Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
915
4.9.19 12:05

@Elizabeth 7
já jsem si zvykla na kosticové, mám slaboučký záda, tak tu pevnou podporu vyloženě vyhledávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
4.9.19 12:44

Holky já vám závidím já se asi tenhle týden úplně zaseknu, děti ráno do školy pak něco udělat doma a hurá na odpolední, furt něco přeplánovávám, stále mění hokejové rozpisy dětí, do toho problémy s autem takže jen pevně doufám, že si to sedne do konce září a bude klid, doufám jen že pak už nebude zima jako blázen, běhate v zimě? Venku? To pro mě bude novinka.

S podprsenku neporadím já mám opačný problém nic tam nemám :mrgreen: :lol:

Boty jsem si koupila 42 a právě přemýšlím že občas mě tlačí ukazováček ale vážně jen někdy že bych zvolila příště větší ale nevím aby pak nebyly velké moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
4.9.19 13:08

@LucyLuci
pokud netlačí na nehet
pokud budeš řešit, stačilo by ti ještě o půl cenťáku větší, a pak je dobře zašněrovat.. křížkuješ, nárt musí mít pohodlí, u posledních dvou dírek si vytvoříš očko, a pak do těch oček znovu protáhneš tkaničky, ale utáhneš dle potřeby, zkontroluješ patu, jestli se ti nezouvají…tady je odkaz:
 https://behejsrdcem.com/…at-tkanicky/

A ještě jedna vychytávka, nedělej uzel, ale podvlíkni vše pod šněrování… trochu to sice zdržuje, ale mně to neva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
4.9.19 13:49

Koukám, že i obléct se na běh, je věda. Boty jsem si chtěla jít koupit dneska, ale protože jsem ráno vymrzla při vedení do školy, odložila jsem to. Podprsenku neřeším, běhám v normální, co nosím. Ty sportovní, co jsem prohlížela mi nesedí v tabulkách; koukala jsem jen na netu. Mám 65 G, takže to tam vychází od S po XL. Mám spíš problém, že mi padají legíny. Oblečený mi jsou dobře, nic nepociťuju. Vyběhnu a po třeba 200 metrech mi sjíždějí. Zkusila jsem to s páskem od kalhot, ale to je docela nepohodlné. Když to fakt zaříznu, tak to vydrží, ale minule jsem to dala jen volněji, legíny slezly a pásek jsem měla pod žebrama. Jak to nemá poutka, je pásek na prd. Je teda fakt, že nejužžší místo jako pas nemám, mám distázu a hned od žeber se mi dělá děsný břicho, vypadám furt jak v 6. měsíci, takže ty legíny nemají kde v pase držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
4.9.19 15:03

@spinkánek díky určitě na to kouknu a zkusím

@danyk já mám pás hubeny a stejně mi legíny taky jedou dolů mě se nejlíp běhá v těch mini sortkach na knoflík a zip drží kde mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
4.9.19 15:12

@spinkánek tak to jo. Ja jsem měla 85 E, F. Teď po ukončení kojení a zhubnutí mi jsou starší 80-85 /nemuzu přečíst to první cislo/D. Jinak jsem se naučila nosit ty sportovní, byly fajn i na kojení. Díky za info o vázání bot, to jsem ještě neviděla. Zkusím. Třeba se tím zlepší i ma výkonnost. :mrgreen: @danyk me některé leginy taky sklouzavaji, teď jak dělají ten zdvojeny, širší pas tak ty jsou dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
5.9.19 12:48

Holky, ja si koupila sportovni podprsenku tchibo. Urcite to chce vyzkouset, pred tim jsem mela objednanou pres net (lidl) a nesedla. Kazdopadne tato je super! A s tema leginama jsem to taky resila-mam opet tchibo a je dulezite tam mit snurku (normalne zavazu na maslicku)a nelezou mi dolu😉Mam od tchiba i jedny bez snurky a ty uz tak dobre nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
5.9.19 13:03

Od tchiba mám trika xs s dlouhým rukávem na podzim a z jara supr, jejich legíny za 200 kč používám na kolo (na běh padají)… nějaké bezešvé s dry active, jinak leginy běžecké xs jsou mi na zadnici malé, ale s jsem nezkoušela, jak vidím ty úzké spodní nohavice a ještě švy na kolenou, tak mám osypky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
5.9.19 13:43

Holky tak já se dneska hecla a odvezla děti do školy dala 50min posilovnu a pak že vyběhnu moc se mi nechtělo, ale běželo se mi krásně ani jsem netahla plíce za sebou, měla jsem úplý legíny tak možná že i ty stažené nohy byl dobrý nápad a hurá měřilo mi to dobře, 12km, 1:19, sice to není žádná rychlost, ale mám radost :dance: :dance:

A teď hurá na odpolední :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.9.19 15:03

@LucyLuci ty jsi dobrá, posilku a ještě běh 👍já ti dám, že čas nic moc😉 😁 vždyť je super.

@spinkánek díky za odkaz na to vázání a tipy na oblečení z Tchiba, budu potřebovat nějaká trika s delším rukávem, tak mrknu.

Já si dnes naplánovala pořádné kopečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
5.9.19 16:32

@Čumila tak to obdivuji já já mám jen pidikopečky a i tak když je to strmější tak mě bolí kolena do kopce

O víkendu kouknu jak na vázání tak na ty nové botky a ještě musím dokoupit dětem věci do školy samy nákupy :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
6.9.19 07:01

V dekáči mají zateplené běžecké legíny zateplené veiikost s, m, l za 300kč. Jó, mít tak doma tiskárnu peněz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
6.9.19 10:20

@spinkánek to mi povídej, staršímu nejsou boty do školy už chtějí zálohu na lyžák platí se hokej teď v září a do toho se nám vy*ralo auto takže prý taky raketa no asi budu chodit na boty koukat do výlohy :cert: :cert:

Holky já se dnes vzbudila před třetí a nemohla usnout…no už se těším na odpolední to bude den :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
6.9.19 12:58

@LucyLuci když se to s… tak na jednu hromadu. Po o prinesla nejstarší vyúčtování ze školy cca 1700, jsem moc ráda, ze školní dítko máme jen jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
8.9.19 10:56

Zdravím ve spolek :wink:tak jak pokračujete?
Já ve čtvrtek dala 8 km trasu s kopcem měl 1,3km převýšení cca 200m..no vždy jsem tak třicet metrů běžela cupitavymi krůčky a třicet šla svižně 🙂musím ty kopce potrénovat. V sobotu časně ráno 10, čas 70 minut, ale byl to fajn běh. Dneska 6,5. Zítra odpočinek.
No ten začátek školního roku je vždycky nápor na peněženku 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková