Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dicentra
26.6.19 08:41

Nakonec jsem se přemluvila a v devět večer vyrazila, kolem řeky byl příjemnější vzduch, tak jsem zvládla svých 40 minut. Dnes hlásí ještě větší vedro, tak to nevím, jestli se přemluvím.

• Citovat
  • Upravit
dicentra
26.6.19 08:43

@Čumila Co je kardio chůze? ;)

• Citovat
  • Upravit
90
26.6.19 16:29

@dicentra to jsi fakt dobrá, když byla běhat i v tom vedru…u nás je teď 34. Kardio😁 😁 😁 no dodržuji aerobní, spalovací pásmo, tedy ideální tepovou frekvenci :wink:Což při běhu rozhodně nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
27.6.19 22:53

@Čumila Aha, těch termínů k běhu je taková spousta, že se v tom ztrácím :lol:
Včera jsem se vybičovala a byla běhat klasicky 40 minut, dnes jsem dala jen 30 minut, mám hodně práce a šla jsem až skoro v deset :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.19 08:27

Ahojky, tak já budu běhat na zahradě, chci zatím 3km a tzn. že budu běhat nahoru a dolu 35×, možná zařadím spíše indiánský běh at mi to neodrovná klouby :-)Jinak včera jsem v tom pařáku posekla trávu to byla makačka vám povím teda…do toho kopce, těžká sekačka ale super jako místo cvíča.-)

• Citovat
  • Upravit
dicentra
1.7.19 11:40

Jak běháte? V pátek dorazily moje dny a to mě vždy tak bolí kyčle, že mám problém i s chůzí, takže jsem nebyla, v sobotu jsme byli kamarádům na svatbě, takže jsem celý večer místo běhu protančila, ale včera jsem byla tak unavená a ještě to teplo, že jsem nešla, ale dneska už určitě zase půjdu, těším se na to.

• Citovat
  • Upravit
90
1.7.19 16:20

Ahoj teď bohužel neběhám a dost mě to štve. Ve středu mě začalo pobolivat a táhnout koleno jakoby při došlapu, ve čtvrtek už jsem slušně pajdala a v pátek po práci jsem se dobelhala k doktorce. Bála jsem se, že mám třeba poškozené vazy nebo meniskus… No tak prý počátek artrózy ach jo… Tak chvíli to nechám v klidu. Dnes už nepajdam je to lepší. Pohyb mi úplně nazakazala, prý s mírou, dobré boty, měkčí povrch. No jo holt už nejsem nejmladší, myslím, že v mém věku už spousta lidí počátky opotřebení má a ani o tom neví.
Začnu zas s rychlou chůzí a mírným indiánský během. Max 5 km. Já bez toho pohybu prostě být nemohu. Objednala jsem si sportovní bandáž, abych to koleno zpevnila.
A to jsem se ještě v sobotu ohla nad kýbl, že vyzdimu hadr a v kříži projela šílená bolest, až se mi zatmelo před očima. Hodinu jsem byla v pololehu na gauči neschopná pohybu. Pak jsem se jakž takž rozhybala, přikládala teplé rašelinové obklady. Je to lepší chodím, hybu se, akorát delší sezení je problém. Ale už jsem objednaná na fyzioterapii. V pátek jsme byli grilovat a nejspíš jsem v noci trochu prochladla nebo ofoukla.

@dicentra máš můj obdiv, v tomhle vedru.. U nás je 30, ale prý už někde prší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
1.7.19 21:30

@dicentra já teda vůbec, v tech vedrech jsem ko. Malé se to v tech vedrech taky v kočárku nelíbí, ale má se trošku ochladit, tak snad bude lépe. Jsi dobrá, ze vyrazis i v těch vedrech :palec:

@Čumila Tak ať je brzy líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
2.7.19 10:23

@Čumila Ať je lépe ;)
Nakonec jsem nebyla ani včera a opravdu mě to štve, ale od čtyř tady bouřilo, blýskalo se a střídavě chodily přeháňky s prudkými poryvy větru a lijáků, skončilo to až někdy kolem půlnoci. Mám z bouřky respekt, takže jsem se bála jít a do toho ještě ten nárazový vítr, tady je to samý les. Dnes se příjemně ochladilo, pročistil vzduch, déšť už nehlásí, tak se těším a půjdu určitě.

• Citovat
  • Upravit
dicentra
2.7.19 10:25

@Masha0607 Chápu, že s dítkem je to složitější a nejde ji předat tatínkovi, aby sis udělala chvilku pro sebe? ;)

• Citovat
  • Upravit
1039
2.7.19 11:11

@dicentra Normálně to jde, ale ted je tatinek po operaci kolene a není moc pohyblivý, takže si ještě pár dní nebo týdnů pockam, nez bude zase při síle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
2.7.19 20:30

@Masha0607 Jé, to je nepříjemné, ale aspoň máš vyhlídku chvilky pro sebe ;)
Já se od tohoto týdne rozhodla dělat delší výběhy, takže dnes jsem běžela 50 minut zase v tepovce do 145, je tu příjemně, tak se mi běželo dobře. V pátek bude po 4 týdnech vážení a měření a potom mám v plánu běhat 60 minut.

• Citovat
  • Upravit
1039
2.7.19 20:46

@dicentra Ty jo, tak to jsi opravdu šikovná :potlesk: Ja mám v plánu se zvážit a zmerit v pondělí, snad uz budu mit více casu na sport. A taky máme o víkendu oslavu, to budou muka udržet chutě na uzdě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
2.7.19 22:03

@Masha0607 Dej vědět, co jsi navážila a naměřila. Já už to na sobě cítím, jsou mi lehce volnější kraťasy a nezařezává se mi podprsenka, takže se těším na páteční měření :lol: O oslavách mi povídej, byli jsme na svatbě, takže plno lákadel, ale zvolila jsem taktiku bez příloh :mrgreen: Měli miniřízky v trojobalu i přírodní, takže jsem si dala jen ty přírodní, k tomu nabrala kupu zeleniny, potom jsem si dala šunku, sýry a olivy, všechno bez pečiva, pila bílé víno a vodu, ale naštěstí bylo teplo, tak nebyla ani moc chuť se přejídat. Hodně se tančilo, takže jsem toho zase i dost vypotila.

• Citovat
  • Upravit
dicentra
3.7.19 21:59

Dnes jsem dala opět 50 minut, je tu krásně, jen pes vlezl do řeky a odmítal vylézt, takže si mi tepovka zvedla na 155 :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková