Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@dicentra tleskám 👍jsi dobrá máš můj obdiv, to bych nezvládla.. Co váha jak jsi na tom.
@LucyLuci mám také Runtastic a ještě Mfit přes fit náramek a už se mi asi 3× stalo, že Runtastic počítal stejnou trasu o kilometr méně 😲
Jinak pořád běhám 6-7km ob den. Váha je pořád stejná neklesá, asi si už tělo řeklo dost ![]()
@dicentra já si zatím nedokazu predstavit, ze běžím tak dlouho
kolik km běhám nevím, protože mi odešly zničeho nic hodinky
Jinak jsem zhubla kilo a necelý centimetr dole. Jde to hoooodne pomalu ![]()
@Čumila Děkuji
Váhu aktuálně nevím, vážení a měření dělám pravidelně po měsíci, vychází to na tenhle víkend, tak dám vědět, naposledy jsem měla 74 kg/180 cm. Konečně se vejdu do mé nejmilejší sukně, tak je mi číslo na váze už jedno
Měla jsem skromný cíl, do konce prázdnin se dostat na 75 kg a do konce roku na 70 kg, pokud bych nezačala nabírat z příjemnějšího důvodu ![]()
@Masha0607 Každý centimetr se počítá a je fajn dělat něco pro sebe
Pořád překvapuji sama sebe, vždy si myslím, že už určitě nemůžu a ono jo ![]()
@dicentra tak přeji ať do konce roku klapne to příjemné pribirani
.. Ty jsi dost vysoká to mě těch 74 přijde úplně akorát.
V sedm jsem vyběhla jelikož bylo pořád dost teplo a v osm jsem se vracela už skoro za tmy 😲to se mi vůbec nelíbí.
@Čumila Stmívá se už rychle, taky mě to minulý týden zaskočilo. Dnes jsem bohužel nebyla, byla tu bouřka a silný liják, přestalo před chvílí a to je už moc velká tma, není mi moc příjemné běhat po tmě
Moje běžná váha je těch 70 kg, to jsem se cítila nejlépe a řekla bych i podle bmi, že je to ideální, ale nebudu se hroutit, když budu mít o nějaké kilo víc, zase jsem víc zpevněná a v dobré kondici. Příjemné přibírání beru kdykoliv ![]()
@LucyLuci já běhám v městě, tak si jen na mapách změřím vzdálenost
Já jsem dnes zklamaná. Po třídenní pauze jsem šla zase pokračovat a děs běs, vzdala jsem to po půlce kolečka. Nohy se mi vůbec nechtěly odlepovat od země, spíš než běh mi to připomíná rychlochůzi raněného. Bolí mě achilovky, hlezna, nárty, ani po těch 3 dnech volna to nepřešlo. Přeci nemůžu být takto odrovnaná z tak minimální námahy? Vůbec nevidím pokrok. ![]()
@danyk a co provozovat zatím jen rychlochůzi a pak až běh
Já měla v sobotu 67.4kg tak až se zase odvážím vlézt na váhu snad to bude lepší
Jinak já tedy zatím běhám tu hodinku a kousek bez pití a na tu delší trasu si asi vezmu drobné a budu doufat že potkám nějakou hospodu ![]()
@danyk no to je divné, a co boty nemáš, je třeba užší? Nebo ti možná nevyhovuje ten tvrdší povrch, nemáš možnost vyrazit někam na polnacku nebo na lesní cestu?
@Čumila nejbližší les je pěkně daleko
, asi tu moc polňaček a lesních cest není, celkem tu vídám kroužit lidi.
Boty mám dobrý, ale zatím teda ne běhací, ty jsem si chtěla koupit, až u toho vydržím.
Holky tak já dnes pouze hodinka posilovna a pak 2km běh ale tady je pařák to se fakt nedá navíc se mi po noční blbě spí takže víc než 5hodin denně nedám a to ještě většinou část dopoledne a část odpoledne
![]()
Vlezla jsem na váhu a fuj 67.6kg ![]()
Přisuzuji to krátkému spánku a noční a zvážím se zase radši až v neděli ![]()
@dicentra to je naprosto famtamozni. Se svou fyzickou a volným časem tohle nikdy nedám. Moc ti přeji krásné přibírání.
@LucyLuci na neděli držím palce, ja nám fitness naramek z Lidlu propojeny s telefonem, mám uz starší dotykac s malou pamětí a poslední dobou mi dost stávkuje, potřebují nový a nejsme schopna se rozhodnout.
@LucyLuci Nosiče jsem měla jenom na ten dlouhý výběh, jinak chodím sama se psem a mám lahev v ruce, kterou si průběžně přehazuji, tak mi to vyhovuje nejlépe
S technikou neporadím, mě koupil hodinky s hrudním pásem manžel, nejsou s ničím spárované.