Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
543
3.9.19 08:25

@Čumila zase adidasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
3.9.19 10:36

No a co je na těch běžeckých botách vlastně speciální? Lehkost, měkkost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
3.9.19 11:00

Ahojte, já se pustila taky do běhu. Indiánský 5 min běh a 2 chůze. Chci se holky zeptat, kde behate v Praze? Mezi panelakama? Je to tu docela blbý, taky všude psi na volno. Už se do mne i jeden jezevčík zakousl. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
3.9.19 11:03

@danyk běžecký boty by hlavně měly pomáhat tlumit a chránit tak klouby. já mám přímo na asfalt a jedny na smíšený terén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
3.9.19 12:37

@danyk opravdu krasne tlumí nerovnosti, dopady a šetří klouby, jak jsem jednou byla běhat v obyc botách, bylo to hrozný, druhý den me bolely celé nohy. @edding400 beham cca 120 km východně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
3.9.19 13:12

Holky já jsem lenoch tak jsem se už naštvala a ráno dala posilovnu chvíli a pak šla pěšky do práce na odpolední, tak to mám 4,3km za 43min :lol:

Mezi panelakama běhat bych se styděla :oops: :oops:

Já mám zatím boty z Decathlonu ale uvažuji taky o lepších, jenže já mám velikost jako slon :pocitac: Holky utahujete boty hodně nebo je naopak máte na volno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
3.9.19 14:06

@LucyLuci tak to je fakt dobrý. S člověkem dělá divy, kdyz se na sebe naštve. Boty mám ze sportisima, měli tam krásný reebok vel. 8, na prodejně jediné. Botky docela utahuju. Včera jak jsem zkoušela nové a v těch horních dirkach měli ty jejich cosi proti ukradení a nemohla jsem si je pořádně zavázat, nešlo mi ani poradne chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
3.9.19 17:09
@edding400 píše:
@danyk běžecký boty by hlavně měly pomáhat tlumit a chránit tak klouby. já mám přímo na asfalt a jedny na smíšený terén.

díky, to jsem vůbec netušila
jinak běhám 20 - 30 km na západ od Prahy a normálně mezi domy v novější zástavbě města, paneláky tu nemáme, jen pár bytovek, ale ty jsou mimo můj rajon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
3.9.19 17:10

@LucyLuci já moc neutahuju, ale rozhodně mi noha v nich nelítá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
3.9.19 18:10

Já právě nevím jestli je to špatně ale mě vyhovuje hooodne povolená obuv jinak mi to furt dře v nártu. Já mám právě tak 42,43velikost a to je umění sehnat.

Musím se do toho zase pořádně zakousnout a pohnout s tou váhou.

Běhu a cvičení zdar :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
4.9.19 07:58

Holky, ja si kupovala boty pres net asics (uz jsem to tu psala),ale mely by byt cca o velikost vetsi. Existuji obchody, kde delaji diagnostiku (bezite na pase a oni to snimaji). Ja byla v Brne. Zjisti vam treba, jaky mate doslap (supinace, neutral, pronace). Taky jsem behala v normalnich a neda se to s bezeckyma srovnat…Jinak ja utahuji tak napul😉 Taky nejsem prazanda, beham nejradeji v prirode mezi lesy nebo velmi malo frekventovane silnice. Ve meste nebeham vubec. Klidne vezmu auto, nekam si popojedu nebo me nekam hodi manzel a na jinem miste me vyzvedne (mezitim je s detm8 nekde na hristi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
4.9.19 08:39

Ahoj,
boty se neutahují, aby byl volný nárt, když ho přiškrtíte, tak nohy tuhnou. Vždy zavazuji tak, aby botky dobře držely na patě. Velikost boty pro větší vzdálenost třeba nad hodinu tréninku nebo terén se volí délka o 1 cm delší, na kratší vzdálenosti stačí o půl cm. Pokud budete mít v botníku jeden pár bot, tak si zvolte o ten cenťák.
Poraďte mi na oplátku s podrpdou, mám 75d, a pořád v tom plavu, vždy se mi vytahá mrcha a při delším běhu dře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
4.9.19 09:29

@Strecha díky za info, to jsem vůbec netušila. To máš moc dobře zařízené. @spinkánek děkuji za vysvětlení. Beham ve sportovní bezesve podprsence, jednu mám z Lidlu, druhou z Tchiba a jsem max spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
4.9.19 09:44

@spinkánek omlouvam se, ze sem vstupuju… k te podprsence. Mam vetsi prsa a uzky hrudnik. Nakupuju v decathlonu. Mela jsem i Panache, ale nesedla mi. Takze je beru ve velkem v Decathlonu. Mam je otestovane na nekolikahodinovych bezich, zavodech, triatlonech a fakt drzi jak pribity! ;)
Behu zdar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
4.9.19 12:03

@mag
díky, budu-li mít cestu, vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek