Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
543
18.8.19 08:44

@danyk taky me nelakala. Měla jsem velké problémy se svaly panevniho dna a aby udržely, co měly. Musím říct, ze jsem se naučila nejen dýchat, ale už se ani nebojím, jit s holkama na trampolina. @LucyLuci ja prý beham rychle, běhala jsem na zakladce a střední zavodne krátké tratě, ale je to zas na úkor vydrze. @Hegy ja musím jen MP3. Nedávno jsem viděla na tchibu super leginy s kapsou na boku na stehne na telefon. Teď jsem si je brala na dovcu, neznám to tu, včera jsem vyběhla a super, telefon mi tam vůbec nevadil. @danyk chodila jsem na procházky než napadl sníh, letos plánují koupí běžeckého pasu, jen nevím kam ho doma dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
18.8.19 13:00

@LucyLuci ty jsi šikula, pěkný 👍ty jo půlmaraton 😲já tedy žádné ambice zatím nemám :) ale třeba to přijde… Také si připadám jako šnek, ale prostě když chci vydržet tak se prostě nehonim, běžím v klidu svým tempickem :wink:když zrychlim hned vyleze tepovka, tak si řeknu, že to dělám pro zdraví a ne abych se zhuntovala 😁..

@Hegy mám okolo pasu bězeckou ledvinku ze Sportissima, do ní se mi vejde akorát mobil i klíče.

@danyk no jak počasí dovolí, u nás bývá dost sněhu, tak to bude problém.. Loni jsem i v zimě svižně chodila, ale musela jsem dost zkrátit trasu kvůli sněhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
19.8.19 21:32

Dneska jsem šla běhat poprvý po dovolené. Začínala jsem těsně před ní, pak celou dovolenou to byla pohoda. Dnes jsem to zvládla už ve čtvrt na deset a dala jsem si větší kolečko 600 m. Jedna malá zastávka byl při překonávání výkopu, bolí mě kotníky, na P nemůžu skákat, tak jsem to opatrně překračovala. Ani jsem moc nefuněla, docela to šlo, jen teď jsem splavená jak kůň. Počítám, že zítra to zase bude stát za prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
20.8.19 21:16

Dneska nejdu, leje jako z konve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
20.8.19 21:32

@danyk taky ne. Prijeli jsme z dovci kolem třetí a to bylo hezky, nez jsem vybalila bylo po čtvrté a začalo strašně lit a leje doposud. Jinak jsem za 4 dny nabrala 1,5 kg a za 9 dní mám jít zas na převážení k nutriční. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
20.8.19 21:53

Snad nám to vyjde zítra. Přes víkend mám 3 noční, to nepůjdu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
20.8.19 22:34

@danyk noční směny by me zahubily. Obdivuje všechny, co je zvladaji, mít s malými dětmi. Nás čekají i víkendu dvě rodinné oslavy, zabehat si stihnu, ale na pusu abych si pořídila nějaký velký tezko odemykatelny zámek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
21.8.19 05:38

Tak holky já včera jen rychlochůze 4km po ranní teda nic moc a stále lítání s dětmi…
Dnes bych chtěla večer ale pořád tak nějak prší a lije a je to na nic včera jsem taky zmoklá, tak snad už to ustane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
21.8.19 08:13

@Elizabeth 7 tak až se Ti bude chtít mluvit, tak se omluv a jdi běhat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
21.8.19 08:19

@danyk z te první bohužel nemůžu, jsme hostitelé - nejmladší dcera má rok a manžel 40. Z druhé bych se omluvila velmi ráda - slavíme děti od bratra a s jeho partnerkou jsme si nikdy nesedly, navíc mají malý byt a srovnat tam ty naše 3 treperendy bývá náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
21.8.19 21:11

Tak holky dnes po ranní jsem šla rovnou do fitka dala jsem si 40minutek a rychle jela pro kluka na nádraží vraceli se z výletu, rychle uvařit a v šest jsem vyrazila že něco uběhnu tak jsem běžela velice nerada za světla a spousta lidí ale holky dala jsem to 10km bez zastávky pomalý běh 1hod 2minuty, huraaaa

Už dlouho zase nikam nepůjdu přiběhla jsem zmožená jako pes a už nikdy to asi nedám, pokud bude zítra čas dám indiána, ale s tím časem je to se mnou hrozný :oops:

Mám pár dotazů myslíte že je lepší běžet kratší nebo delší kroky a víc se odrážet nebo běžet nohami co nejblíže zemi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
21.8.19 22:16

@LucyLuci já dneska běžela s nízkým zvedáním noh :mrgreen:
Já dnes vyběhnu a za druhým rohem mě málem šlehlo, kráčel tam proti mně čtyřnohý čert nebo medvěd. Pak mi secvaklo, že to je pes (černej akita inu) jedněch sousedů, paní šla kousek za ním a když viděla, jak hned odskakuju do silnice, tak hned volala, že je hodnej. Pak mě už poznala.
Včera jsem nemohla, jak pršelo, a i dnes jsem po pauze dala větší kolečko. Docela se mi běželo slušně, nepřipadala jsem si, že vypustím duši, ale doma jsem dejchala jak pes. Jo a dnes poprvé jsem po uběhnutí asi měla vyplavený endorfiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
22.8.19 09:01

@LucyLuci ty jsi nezmar, to bych byla vyřízena aspoň na týden. Čas mi přijde super. Když vybehnu dělám vysoké dlouhé kroky a tak po 1,5 km plouzim nohy nad zemí a kroky dělám menší. Můj soused běhá vytrvalostní běhy a dělá delší krokya nohy nějak extra nezveda. @danyk tak to bych uz nikam nedobehla, tak strašně se bojím psů.
Mně se včera po několika dnech nic nedelani a obzerstvi moc nechtělo a byl to průšvih, nohy n eposlouchaly, byla jsem strašně nemotorna, ufunena a ten svůj úsek 3,3 km jsem zvladla indianskym během. Byla jsem na sebe naštvaná. Snad dnes bude lépe. Ale zas se musím pochválit po dobehu jsem si dala 10 minut posilování briha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
22.8.19 11:20

@Elizabeth 7 tak to chválím já poctivě cvičím záda prsa nohy ale jak dojde na břicho vykašlu se na to a jdu domů to mě štve břicho bych potřebovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
22.8.19 11:37

@Elizabeth 7 já si po doběhu dala rajče :-)
teď jdu otrhat maliny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková