Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
20.11.13 19:39

@Žižule:lol: tak s baterkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
20.11.13 20:04

Běhám dvakrát/třikrát týdně, když to vyjde. Chtěla bych třikrát pravidelně. 6-8km. Chtěla bych to vytáhnout na 10km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
20.11.13 23:47
@1.zizi píše:
@bimbama je jich tu plno…dokonce tu maji sve obchody a lekare…

Fakt? 8o bože. Kde se tady všude berou.Za chvíli jim budem stavět mešity ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikola820
21.11.13 22:24

Rady a pomoc s hubnutím

Ahoj :-) Rady ohledně běhu a hubnutí všeobecně dávají i po E-mailu trenéři z FitBoxu Kladno.
 http://www.FitBoxKladno.cz

• Citovat
  • Upravit
702
19.5.14 11:18

Pěkné dopoledne, tak jsem se i já rozhodla, že bych chtěla začít běhat, kopila sem si boty na běhání a chtěla bych si koupit i měřič tepové frekvence abych tedy běhala dobře a něco zhubla :-). Ráda bych kdyby jste mi poradily, v jaké tepové frekvenci mám běhat. Jinak mám asi 170 cm a 65 KG. Případně jaký měřič máte vy, nechci zase úplně drahý, tak sem koukala na SIGMA PC 3,11. Máte některá zkušenost? Děkuju za rady a tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
19.5.14 11:53

@B.O.K. Team už je tady na to diskuze Pulmaratonky…,je tam taky spousty nových holek, poradí ti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
19.5.14 12:10
@ady01 píše:
@B.O.K. Team už je tady na to diskuze Pulmaratonky…,je tam taky spousty nových holek, poradí ti ;)

děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
10.6.19 14:52

Zkusím obnovit tuhle diskuzi. Jsem tu nová, tohle fórum jsem jen sledovala, občas něco hledala, ale teď bych tu ráda našla parťačku na běhání. Diskuze o běhání jsou víc než stostránkové a tam asi nezapadnu.
Něco o mně, je mi 30 let, vdaná, děti nemám, vloni na konci roku mě potkalo zamlklé těhotenství ve 12tt, pak následovala revize. Všude jsem četla, jak je pohnojeno, tak jsem nabraná kila neřešila, jenže už je to půl roku, místo těhotenského břicha jenom rostoucí pneumatika a minulý týden mě dorazila váha, když mi ukázala 80,5 kg, i když měřím 180cm, je to hodně, nikdy jsem víc neměla :oops: Ve čtvrtek jsem se ráno vzbudila a rozhodla se, že začnu běhat, takže jsem byla čtvrtek, pátek, neděle, odpočinek v sobotu. Přidá se někdo, že bychom se podporovaly a hecovaly?

• Citovat
  • Upravit
1039
10.6.19 15:23

Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
10.6.19 15:37
@Masha0607 píše:
Odkud jsi?

Z Pardubického kraje, ale klidně se můžem podporovat jen takhle na dálku ;)

• Citovat
  • Upravit
7188
10.6.19 20:17

Jdu do toho, taky začínám, byla jsem zatím asi třikrát a myslela jsem, že umřu, neubehnu nic. Ale musím to hecnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15231
10.6.19 20:46

@dicentra Kolik km jsi dokázala ubehnout? Baví tě to? Taky jsem před nedávnem začala s běháním, ale je to boj, na poprvé jsem zvládla jen 3km a to jsem chvílemi musela jit :roll: Když běžím tak mě to po chvíli hrozně nebaví, v duchu nadávám a říkám si, že raději budu cvičit jógu, vyloženě se nutim, ale pak zase mám ze sebe dobrý pocit a těším se na příští beh :D Rada bruslím, jezdím na kole a dost mě překvapilo jak je běhání oproti tomu narocne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
10.6.19 21:33

@dicentra Já jsem se naopak rozhodla že začnu chodit do fitka, sice jsem hubená až až, ale chtěla bych nabrat nějakou svalovou hmotu :D ale stejně to vydržím tak nejdéle do konce prázdnin :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
10.6.19 22:15

Tak ja jsem na tom podobně. Byla jsem běhat třikrát. Ubehla jsem neco pres dva km a byla jsem ko, a to jsem chvíli běžela a chvíli šla. Taky ráda bruslím, jezdim na kole, a kdysi jsem chodila skakat na tramposky. Běhání mě baví ze všeho nejmíň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
11.6.19 09:13

@Alušáček Provozuji indiánský běh, chvíli běžím, pak rychlá chůze, snažím se nejít přes bolest, ale postupně zvládám víc běhu. Běhám se psem, dřív jsem s ním jen chodila na procházku, tak teď u toho běhám, mám trasu 3 km a včera už jsem ji zvládla o 5 minut rychleji než první den, takže asi začnu prodlužovat :lol:
Máš zkušenosti s tou tepovou frekvencí? Jsem hledala něco o botách a narazila na tohle, že není dobrý běhat při extrémní frekvenci, že se spalují cukry místo tuků, jsem vážně začátečník.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková