Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@danyk ani to číst nebudu. Na me tělo platí beh a přísně dodrzovani jídelníčku
.
@dicentra juuu 🙂 🙂blahopřeji a hlavně se šetři ![]()
No já už mám také vypestovanou závislost
včera déšť, ale já prostě jít musela, vzala jsem si manželovu kšiltovku a pohoda,
Půjčila jsem si v knihovně knížku od Zuzany Součkové Deník běžkyně v nejlepších letech 🙂 moc pěkné vřele doporučuji úsměvné, motivační.. Některé situace mi byli velmi blízké. ![]()
@Elizabeth 7 @Čumila @Masha0607 Děkuji vám, jste moc milé
Něco jsem si přečetla a s během nechci přestávat, píší, že pokud je tělo zvyklé, nemusí se, i když běhám teprve skoro 4 měsíce, už jsem celkem ve formě a chci se řídit svým tělem, až to nepůjde, nebudu se přemáhat. Jsem sice na začátku, ale už mi víc lítá tepovka, hodně si hlídám hranici 140 a pak přecházím do svižné chůze, kopec mi už pod 140 nejde, ale pořád chodím na celou hodinu, jen kratší trasu ![]()
Ahoj, urcite si urci kolik chces kdy ubehnout a cile navysuj, nejlepe to pujde na pasu ve fitku, kdyz vidis pred sebou vsechny mozny informace. pak si vsechno rovnou zapis do denicku
Ahoj,
Deník je dobrý nápad, ale ten pás bych brala jen jako zpestření.
Já osobně ráda střídám povrchy a trasy, chci mít posílené kotníky z terénu, občas si odpočinout i na měkkým, umět běžet uvolněně z kopce, mít vycvičený sluch kvůli provozu + postřeh na krajnicích připomínajícím žvýkačku, a chci mít posílené celé běhny ![]()
Tak to je jasny ze to je jako spestreni, ale dodava ti to vic sily a motivace, pak dosahnes neskutecny cile.
Po 4 měsících běhu asi na dlouho poslední měření ![]()
Dostala jsem se na svoji vysněnou váhu 70kg, takže celkem -10,5kg
Zadek šel -13cm, břicho -11cm a z velikosti 44 na 40, jsem se sebou spokojená
Běhám pořád, ale teď u nás dost pršelo, tak jsem chodila jen na půlhodiny, tepovka mi pořád lítá, tak snad se časem ustálí ![]()
@dicentra to je nádhera, tleskám
… Jinak moje někteří ka běhala až do sedmého měsíce, doktorka ji to nezakazovala, že když prý je to tělo zvyklé 😁.. Samozřejmě, že se šetřila a nelamala žádné rekordy, ale byla zvyklá se pořád hýbat.
Jo já mám také pozitivum😁váha klesla na 57 😁ani jsem to nečekala.
@Čumila To je super, že se váha konečně pohnula
Mám v plánu běhat, dokud to půjde, jen jsem trochu zvolnila tempo a nechodím 6× týdně, něco jsem si o tom přečetla, tak se toho snažím trochu držet ![]()
Ahoj holky. Tak jak válčíte? Je krásně to přímo láká. Co nějaké podzimní běhy, nezlákaly vás?
@LucyLuci @Elizabeth 7 @danyk Masha a ostatní.
@dicentra jak to jde a jak se cítíš?
Ja si pořád běhám těch svých 6-8 km. O víkendu když je čas tak 10
pomaličku na pohodu.
Já jsem asi skončila, či doufám spíše, přerušila. Do jara. Pro mě jsou nyní teploty neslučitelné skoro i s obyčejným pohybem venku. Na závěr sezony jsem si koupila ty legíny, že jako už bude chladněji a 3/4 jsou málo. Neměla jsem je na sobě. Tak holt počkají do jara. Já se fakt v týhle zimě večer nevykopu. A6 skončím ořechovou sezonu, zkusím najít nějaký pilates, co by šlo provozovat doma a zkusím toto.
@Čumila Ahoj, nějak poslední dobou nic nestíhám, ani ten běh
. Od půlky září jsou holky nemocné nebo polamane nebo přitáhnou vsi, chodím behat max 2× tydne. Teď mám na víc ještě na 14 dní klidovy režim, nechala jsem si vyriznout nějaký vyrůstek na obličeji a Mám tam 3 stehy.
Minulý týden jsem byla na kontrole u nutriční, tak mám dole 13 kg, necelých 5% tuku, obléknu kalhoty 38, vršek je horší, tam mi hrudník a ramena už asi nesplasknou a do svých přes tehu halenek a satu už se asi nevejdu.
@danyk Na zimu se chystám koupit běžecký pás. Kamarádi mě zrazují, prý jsou hlučné, radi spíše orbitrek nebo veslarsky trenazer.
@Čumila Běhám pořád, ale zvolnila jsem tempo, chodím obden jenom na půl hodiny a uběhnu cca 4-5 km, pořád mi lítá tepovka
Doktorky jsem se zeptala, ta mi řekla, že když jsem zvyklá, tak není problém, ale nepřehánět to, prý tenhle stav je ideální, tak u něho zůstanu, dokud to půjde.