Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj děvčata, ja dneska po dlouhé době taky vyrazila, bojovali jsme s nestovicemi, první mladší a pak straší, takze jsem se dneska dostala konečně ven aspoň s malou. Dala jsem si rychlou chůzi a párkrát se probehla, ale malá taky protestovala v kočárku, takže jsem musela často stavět. Ale mám dobrý pocit, ze jsem se konečně dokopala
Odměna bude, kdyz se mi podaří shodit nějaká ta kila ![]()
@Čumila Je to kříženec, ale byla to nejspíš veliká párty, veterinářka říkala, že je tam labrador, německý ovčák a nějaký pastevecký pes, našli jsme ho jako štěně uvázaného v lese u stromu, tak jsme si místo hub přinesli domů psa a nelitujeme ![]()
Už jsem si taky zvykla a těším se každý den, v sobotu mě štvalo, že nemůžu vyběhnout, ale měla jsem strach, abych nepřišla k úrazu
Trasu budu měnit od příštího týdne, je to náročnější terén, snad přežiji ![]()
@Masha0607 Ten dobrý pocit ze sebe je super, co?
Řekla bych, že mám i víc energie a jsem taková živější, opravdu mě to baví, až mě to překvapuje ![]()
@Masha0607 přesně jak píšeš ten dobrý pocit to je prostě skvělé.. Ty behaš s kočárkem no tak to klobouk dolů 👍neštovice…no jo teď je to období, nejhorší když jsou taková tepla, tak hlavně, že jste to zvládli a už je máte aspoň za sebou.. Vzpomínám když je měl syn tak měl vysoké teploty a měl je snad všude, ale to už je hooodně dávno.
@dicentra tak to je tedy pořádné psisko 😁
kříženci bývají nejlepší.. My zas máme kočku z depozita, takový uzlík nemocí to byl a teď je to skoro sestikilova manda 🙂
@Čumila Je hodně vděčný, když odjíždíme, tak se nacpe do brány a nikam nejdete
Taky máme kocoura, toho nám zase jako kotě někdo hodil za plot, byl to uzlík blech, klíšťat a začervený, teď je to taky šestikilový král
Se psem se strašně nesnáší, ale když je nevidíme, tak spolu spí stočení v klubíčku, nebo si hrají, trapáci ![]()
@Masha0607 taky jsme si ted vyzrali nestovice 😕 mala se osypala hned druhy den na dovolene…😂 my jsme v tomhle trosku tragedi, zatim nam co mame malou zadna dovolena nevysla 🙈
Jinak ja ted zvladam spis to kolo
mala se totiz vozi v sedacce, tak to muzu i s ni
na behani musim pockat az usne ![]()
Ale holky, vsechny jste sikulky ![]()
@bludinka my se chystame, pokud děti budou zdravé, v září do Chorvatska. Byla by to první dovolená s dětmi, tak uvidíme. Ja taky radeji kolo, ale teď, když si užíváme s nestovicemi, improvizuji ![]()
Jaké je u vás počasí, děvčata? U nás předpovídají bouřky a pořád nic
a víkend se prý má úplně pokazit
Dnes to byla hrůza, vůbec se mi nechtělo, měla jsem toho za celý den dost, nakonec jsem se dokopala, nohy mi nechtěly běžet, ale nakonec jsem svoji čtyřicetiminutovku zvládla se zatnutými zuby, jsem na sebe opravdu pyšná ![]()
@Masha0607 U nás taky měly být bouřky a lijáky, spadlo jenom pár kapek a zatím to na nic nevypadá ![]()
@dicentra tak to jsi šikovná, já šla dnes jen na procházku s malou a nohy jsem měla úplně dřevěné, v půlce jsem měla chuť si sednout a nikam nejít
tak snad zítra bude líp ![]()
Tak to u nas lilo jako z konve, ale dnesni jizda v desti byla paradni - zacalo asi po deseti minutach, co jsme vyrazily 🙂mala byla nadsena, zavrtana v plastence a kdyz jsme v zaveru narazily jeste na srnku, tak byla radosti bez sebe 😂 ja uz min 🙂 ale nakonec me radosti nakazila 🙂
@Masha0607 tak drzim palce, at dovca vyjde
no, ja mam jeste jednu, takovou dost sobeckou, ale uz se na ni strasne tesim
jedu se sestrenici k mori na cvicici pobyt ![]()
@bludinka tak to jsi dobrá, ze jsi pokracovala v takovém lijáku
@bludinka tak to máš fajn, uzij si ten pobyt. ![]()