Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
543
10.8.19 22:55

@dicentra to pak asi jo, kor když už se nechceš vrátit do starých kolejí. Jde podle me o to, aby tělo mělo vše, co potřebuje a dlouhodobě netrpelo. Zadny drsonsky diety. Když jsem začala sama držet dietu, večer jsem jedla jen zeleninu a sýr nebo šunku. Paní nutriční mi to vyvrátila, ze tělo ma v noci hlad, neodpocine si, k večeři mám teď navic krajíc chleba nebo celozrnou housku, rýži či těstoviny. S plánem jim podstatně víc než předtím. Hubnutí je běh na dlouho trať. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
10.8.19 23:01

@LucyLuci vždyť ty musíš být hubenour. Nyní mám cca 76 kg a 173cm. Souvisle jsem 5 km nikdy neubehla ;). Můj okruh ma necelé 4 km. A prvních 500 a posledních 500 jdu pěšky, aby me nikdo neviděl. Trva mi to necelych 30 minut. Říkala jsem si, ze zmenim okruh, ale to už časově asi nedám. Máme tři holky 7, skoro 4 a čerstvě rok. Spíš bych pak potřebovala ještě posilovat břicho, stále vypadám na 5. měsíc. Taky mám strach, jak to budu zvládat s prací. Od září se mám na 6 h týdně vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
10.8.19 23:04

@danyk ahoj! Hlavně, aby jsi byla brzy v pořádku a chůze je taky dobrá, lepší jednou pošetřit než vypadnout z tréninku na delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
11.8.19 07:29

@Elizabeth 7 no já opravdu nejsem nijak závratně tlustá to vím, jenže mám strašně tlusté nohy no geneticky po mamince a kdysi jsem zhubla na 63 a to bylo krásné jenže to už je dávno a hubla jsem s nerozumem takže jojo efekt a jak mi tenkrát bylo špatně nejedla jsem skoro nic.
No dnes jsem na tu mrchu stoupla, tak mám 70.4kg, půjdu asi jen na procházku a pak jedeme s dětma na plavecak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
11.8.19 09:46

@Elizabeth 7 večer to určo zkusím zase. AKorát vy tu házíte kilometry a já jsem nikdy neběhala, takže jedu v metrech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
11.8.19 11:51

@danyk taky chci večer zkusit běh od včera mě ukrutně bolí noha jako od prstů nahoru a nevím proč, snad to rozběhám…
Já jinak taky teprve začínám takže mám nějaký teprve šesty pokus o běh, na konci vypadám jako rak a funim jako blázen :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
11.8.19 12:00

@LucyLuci já začala před 15 dny, nicméně od střední školy jsem nesportovala kromě asi rok trvajícího navštěvování pilates 1× týdně v roce 2013. Myslela jsem, že napoprvé dám kolečko kolem našich baráků a měla jsem málem infarkt po půlce. Taky funím a do zrcadla jsem se raději nekoukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
11.8.19 12:44

@danyk ahoj vítej do klubu :)

@LucyLuci no při třech směnách to máš tedy náročné… Ty jo souvisle 5km? no možná až tak po nějakém desátém dvanáctém výběhu :wink:… Ty začátky byly hrozné… Když vzpomenu jak mě bolely třeba holeně, pichalo v boku, plíce v pangejtu 🙂.. Teď už je to lepší.

Dnes jsem dala 10 km za nějakých 65minut. Šla jsem na těch svých šest a nějak se to zvrhlo 🙂 :wink: Zajímalo mě kolik uběhnu když hodinu poběžím a jestli vydržím, tak jsem to dotáhla. Ale měla jsem dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
11.8.19 16:18

@Čumila obdiv hodinu v kuse
Moje plíce taky většinou dobíhají za mnou zatím. Já jsem ještě k tomu kuřák :oops:

Jinak tuhle jsem si pěkně naběhla…asi třetí běh…
Povídám mladšímu synovi pojedete kluci na kolech a ukážeš nám kde jste byli se školou na cyklovýletě já občas půjdu občas pobezim já tady okolí moc neznám, nejdřív protestoval že je to daleko atd, každopádně nakonec jsme se vypravili no kam by prvnaci mohli jet. :nevim:
Tak já akčně měřila cestu, no celkem hodina a půl cesta plus 20minut tam pauza na pití, holky 15km já přišla úplně vyřízená. Už budu vždy svým dětem věřit když řeknou že je to daleko 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
11.8.19 16:32

@LucyLuci dobrý
já souvisle nedám ani kilometr, až ho dám, budu si připadat jako king.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
11.8.19 17:14

@danyk já si taky připadám hrozně jen vyběhnu po pár metrech dýchám jak u porodu ale snažím se to dát i s funěním, asi doufám, že časem bude lépe… Zrovna tuhle proti mě běžel pán a ten si běžel úplně na pohodu dýchal potichu jako myška tak jsem si říkala k tomuhle se musím dopracovat taky 8) 8) 8)
Jinak přemýšlím o opravdu lepších botách, ale tak ještě čekám, jak mi běh půjde skloubit s prací, pak asi zainvestuji…
Tenhle měsíc se hrnou samé výdaje děti vyrůstají z hokejových výstrojí s to jsou pálky 8o 8o 8o
Ještě se zeptám držíte nějaké speciální diety nebo se snažíte klasika všechno menší porce a večer se nacpat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
11.8.19 17:42

@danyk ja začínala taky na metrech, ale beham od března, tak tam musí být progress znát, me max jsou 3 km v kuse, ale většinou dám 2, 5. Můj pantata skoro v 70 ubehne půl maratón, vedle něj di připadám jako chcipak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
11.8.19 17:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
11.8.19 17:46

@LucyLuci navštívila jsem nutriční poradkyní, dodržují její úpravu mého jídelníčku. Paradoxně musím říct, ze jim více než předtím a to stejně nezvladam jist porce, které mi predepsala. Třeba k obědu 200 g brambor, k večeři 60 g chleba. Můj problém je dojidani po dětech - tu dvě lžičky presnidavka, jedna matyldy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
11.8.19 18:54

@LucyLuci dietu nedržím vůbec žádnou, možná teď budu mít nějakých 18 zdravějších dní, protože rodina odjíždí a budu tu sama
Boty též nemám speciální, mám obyčejné vycházkové Reebok, jestli vydržím, tak si koupím. SPíš se ale bojím, že se vyvrbí nějaké zdr. potíže. @Elizabeth 7 můj první den to bylo 193 metrů podle map. Jenže já fakt od střední snad nepopoběhla, chodím všude včas, takže dobíhat třeba MHD jsem nemusela.
Kolik je 60 gr chleba? Dva krajíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková