Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@dicentra jé tak to je od něho pěkné
…při chůzi jsem chodila do těch 135..ale při běhu ani náhodou, jsem šťastná za nějakých 155 a po těch dvou km to vyskočí na 165-170 ono je to prý, tím že ještě není vybudována ta správná fyzička
..ale ten hrudní pás měří určitě lépe nežli ten naramek.
No ale výsledky v hubnuti jsou i když jsem v anaerobnim pásmu ![]()
Já se teď vrátila, dala jsem 6 ![]()
Zdravím, taky bych ráda začala běhat ale trpím obezitou, ted jsem teda pravidelným pohybem(zahrada, dum)zhubla 4kg a dokonce i v cm (za 2týdny),strava je taková střední ale to se taky změní. Kdysi jsem běhala, miluji to. Uvažuji zatím nad indiánským během?
Anonymní vítej, blahopřeji k prvním zhubnutým kg
to je skvělé. Chůze a indiánský běh jsou určitě super.Ja že začátku jen chodila a hubla jsem také a hlavně mě přestala bolet záda.
@Čumila Tak jsem to otestovala a nestačila se divit, přesně jak píšeš, rychlá chůze 120-130, jak jsem se dala do běhu, tak okamžitě 150-170
Snažila jsem se držet do 150, ale ani jsem se nezapotila, tak nevím. Překvapilo mě, že jsem o něm ani nevěděla, čekala jsem, jak mě to bude vadit a škrtit, jen si nemůžu zvyknout na hodinky
A jak jsem si to pořád hlídala, tak jsem si málem natloukla ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, taky bych ráda začala běhat ale trpím obezitou, ted jsem teda pravidelným pohybem(zahrada, dum)zhubla 4kg a dokonce i v cm (za 2týdny),strava je taková střední ale to se taky změní. Kdysi jsem běhala, miluji to. Uvažuji zatím nad indiánským během?
Vítej mezi nás
Nějak se začít musí, taky chvíli běžím, pak jdu, podle toho, jak se cítím, nechci si to zprotivit a zatím se každý den těším
Taky mám v plánu vlézt na váhu po 2 týdnech a změřit se, tak jsem zvědavá, teď mám za sebou první týden.
DĚKUJI holky moc
Já budu dnes makat doma, okna, vytírat v celém domě, ale pěkně ručně na čtyřech
no a pak něco podělám venku, vypustit a napustit bazén a mám v plánu s dětmi obejít vesnici, bydlíme tu chviličku a vůbec to tu neznáme
a taky jsem narazila na pěkně dloooouhouu polnačku, která vede k lesíku tak se těším až tam budeme pravidelně s dětmá chodit
Taky všem držím palečky ![]()
Ahoj, tak co víkend děvčata
?
Vyběhly jste?..Já vyrazila včera ráno v šest, těšila jsem se na chladné, osvěžující ráno a teploměr ukazoval 23 stupňů, ale dalo se
Dnes to bylo příjemnější, bylo chladněji. Zítra pauza..
Ahoj holky
muzu se taky pridat? ja jsem behala hodne nekdy brezen/duben, pak ale neco rozkvetlo a ja jsem mela sileny kasel a jak jsem vypustila na 3tydny, tak uz jsem se k tomu nevratila a v podstate ted zacinam od zacatku 😕 muj cil je hlavne zpevnot telo a kdyz zhubnu, tak se vubec zlobit nebudu 🙂
@Čumila Ahoj, já v pátek pracovala celý den venku v tom vedru, takže jsem byla hotová, ale nakonec jsem se přemluvila a šla na svižnou procházku se psem na 1,5 hodiny. Včera u nás foukal silný vítr, bouřilo a později i lilo, takže jsem měla strach jít ven, máme kolem samé stromy a dnes jsem při výběhu potkala pár popadaných kmenů a polámaných větví. Dnes jsem byla klasicky na 40 minut indiánského běhu ![]()
@bludinka Vítej mezi nás běhny
Jak často běháš a indiánský, nebo běžíš celou dobu? Toho se trochu bojím, že třeba týden vynechám a už se k tomu nedokopu.
@dicentra neham vetsinou ob den
nebo tak nejak, jak to vyjde a co ditko umozni
mam takovy svuj 4km okruh a ten beham v kuse
nez jsem prestala, povedlo se mi to protahnout na sest, ale vcera jsem vybehla po strasne dlouhe dobe a i ty 4km byly dost 😕 dala jsem asi tri a zbytek dosla rychlou chuzi ![]()
Ta pauza byla vazne blba
ze zacatku nedobrovolna a pak uz moje lenost ![]()
Dneska jsem nebezela, ale ujela 10km s malou v sedacce na kole 🙂 co vy ostatni? ![]()
A mate nastaveny nejaky “odmeny”? Ja za prvni 3 kg sole nove kratasy na behani
tak doufam, ze nebudou dole az v zime ![]()
@bludinka Dnes jsem dala svůj obvyklý okruh na 40 minut, snažím se hlídat tepovku do 150 a pak přejdu do svižné chůze, už se mi tep trochu ustálil
Kolo mě vůbec nebaví, takže na něm jezdím, když se potřebuji někam přepravit. Pauzy se bojím při dovolené, nebo nějaké delší akci někde, jedeme na 3 noci s kámoškama, tak to nejspíš nepůjdu ani jednou a už teď mě to štve ![]()
Za odměnu neběhám, zatím mě to baví a odměnou mi budou ta shozená kila, jestli něco shodím ![]()
Ahoj ve spolek
to je zas hic..počkám ještě hodinu a pak vyrazím. Trochu mě pobolívá koleno tak nějak táhne, ale v klidu, když jdu tak je to dobré. Raději to dnes nebudu moc přehánět.
@bludinka vítej
tak už máš taky něco naběháno..já začala také na jaře. Odměny nastavené nemám
mám to jako dicentra odměnou jsou mi ta schozená kila..ted jsem vytáhla nějaké věci co jsem nosila loni a ejhle ono je to vše nějaké volnější ![]()
@dicentra ta tepovka viď, si říkám, že možná někdy lepší nevědět, protože takhle tě to nutí pořád koukat na hodinky.
Pro pobavení report z dnešního dne:
Náš pes se rozhodl, že se běhat nejde. Vždy se převléknu doma, vynesu boty na zahradu, kde se obouvám a vyrážíme. Zapomněla jsem si vzít gumičku, když jsem si vrátila, chyběla mi jedna bota
Koukám na psa, ten se tváří nevinně, samozřejmě jsem ji našla u něj v boudě
Tohle už dávno nedělá, je už dospělý, tak se mu asi běhání moc nelíbí, ale nenechala jsem se, šla jsem i tak. Celou dobu se loudal přede mnou, zastavoval, když jsem přeběhla do vedlejší koleje, tak se přesunul a zase zdržoval, z něho běžec nejspíš nebude ![]()
@Čumila Je to nebezpečné, zakopla jsem o kořen a málem ležela na zemi, naštěstí mě zachránil strom
Ale je to čím dál lepší, už si zvládám udržovat tepovku do 150 ![]()
@dicentra se mu nediv v tom teple
aspoň někdo má rozum, když ne my
.. Co je to za rasu?
Jsem si naplánovala 6km a zvrhlo se mi to na 8😁nejdříve byla tepovka 170, ale pak to kleslo na 155.
Já už i třeba v práci přemýšlím a těším se jak poběžím a plánuji kudy, to už je asi diagnóza
dnes jsem pozmenila trasu.