Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
10.7.19 15:28

Ahoj děvčata 😀tak jak běháte? Teď v tomto počasí to jde lépe. Mě už trochu otrnulo koleno lepší, záda také, tak jsem už v pátek z lehka vyběhla, v neděli a úterý také. Běžela jsem pomalinku a musím se pochválit tepovka se držela pod 150 :wink:..V sobotu jsme dali tůru v Českém ráji.

@dicentra co vážení, měření? Je úbytek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
19.7.19 13:33

@Čumila Jsem nadšená, sice po 4 týdnech úbytek váhy jen -3,5 kg, ale zadek -4cm, břicho -3cm a prsa jen -1cm. Chci se zase měřit a vážit po dalších 4 týdnech, což je za 2 týdny, ale už zapnu sukni, kterou jsem na začátku ani nenatáhla, cítím se opravdu dobře a jsem spokojená. Běhám teď už 2× 30 minut s minutovou přestávkou svižné chůze a tepovku zvládám do 140 ;)

• Citovat
  • Upravit
1039
20.7.19 00:13

@dicentra Krásné výsledky :potlesk: jsi opravdu dobrá. Mě čeká vážení a měření příští úterý, ale vůbec se netěším, na běhání teď nebylo moc času a každý víkend máme oslavu :) Jsi dobra motivace :kytka: Jen tak dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
20.7.19 15:05

@Masha0607 Děkuji, ale motivací moc nejsem, zase tolik jsem neshodila :oops: O těch víkendech mi ani nemluv, u nás je to taky samá oslava, svatba a různá sešlost, chci hubnout a všichni mi to kazí :lol: Mám takovou taktiku, že všechno jím bez pečiva a místo toho hodně zeleniny, nejím sladké, to stejně moc nemusím, občas si dám olivy, soletky nebo oříšky. Pak napiš, jak proběhlo měření ;)

• Citovat
  • Upravit
90
21.7.19 10:27

@dicentra páni no to je pecka, tleskám tak to fakt potěší :) když vidíš jak váha klesá tak to je jojo, když ti nalije do žil živou vodu, že jo 🙂

Já teď byla týden s rodinou na Šumavě, tak jsem neběhala, ale dost jsme tůrovali, 4× cca 17 km.. Takže pohyb byl 🙂.. Dnes ráno jsem si vyběhla na svých 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
21.7.19 10:39

@Čumila Je to super, i se cítím lépe a nejvíc mě na tom baví, jak se vejdu do oblečení, které mi ještě před pár měsíci nebylo :dance: Jen se děsím naší dámské jízdy, je až v srpnu, ale to je prodloužený víkend vždy plný obžerství, lenosti a tlachání :oops:
My teprve na dovolenou pojedeme a taky nebudu běhat, nachodíme toho hodně. Budeš někdy provádět měření?

• Citovat
  • Upravit
90
21.7.19 12:49

@dicentra já se vážím, většinou v sobotu ráno, nic nemeřím. Mě už ta váha stagnuje( ono to už moc nejde, ale dvě kila by ještě bodly, ale zase mi bude za dva roky půl století😉 🙂 tak jsem ráda i za to málo co šlo dolů) na 58 kg.. Teď jsem měla strach po té dovče, to víš zmrzlinky, pivečko, vinečko, grilovačka.. ale dobrý, váha stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
23.7.19 09:14

@Čumila Smekám před tebou klobouk, že ve svém věku běháš a snažíš se :palec: Znám spoustu takových, co se tváří, že jejich život v 50 skončil, jen čekají na důchod a nedělají pro sebe nic. Léto je v tomhle takové zrádné, je krásně, tak láká, dělat nějaký sport a začít hubnout, ale zase na druhou stranu dovolená, grilovačky a různé akce :lol:

• Citovat
  • Upravit
1039
23.7.19 13:48

@Čumila @dicentra Ja vás obdivuji obě dvě :palec: Snažíte se a jste do toho zapálené, to mi ještě asi pořád schází. Po dnesnim vážení jsem úplně demotivovana, nezhubla jsem nic a v cm taky žádná změna :( No nic, hlavně nepropadnout panice, snad to příště bude lepší ;) Běhu zdar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.7.19 13:56
@Masha0607 píše:
@Čumila @dicentra Ja vás obdivuji obě dvě :palec: Snažíte se a jste do toho zapálené, to mi ještě asi pořád schází. Po dnesnim vážení jsem úplně demotivovana, nezhubla jsem nic a v cm taky žádná změna :( No nic, hlavně nepropadnout panice, snad to příště bude lepší ;) Běhu zdar :D

jak dlouho už běháš? Já běhám rok a jestli mám dole dvě tři kila, je to všechno :think: Váha nemusí nic znamenat :think: Na cm mám dole asi tři velikosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.7.19 21:26

@pe-terka Moc dlouho neběhám a už vůbec ne pravidelně, teď uz to snad bude lepší a budu běhat častěji. A uvidím, co ukáže měření za dalších 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.7.19 21:28

@pe-terka Stejnak to je zajímavé, ze máš dole tri kila a v centrimetrech tri velikosti 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.7.19 21:36
@Masha0607 píše:
@pe-terka Stejnak to je zajímavé, ze máš dole tri kila a v centrimetrech tri velikosti 8o

jo, sama jsme tím převapená ;) Vysvětlení je prosté - svalstvo je těžší než tuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
23.7.19 22:18

@Masha0607 Jak jsem psala výš, hubou běhám už 4 roky :lol: Asi jsem k tomu musela dospět a rozhodla jsem se zcela vážně, že opravdu začnu, ráno jsem vstala a přišel ten okamžik :lol: Nezoufej, mně se váha taky moc nehýbe, ale na oblečení je to znát.
Včera jsem se vyhecovala a uběhla 60 minut vkuse bez přestávky, jsem z toho super pocitu ani nemohla usnout :mrgreen: Ale zase začaly vedra, tak je to těžší, aby se člověk přemluvil, zatím to dávám a pořád se na běh těším, jestli za ten čas doběhnu dál a co dalšího překonám.

• Citovat
  • Upravit
dicentra
23.7.19 22:20

@pe-terka Souhlasím, na kila jsem taky nic moc neshodila, ale na cm překvapivě dost a na oblečení je to znát, mám i takovou pevnější postavu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková