Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@dicentra Určitě se zvaž i ráno, rozdíl tam nějaký bude. Kdyz jsem zacala cvicit pravidelně na tramposkach, tak první měsíc se váha pohla o kilo, štvalo me to, říkala jsem si, tolik dřiny a nic z toho. Ale pak přišel zlom a pomalu kila ubývala. Jen vydrž a nevzdávej to ![]()
Ahoj, já dnes vyrazila až po sedmé, stejně byl hic.. Dala jsem sedm, ale ze začátku nohy jak z olova.. A to má být příští týden ještě tepleji. Už se těším na sobotu, to si pro stanu a půjdu brzy ráno.
@dicentra nezoufej, to přijde, mě že začátku váha taky stagnovala, přišlo mi že se nic neděje, ale vydrž, dva týdny je málo. Nejprve to poznáš na oblečení, a hlavně se budeš lépe cítit.
@Masha0607 @Čumila Nakonec jsem se zvážila ještě ráno a překvapilo mě, že mi váha ukázala o kilo méně, než počáteční, takže na tom něco bude, ale rozdíl dvou kil ráno vs. večer, to jsem teda koukala
Po změření mám 1 cm dolů v pase i v bocích, takže jsem spokojená. Nečekala jsem hned žádné zázračné hubnutí, jen mě velmi zaskočilo, že jsem ještě přibrala. Dočetla jsem se, že se má člověk vážit pravidelně ve stejnou dobu, aby to byl relevantní ukazatel, jsem zase o něco chytřejší ![]()
Dnes tu máme na padnutí, nepříjemné dusno, asi půjdu až pozdě večer a v sobotu budu odpočívat, nechci běhat denně, píší, že to není dobré a stejně vyrážíme na koncert ![]()
@dicentra tak to je pěkný výsledek po dvou týdnech
zítra si užijte koncert ![]()
Hezký víkend všem 🙂
@dicentra no vidíš to je paráda.. Já se vážím, tak jednou dvakrát do týdne ráno hned po probuzení. Ono to stejně litá +-1kg
.. Na čem jste byli🎸?
Běhala jsem dnes v 7 ráno 6.5 km, vzala jsem to přes kopec, abych trochu zvýšila obtížnost 🙂ale do toho kopce to byla jen svižná chůze, do kopců mi to moc nejde běhat.
@Masha0607 Děkuji, užili jsem si, vyšlo krásně počasí a ještě jsme šli zpátky pěšky nějaké 4 km, tak mě ani nevadí, že jsem nebyla běhat. Nečekala jsem zázraky, takže mě to kilo a cm v pase a bocích moc potěšilo ![]()
@Čumila Normálně se moc nevážím, vzpomenu si třeba po obědě, nebo večer před spaním, to asi nemá smysl
Byli jsme na Arakainu, pak tam hrál ještě Alkehola a Doga, krásně jsem si zaskákala a uvolnila se ![]()
Moje běhání za poslední dny zase stálo za to. V pátek jsem vyrazila, po 15 minutách začalo padat pár kapek, tak jsem se otočila, že poběžím zpátky, najednou slejvák, takže jsem přiběhla úplně mokrá, kapala mi voda z trička i kalhot. V sobotu koncert, cesta pěšky 4 km, takže jsem byla spokojená. V neděli jsme byli na návštěvě a přijeli až o půl desáté, tak jsem stejně šla, ale nějak jsem neodhadla, jak se rychle setmí, párkrát jsem se přerazila o kořeny, ale svých 40 minut jsem zvládla. Včera jsem šla až o půl deváté, bylo tady vedro a jsem na sebe pyšná, zvládnu běžet 2×20 minut v kuse s 2 minutovou přestávkou svižné chůze a tepovka se drží do 145 ![]()
@dicentra Ty jo, ty jsi teda šikovná
Ja byla zase s malou venku, ale ten běh se ji moc nelíbí, takže spíše davam sviznou chuzi než běhám, ale treba to jednou přijde ![]()
@dicentra smekám, to jsi fakt dobrá, že jdeš i tak pozdě večer. No to vedro je dneska hrozné, v neděli jsem šla tve tři ještě to docela šlo, trochu pofukovalo.. Včera pauza (jela jsem na koncert
Disturbed) dneska možná v osm vyrazím jestli bude trochu lépe. Jinak Arakain, to jdou moji oblíbenci.
@Masha0607 svižná chůze je taky dobrá.
Ja šla z práce pěšky 4 km, takže když bych se nevykopala běhat tak mám aspoň nějakou aktivitu splnenou.. Většinou chodím každý den.
@Masha0607 @Čumila Taky je u vás na padnutí? Tady je pořád 30°C a nepříjemný vzduch, asi půjdu až o půlnoci ![]()
Vy jste holky šikovné
opravdu smekam. Tady teplota klesá, uz je jen 29 stupňů
Je to masakr.
No tak v devět pěkných 28 stupňů.. Nakonec jsem nebezela, by to byla vražda
byla z toho hodinka svižné kardio chůze.
@dicentra závidím tu tepovku, to máš krásný..
Po dnešku jsem úplně demotivovaná. Stoupla jsem na váhu a ukázala mi o necelé kilo víc, ani nemám chuť se měřit, asi dělám něco špatně, nečekala jsem hned zázraky po 2 týdnech, ale abych ještě přibrala, to mě zaskočilo
Minule jsem se vážila ráno, dnes jsem se vážila před chvíli po běhání, tak nevím, jestli ráno je váha jiná, ale pochybuji, že do rána budu mít o kilo méně
ACHJO