Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
13.6.19 20:46

@dicentra jé tak to je od něho pěkné :)…při chůzi jsem chodila do těch 135..ale při běhu ani náhodou, jsem šťastná za nějakých 155 a po těch dvou km to vyskočí na 165-170 ono je to prý, tím že ještě není vybudována ta správná fyzička :)..ale ten hrudní pás měří určitě lépe nežli ten naramek.
No ale výsledky v hubnuti jsou i když jsem v anaerobnim pásmu :D
Já se teď vrátila, dala jsem 6 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.19 21:29

Zdravím, taky bych ráda začala běhat ale trpím obezitou, ted jsem teda pravidelným pohybem(zahrada, dum)zhubla 4kg a dokonce i v cm (za 2týdny),strava je taková střední ale to se taky změní. Kdysi jsem běhala, miluji to. Uvažuji zatím nad indiánským během?

• Citovat
  • Upravit
90
13.6.19 21:58

Anonymní vítej, blahopřeji k prvním zhubnutým kg :potlesk: to je skvělé. Chůze a indiánský běh jsou určitě super.Ja že začátku jen chodila a hubla jsem také a hlavně mě přestala bolet záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
13.6.19 22:47

@Čumila Tak jsem to otestovala a nestačila se divit, přesně jak píšeš, rychlá chůze 120-130, jak jsem se dala do běhu, tak okamžitě 150-170 8o Snažila jsem se držet do 150, ale ani jsem se nezapotila, tak nevím. Překvapilo mě, že jsem o něm ani nevěděla, čekala jsem, jak mě to bude vadit a škrtit, jen si nemůžu zvyknout na hodinky :lol: A jak jsem si to pořád hlídala, tak jsem si málem natloukla :lol:

• Citovat
  • Upravit
dicentra
13.6.19 22:51
@Anonymní píše:
Zdravím, taky bych ráda začala běhat ale trpím obezitou, ted jsem teda pravidelným pohybem(zahrada, dum)zhubla 4kg a dokonce i v cm (za 2týdny),strava je taková střední ale to se taky změní. Kdysi jsem běhala, miluji to. Uvažuji zatím nad indiánským během?

Vítej mezi nás :mavam: Nějak se začít musí, taky chvíli běžím, pak jdu, podle toho, jak se cítím, nechci si to zprotivit a zatím se každý den těším ;) Taky mám v plánu vlézt na váhu po 2 týdnech a změřit se, tak jsem zvědavá, teď mám za sebou první týden.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.19 08:00

DĚKUJI holky moc :-)Já budu dnes makat doma, okna, vytírat v celém domě, ale pěkně ručně na čtyřech :mrgreen: no a pak něco podělám venku, vypustit a napustit bazén a mám v plánu s dětmi obejít vesnici, bydlíme tu chviličku a vůbec to tu neznáme :lol: a taky jsem narazila na pěkně dloooouhouu polnačku, která vede k lesíku tak se těším až tam budeme pravidelně s dětmá chodit :) :) Taky všem držím palečky :hug:

• Citovat
  • Upravit
90
16.6.19 18:51

Ahoj, tak co víkend děvčata :)?
Vyběhly jste?..Já vyrazila včera ráno v šest, těšila jsem se na chladné, osvěžující ráno a teploměr ukazoval 23 stupňů, ale dalo se :) Dnes to bylo příjemnější, bylo chladněji. Zítra pauza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
16.6.19 19:06

Ahoj holky :) muzu se taky pridat? ja jsem behala hodne nekdy brezen/duben, pak ale neco rozkvetlo a ja jsem mela sileny kasel a jak jsem vypustila na 3tydny, tak uz jsem se k tomu nevratila a v podstate ted zacinam od zacatku 😕 muj cil je hlavne zpevnot telo a kdyz zhubnu, tak se vubec zlobit nebudu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
16.6.19 22:31

@Čumila Ahoj, já v pátek pracovala celý den venku v tom vedru, takže jsem byla hotová, ale nakonec jsem se přemluvila a šla na svižnou procházku se psem na 1,5 hodiny. Včera u nás foukal silný vítr, bouřilo a později i lilo, takže jsem měla strach jít ven, máme kolem samé stromy a dnes jsem při výběhu potkala pár popadaných kmenů a polámaných větví. Dnes jsem byla klasicky na 40 minut indiánského běhu :lol:

• Citovat
  • Upravit
dicentra
16.6.19 23:03

@bludinka Vítej mezi nás běhny :mavam: Jak často běháš a indiánský, nebo běžíš celou dobu? Toho se trochu bojím, že třeba týden vynechám a už se k tomu nedokopu.

• Citovat
  • Upravit
1056
17.6.19 20:01

@dicentra neham vetsinou ob den :) nebo tak nejak, jak to vyjde a co ditko umozni :) mam takovy svuj 4km okruh a ten beham v kuse :) nez jsem prestala, povedlo se mi to protahnout na sest, ale vcera jsem vybehla po strasne dlouhe dobe a i ty 4km byly dost 😕 dala jsem asi tri a zbytek dosla rychlou chuzi :)
Ta pauza byla vazne blba :roll: ze zacatku nedobrovolna a pak uz moje lenost :jazyk:
Dneska jsem nebezela, ale ujela 10km s malou v sedacce na kole 🙂 co vy ostatni? :)
A mate nastaveny nejaky “odmeny”? Ja za prvni 3 kg sole nove kratasy na behani :lol: tak doufam, ze nebudou dole az v zime :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
17.6.19 22:10

@bludinka Dnes jsem dala svůj obvyklý okruh na 40 minut, snažím se hlídat tepovku do 150 a pak přejdu do svižné chůze, už se mi tep trochu ustálil :lol: Kolo mě vůbec nebaví, takže na něm jezdím, když se potřebuji někam přepravit. Pauzy se bojím při dovolené, nebo nějaké delší akci někde, jedeme na 3 noci s kámoškama, tak to nejspíš nepůjdu ani jednou a už teď mě to štve :lol:
Za odměnu neběhám, zatím mě to baví a odměnou mi budou ta shozená kila, jestli něco shodím :lol:

• Citovat
  • Upravit
90
18.6.19 18:39

Ahoj ve spolek :) to je zas hic..počkám ještě hodinu a pak vyrazím. Trochu mě pobolívá koleno tak nějak táhne, ale v klidu, když jdu tak je to dobré. Raději to dnes nebudu moc přehánět.
@bludinka vítej :) tak už máš taky něco naběháno..já začala také na jaře. Odměny nastavené nemám :) mám to jako dicentra odměnou jsou mi ta schozená kila..ted jsem vytáhla nějaké věci co jsem nosila loni a ejhle ono je to vše nějaké volnější :)
@dicentra ta tepovka viď, si říkám, že možná někdy lepší nevědět, protože takhle tě to nutí pořád koukat na hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
18.6.19 20:42

Pro pobavení report z dnešního dne:
Náš pes se rozhodl, že se běhat nejde. Vždy se převléknu doma, vynesu boty na zahradu, kde se obouvám a vyrážíme. Zapomněla jsem si vzít gumičku, když jsem si vrátila, chyběla mi jedna bota 8o Koukám na psa, ten se tváří nevinně, samozřejmě jsem ji našla u něj v boudě :mrgreen: Tohle už dávno nedělá, je už dospělý, tak se mu asi běhání moc nelíbí, ale nenechala jsem se, šla jsem i tak. Celou dobu se loudal přede mnou, zastavoval, když jsem přeběhla do vedlejší koleje, tak se přesunul a zase zdržoval, z něho běžec nejspíš nebude :mrgreen:
@Čumila Je to nebezpečné, zakopla jsem o kořen a málem ležela na zemi, naštěstí mě zachránil strom :lol: Ale je to čím dál lepší, už si zvládám udržovat tepovku do 150 :mavam:

• Citovat
  • Upravit
90
18.6.19 21:10

@dicentra se mu nediv v tom teple :wink:aspoň někdo má rozum, když ne my :wink:.. Co je to za rasu?

Jsem si naplánovala 6km a zvrhlo se mi to na 8😁nejdříve byla tepovka 170, ale pak to kleslo na 155.

Já už i třeba v práci přemýšlím a těším se jak poběžím a plánuji kudy, to už je asi diagnóza :lol: :lol: dnes jsem pozmenila trasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková