja mám od pátku nějaký plonkovy dny, těžké najít čas a když už tak venku leje. Včera jsem byla, ale me polnacky byly same kaluze, jednou mi to pekne podklouzlo a natloukla si. Jinak myslím, ze 5 km za 35 min je luxus. @danyk me prasecky bolí bedra, jak stale tahám tu naši 12 kg slečnu. Když vstavam, at už z postele, ze židle, tak priohnuta a trvá mi než se narovnam.
Tady se to rozproudilo
U mě nic nového, stále běhám svých 60 minut, mám v plánu udělat nějaký delší výběh 2-3 hodiny klidně i s přestávkou, zkusit, co mi tělo dovolí, ale pořád se nemůžu odhodlat ![]()
@dicentra
neznam te, ale bude tě to bolet stejně jako by jsi šla tůru, trochu se zlikviduješ na 2-3 dny. Jinak obdivuji tve hodinovky ![]()
Já si včera opatrně dala své pidikolečko, opatrně kvůli bolavé noze, odpoledne jsem do obchodu slušně pajdala. ALe šla jsem ven, že to aspoň ujdu, ať neztratím návyk. Vcelku bez potíží jsem se i rozběhla, ale bylo to něco mezi během a chůzí. Naštěstí jsem nikoho nepotkala a potěšilo mě, že poprvý po návratu nejsem splavená.
Ja jsem včera rozšířila své bezecke kolečko, nejdřív jsem šla asi 0,5 km pěšky a poté jsem ubehla 3,3 km, cele jsem to zvládla za 38 minut. @LucyLuci jsem proti tobě zabar. Měla jsem strach, ze dnes se ani nepostavim a dobrý. @danyk ze me leje pokaždé jak z konve.
@Elizabeth 7 po 330 metrech by nelilo
, doufám, že nožky budou dnes ok
No tak já dnes nic protože jsem měla ranní a pak šla koukat na kluka na hokej no a pak mi odešel chlap na pokec takže jsem tu zůstala s dětma sama, nicmene mám dnes žaludek na vodě nevím proč takže jsem dnes snědla dvě jablka a popíjím kávu s mlékem a nic do sebe nedostanu, asi mi chybí vyběhnout
![]()
Zítra bych chtěla hned brzo ráno tak uvidím jestli to vyjde, mám pro změnu odpolední ![]()
Já jsem dnes dala pidikolečko běhu a jedno střídavé. Jsem doma sama, tak jsem si musela brát klíče, naštěstí jsou do ruky. Event. bych s nimi mohla někoho majznout.
@danyk ale lilo, jen obouvam tenisky a už cítím po zádech mokré potucky. Výhoda vesnice nezamykam, tuhle jsem zamkla, kdyz jsem pribihala, všimla jsem si, ze jsem nechala dveře na terasu úplně dokořán
. @LucyLuci ja vyběhla po 100 m začalo mrholit, kousla jsem se, ze to nevzdám, po 500 m uz slušný lijavec a nehezke zvuky hromu. V sobotu odjíždíme na 4 dny na Dolní Moravu. Poslední dny jsem nějaka marná. To vaše ranní běhání obdivuji, nedokážu si představit se vypakovat z postele před sedmou a jít běhat.
@Elizabeth 7 jedete na malou dovču? Když není sníh, půjdete na Sněžník?
To by bylo místo běhání.
@danyk jo, jedeme i s mými rodiči, tak to bude opravdu DOVOLENÁ. Nepůjdeme, naši 12 kg rocku by tam v nositku nikdo netahl. Celou dovcu stravime v resortu Dolní Morava, čeká me životní challenge na 3 km bobovou dráhu.
@Elizabeth 7 užij si dovolenou 😁Dolní Morava je super.. Byli jsme tam před rokem. Stezka v oblacích nádhera..
Já vyběhla včera.. Dnes se chystám na brusle, snad nebude pršet. Manžel si kvůli mě koupil také brusle 🙂tak tam nebudu trapit sama 😁(je zlatej 😍)
Holky a kde behate? U nas same lesni cesty a tam se sama bojim
@Hegy já tady mezi domkama po chodníku
, v noci, aby mě nikdo neviděl.