Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Elizabeth 7
já jsem si zvykla na kosticové, mám slaboučký záda, tak tu pevnou podporu vyloženě vyhledávám
Holky já vám závidím já se asi tenhle týden úplně zaseknu, děti ráno do školy pak něco udělat doma a hurá na odpolední, furt něco přeplánovávám, stále mění hokejové rozpisy dětí, do toho problémy s autem takže jen pevně doufám, že si to sedne do konce září a bude klid, doufám jen že pak už nebude zima jako blázen, běhate v zimě? Venku? To pro mě bude novinka.
S podprsenku neporadím já mám opačný problém nic tam nemám
![]()
Boty jsem si koupila 42 a právě přemýšlím že občas mě tlačí ukazováček ale vážně jen někdy že bych zvolila příště větší ale nevím aby pak nebyly velké moc.
@LucyLuci
pokud netlačí na nehet
pokud budeš řešit, stačilo by ti ještě o půl cenťáku větší, a pak je dobře zašněrovat.. křížkuješ, nárt musí mít pohodlí, u posledních dvou dírek si vytvoříš očko, a pak do těch oček znovu protáhneš tkaničky, ale utáhneš dle potřeby, zkontroluješ patu, jestli se ti nezouvají…tady je odkaz:
https://behejsrdcem.com/…at-tkanicky/
A ještě jedna vychytávka, nedělej uzel, ale podvlíkni vše pod šněrování… trochu to sice zdržuje, ale mně to neva
Koukám, že i obléct se na běh, je věda. Boty jsem si chtěla jít koupit dneska, ale protože jsem ráno vymrzla při vedení do školy, odložila jsem to. Podprsenku neřeším, běhám v normální, co nosím. Ty sportovní, co jsem prohlížela mi nesedí v tabulkách; koukala jsem jen na netu. Mám 65 G, takže to tam vychází od S po XL. Mám spíš problém, že mi padají legíny. Oblečený mi jsou dobře, nic nepociťuju. Vyběhnu a po třeba 200 metrech mi sjíždějí. Zkusila jsem to s páskem od kalhot, ale to je docela nepohodlné. Když to fakt zaříznu, tak to vydrží, ale minule jsem to dala jen volněji, legíny slezly a pásek jsem měla pod žebrama. Jak to nemá poutka, je pásek na prd. Je teda fakt, že nejužžší místo jako pas nemám, mám distázu a hned od žeber se mi dělá děsný břicho, vypadám furt jak v 6. měsíci, takže ty legíny nemají kde v pase držet.
@spinkánek díky určitě na to kouknu a zkusím
@danyk já mám pás hubeny a stejně mi legíny taky jedou dolů mě se nejlíp běhá v těch mini sortkach na knoflík a zip drží kde mají
@spinkánek tak to jo. Ja jsem měla 85 E, F. Teď po ukončení kojení a zhubnutí mi jsou starší 80-85 /nemuzu přečíst to první cislo/D. Jinak jsem se naučila nosit ty sportovní, byly fajn i na kojení. Díky za info o vázání bot, to jsem ještě neviděla. Zkusím. Třeba se tím zlepší i ma výkonnost.
@danyk me některé leginy taky sklouzavaji, teď jak dělají ten zdvojeny, širší pas tak ty jsou dobré.
Holky, ja si koupila sportovni podprsenku tchibo. Urcite to chce vyzkouset, pred tim jsem mela objednanou pres net (lidl) a nesedla. Kazdopadne tato je super! A s tema leginama jsem to taky resila-mam opet tchibo a je dulezite tam mit snurku (normalne zavazu na maslicku)a nelezou mi dolu😉Mam od tchiba i jedny bez snurky a ty uz tak dobre nejsou…
Od tchiba mám trika xs s dlouhým rukávem na podzim a z jara supr, jejich legíny za 200 kč používám na kolo (na běh padají)… nějaké bezešvé s dry active, jinak leginy běžecké xs jsou mi na zadnici malé, ale s jsem nezkoušela, jak vidím ty úzké spodní nohavice a ještě švy na kolenou, tak mám osypky
Holky tak já se dneska hecla a odvezla děti do školy dala 50min posilovnu a pak že vyběhnu moc se mi nechtělo, ale běželo se mi krásně ani jsem netahla plíce za sebou, měla jsem úplý legíny tak možná že i ty stažené nohy byl dobrý nápad a hurá měřilo mi to dobře, 12km, 1:19, sice to není žádná rychlost, ale mám radost
![]()
A teď hurá na odpolední ![]()
@LucyLuci ty jsi dobrá, posilku a ještě běh 👍já ti dám, že čas nic moc😉 😁 vždyť je super.
@spinkánek díky za odkaz na to vázání a tipy na oblečení z Tchiba, budu potřebovat nějaká trika s delším rukávem, tak mrknu.
Já si dnes naplánovala pořádné kopečky
@Čumila tak to obdivuji já já mám jen pidikopečky a i tak když je to strmější tak mě bolí kolena do kopce
O víkendu kouknu jak na vázání tak na ty nové botky a ještě musím dokoupit dětem věci do školy samy nákupy
![]()
V dekáči mají zateplené běžecké legíny zateplené veiikost s, m, l za 300kč. Jó, mít tak doma tiskárnu peněz ![]()
@spinkánek to mi povídej, staršímu nejsou boty do školy už chtějí zálohu na lyžák platí se hokej teď v září a do toho se nám vy*ralo auto takže prý taky raketa no asi budu chodit na boty koukat do výlohy
![]()
Holky já se dnes vzbudila před třetí a nemohla usnout…no už se těším na odpolední to bude den
![]()
@LucyLuci když se to s… tak na jednu hromadu. Po o prinesla nejstarší vyúčtování ze školy cca 1700, jsem moc ráda, ze školní dítko máme jen jedno.
Zdravím ve spolek
tak jak pokračujete?
Já ve čtvrtek dala 8 km trasu s kopcem měl 1,3km převýšení cca 200m..no vždy jsem tak třicet metrů běžela cupitavymi krůčky a třicet šla svižně 🙂musím ty kopce potrénovat. V sobotu časně ráno 10, čas 70 minut, ale byl to fajn běh. Dneska 6,5. Zítra odpočinek.
No ten začátek školního roku je vždycky nápor na peněženku 😞