Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
24.7.19 19:30

@pe-terka to je úžasné 8o o tři velikosti  8o

Je fakt, že na tom oblečení je to fakt vidět.. když kouknu do zrcadla už mi vylézaji klíční kosti a před tím jsem tam měla takový bochany nebo ruce má jsem takový docela silný paže, klepalo se mi to tam.. a teď tuk pryč a svaliky se rysují..
Takže nezoufejte ono to půjde, hlavně vydržet 👍
Teď mám ještě dovcu, tak chodím běhat ráno o šesté..to je nádhera, klid a je moc příjemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
24.7.19 19:38

@pe-terka jak často beháš a kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.7.19 22:06
@Čumila píše:
@pe-terka jak často beháš a kolik?

2 - 3× týdně, 6 - 10km v kuse, podle času, počasí a momentální kondice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
25.7.19 06:54

Ahojky,
včera v šeru jsem přišla ještě na jeden bonus z běhání, když chcete chytat zajíce (zakopnete o kámen) a už se vidíte v myšlenkách s krvavými koleny, tak to vybalancujete… už se mi to stalo několikrát, že jsem to ustála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
26.7.19 09:48

@spinkánek no vidíš jak jsi šikovná 😁 👍

Mám dotaz, jakou rychlostí běháte? Zjistila, že pro mě je optimální běžet v průměru těch 7-7,20min /km aby se mi tepovka držela v nějaké rozumné míře a byl pro mě běh příjemný.

@pe-terka ty jsi i nějak výrazně upravila stravu, když jsi začala běhat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.7.19 10:54
@Čumila píše:
@spinkánek no vidíš jak jsi šikovná 😁 👍

Mám dotaz, jakou rychlostí běháte? Zjistila, že pro mě je optimální běžet v průměru těch 7-7,20min /km aby se mi tepovka držela v nějaké rozumné míře a byl pro mě běh příjemný.

@pe-terka ty jsi i nějak výrazně upravila stravu, když jsi začala běhat?

jen jsem vypustila sladké a omezila večerní přežírání, jinak ne! Ale já se stravuji zdravě vcelku dlouhodobě, na uzeniny či polotovary si nepotrpím, naopak oboce a zeleninu mám moc ráda :think: Pečivo a přílohy jím, v low carb nejdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
30.7.19 19:41

@Masha0607 Jak dopadlo měření a vážení? ;)

• Citovat
  • Upravit
dicentra
30.7.19 19:48

@Čumila Našla jsi klíční kosti? Já zase našla lícní kosti :lol: Velmi mě překvapilo, že jsem po takové krátké době zhubla i v obličeji.
My teď byli na dovolené, tak jsem toho moc nenaběhala, ale zase jsme chodili po túrách, takže jsem si to vykompenzovala a už zase normálně běhám.

• Citovat
  • Upravit
1039
30.7.19 20:04

@dicentra to mě čeká až příští týden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
30.7.19 20:11

@Masha0607 Aha, jsem to nějak popletla, nezlob se ;) A jak pokračuješ?

• Citovat
  • Upravit
1039
31.7.19 11:11

@dicentra Nezlobím :) Upřímně, stydim se, ale opět to dost flakam, proto se ani na další měření netěším, asi tam nebude zase žádná změna. Jsem fakt hrozna :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
31.7.19 20:46

@Masha0607 Taky se moc netěším na další měření a vážení teď v pátek, dovolená byla samé debužírování, ochucené pivo, prasátko na ohni, brambůrky a takové mňamky, ale zase se nebudu pořád omezovat, když mám relaxovat. Na jednu stranu je dobře, když váha stojí a nejde nahoru, když klesá, tak to jen potěší ;)

• Citovat
  • Upravit
dicentra
3.8.19 13:44

Jdu se pochlubit, včera jsem měla moc práce, takže jsem měření a vážení nechala na dnes a s výsledky po 2 měsících jsem opravdu spokojená. Váha od začátku - 6,5 kilo, takže už mám celkem únosných 74 kg, ale chci se dostat na 70 kg, to je taková moje optimální váha na moji výšku, boky a pas shodně - 8cm, prsa jenom - 2cm a celkově jsem - 2 velikosti. Tajně jsem doufala, že do konce prázdnin sundám 5 kilo, takže jsem nadmíru potěšená a motivuje mě to nepolevovat. Jak se daří vám? ;)

• Citovat
  • Upravit
1039
3.8.19 18:41

@dicentra ty jo, to je nádhera. Já pořád stojim :( uvidím, co bude do úterý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
3.8.19 21:30

@dicentra Můžu se zeptat, jak často a jak dlouho běháš? Upravila jsi i stravu? Opravdu před tebou smekám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková