Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
543
22.8.19 13:10

@LucyLuci nohy namaham před den dost, ale potřebovala bych zabrat i na prsou, po třech kojení jsou fakt děsný, tam nevím jak na to musím něco najít. Břicho jsem nikdy neměla pevný a teď po holkach to je pudink jak vysity. @danyk rajčata mlsam ve velkým, máme doma obr latifundie a nikdo jiný je pořádně nejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
22.8.19 18:43

@Elizabeth 7 já když se zkouknu tak prsa mám malá ještě jak hubnu tak odešli jako první :lol: břicho placaté tam bych právě potřebovala nějaký ten svalik a vyrysovani, záda a ruce mám fakt vyrysovane pěkně, ale ty nohy a zadek, ty hubnou teprve teď když už jsem všude hubená :zed: :zed:

Jinak dneska jsem si dala posilovnu a pak jen tak chuzicka 2km v rámci čekání na syna a víc nedám, ranní směna 8hodin na nohách a teď už jsem ko 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
23.8.19 21:55

@spinkánek Pokusila jsem se zlikvidovat :lol: Udělala jsem větší přípravu, vyhecovala jsem se a běhala 4 dny 30 minut ráno a k tomu svých klasických 60 minut večer, potom jsem ve středu běh vynechala a šla jenom na 2 hodinovou svižnou procházku se psem a ve čtvrtek přišel den D :mrgreen: Celkově jsem uběhla 35 km, měla jsem 3 přestávky a trvalo mi to přes pět hodin. Dnes jsem čekala, že ráno nevstanu, ale zakázka volala a kupodivu jenom víc cítím stehna a lýtka, určitě si to ještě někdy zopakuji :dance: Když jsem se podívala na rekord v ženském maratonu, který je 2 hodiny 15 minut, tak mě můj čas pobavil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24292
24.8.19 09:22

@dicentra no ty bláho, tak to je výkon. Já mám třídenní pauzu, protože mám 3 noční a teď jdu spát, běh až v pondělí. Snad mě už přejdou ty bolavý kotníky a achilovky. Přece mě při mejch maximálně 600 metrech nemůžou bolet nohy z přetěžování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
24.8.19 11:23

@dicentra to je hustý to bych nedošla asi ani za dva dny i když taky jsem plánovala něco delšího jenže je to u mě špatné s časem.,..
Spíš bych to dala teda indiánem, ale snad někdy budu mít taky čas a zkusím něco delšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
24.8.19 13:45

@dicentra Náhodou, jsi dost dobrá :potlesk: Co te to tak napadlo? :) A to jsi uběhla sama? Nebo jsi měla nějakého parťáka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
24.8.19 14:27

@dicentra jo jo to by mě taky zajímalo sama? A to ses nebála tak daleko? Po polnackach neví po silnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
24.8.19 19:16

@dicentra ještě bych měla dotaz jak dlouho ti trvalo než si se dostala na takové vzdálenosti? Jako kdy jsi začala běhat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
25.8.19 14:45

@dicentra já bych se ještě zeptala, jak jsi na tom byla kondičně průběžně v životě :-). Jako jestli tak nějak furt cvičíš, plaveš, jezdíš na kole, chodíš cvičit, nebo jsi 20 let nic nedělala a najednou ses z nuly na 35 dostala během XY měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
26.8.19 09:37

@dicentra
jsi dobrá :potlesk:, čas na poprvý suprový. By jsi mohla dát maraton za 4h, když budeš kroužit někde v závodě a pravidelně občerstvovat. :pankac: Máš slušně nakročeno, hlavně se nezranit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
26.8.19 10:11

Myslím, že běhá od 6. června.. a takový skok :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
26.8.19 14:08

Asi odepíši všem najednou. Nezačínala jsem od úplné nuly, jako mladší jsem hrála volejbal, později i tenis a squash, pak ještě hodně běžky, ale po úrazu lokte jsem s tím musela skončit, zůstaly mi trochu následky a omezení pohyblivosti. Máme psa, se kterým jsem chodila několik let skoro každý den na jedno až dvouhodinové procházky. Běhám od začátku června, 6× týdně, ze začátku indiánský běh, ale teď už dlouho zvládám 60 minut bez přestávek, v současnosti už je to trasa cca 10 km, moje pokroky jsou postupně psané v téhle diskuzi ;)
Běžela jsem podle předem naplánované trasy kolem řeky, kde je cyklostezka, ale většina není asfaltová, často se křižuje se železnicí, takže jsem to mohla kdykoliv ukončit a jet vlakem domů. Doprovod mi dělal manžel na kole, který mi vezl v batohu občerstvení, sama bych si to neriskla, on dopadl druhý den hůř :lol:
Překvapila jsem sama sebe :oops:

• Citovat
  • Upravit
dicentra
26.8.19 14:14

@Masha0607 Viděla jsem dokument o Zátopkovi a jeho ženě, tak mě to inspirovalo. Jeden večer jsem šla dřív, už bylo chladno, po 60 minutách jsem si připadala pořád svěží, tak jsem zkusila ještě pokračovat 5 minut svižnou chůzí a zaběhla si další okruh 30 minut, nebyla jsem nijak unavená a druhý den jsem mohla jít v pohodě znova, tak mě napadlo, že bych zkusila něco delšího :lol: Jak běháš ty, váha už se hnula? ;)

• Citovat
  • Upravit
dicentra
26.8.19 14:17

@spinkánek Dobrý čas? :mrgreen: Mě by asi nebavilo kroužit po ovále, takhle v terénu se mi to moc líbí. Manžel mi říkal, ať se přihlásím na nějaký čtvrt nebo půlmaraton, ale já bych se takhle v davu asi styděla :oops:

• Citovat
  • Upravit
2268
26.8.19 14:37

@dicentra děkuji za všechny tvé odpovědi jsem se zrovna chtěla zeptat kde nosíš pití a ty máš nosiče :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Stejně je to obdivuhodné takhle daleko vyběhnout, já plánují něco delšího na neděli tak mi držte palce.

Trochu mám ale obavu že je to lesem a budu sama tak snad to dám.

Ještě mám dotaz ke všem čím měříte km a čas nějaký nápad na dobrou aplikaci?

Já mám tu Runtastic a dnes mě pěkně vypekla, pěkně po noční jsem si hned zrána vyběhla a uběhla stejnou cestu co minule těch 10km a ukázalo mi to míň :cert: :cert: :cert:
a jakobyy přes řeku což jsem neběžela, nakonec jsem tedy dle té aplikace uběhla 11km za hodinku a čtvrt ale myslím že to bylo 12, tak jsem zkusila stáhnout ještě jinou apku a uvidím příště :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková