Začínám běhat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
543
28.9.19 12:36

@danyk ani to číst nebudu. Na me tělo platí beh a přísně dodrzovani jídelníčku :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
28.9.19 13:53

@dicentra juuu 🙂 🙂blahopřeji a hlavně se šetři :wink:

No já už mám také vypestovanou závislost :wink:včera déšť, ale já prostě jít musela, vzala jsem si manželovu kšiltovku a pohoda,
Půjčila jsem si v knihovně knížku od Zuzany Součkové Deník běžkyně v nejlepších letech 🙂 moc pěkné vřele doporučuji úsměvné, motivační.. Některé situace mi byli velmi blízké. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
28.9.19 19:46

@dicentra Jeeee, tak to je krásná zpráva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
28.9.19 22:17

@Elizabeth 7 @Čumila @Masha0607 Děkuji vám, jste moc milé :kytka: Něco jsem si přečetla a s během nechci přestávat, píší, že pokud je tělo zvyklé, nemusí se, i když běhám teprve skoro 4 měsíce, už jsem celkem ve formě a chci se řídit svým tělem, až to nepůjde, nebudu se přemáhat. Jsem sice na začátku, ale už mi víc lítá tepovka, hodně si hlídám hranici 140 a pak přecházím do svižné chůze, kopec mi už pod 140 nejde, ale pořád chodím na celou hodinu, jen kratší trasu :oops:

• Citovat
  • Upravit
385
29.9.19 21:07

dulezitost

Ahoj, urcite si urci kolik chces kdy ubehnout a cile navysuj, nejlepe to pujde na pasu ve fitku, kdyz vidis pred sebou vsechny mozny informace. pak si vsechno rovnou zapis do denicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
30.9.19 08:37

Ahoj,
Deník je dobrý nápad, ale ten pás bych brala jen jako zpestření.
Já osobně ráda střídám povrchy a trasy, chci mít posílené kotníky z terénu, občas si odpočinout i na měkkým, umět běžet uvolněně z kopce, mít vycvičený sluch kvůli provozu + postřeh na krajnicích připomínajícím žvýkačku, a chci mít posílené celé běhny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
30.9.19 16:48

@dicentra též gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
30.9.19 20:42

re

Tak to je jasny ze to je jako spestreni, ale dodava ti to vic sily a motivace, pak dosahnes neskutecny cile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
5.10.19 15:19

Po 4 měsících běhu asi na dlouho poslední měření ;)
Dostala jsem se na svoji vysněnou váhu 70kg, takže celkem -10,5kg :dance: Zadek šel -13cm, břicho -11cm a z velikosti 44 na 40, jsem se sebou spokojená :oops: Běhám pořád, ale teď u nás dost pršelo, tak jsem chodila jen na půlhodiny, tepovka mi pořád lítá, tak snad se časem ustálí ;)

• Citovat
  • Upravit
90
5.10.19 16:55

@dicentra to je nádhera, tleskám :)… Jinak moje někteří ka běhala až do sedmého měsíce, doktorka ji to nezakazovala, že když prý je to tělo zvyklé 😁.. Samozřejmě, že se šetřila a nelamala žádné rekordy, ale byla zvyklá se pořád hýbat.

Jo já mám také pozitivum😁váha klesla na 57 😁ani jsem to nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
6.10.19 10:05

@Čumila To je super, že se váha konečně pohnula :palec: Mám v plánu běhat, dokud to půjde, jen jsem trochu zvolnila tempo a nechodím 6× týdně, něco jsem si o tom přečetla, tak se toho snažím trochu držet ;)

• Citovat
  • Upravit
90
15.10.19 18:36

Ahoj holky. Tak jak válčíte? Je krásně to přímo láká. Co nějaké podzimní běhy, nezlákaly vás?

@LucyLuci @Elizabeth 7 @danyk Masha a ostatní.
@dicentra jak to jde a jak se cítíš?

Ja si pořád běhám těch svých 6-8 km. O víkendu když je čas tak 10 :wink:pomaličku na pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
16.10.19 17:05

Já jsem asi skončila, či doufám spíše, přerušila. Do jara. Pro mě jsou nyní teploty neslučitelné skoro i s obyčejným pohybem venku. Na závěr sezony jsem si koupila ty legíny, že jako už bude chladněji a 3/4 jsou málo. Neměla jsem je na sobě. Tak holt počkají do jara. Já se fakt v týhle zimě večer nevykopu. A6 skončím ořechovou sezonu, zkusím najít nějaký pilates, co by šlo provozovat doma a zkusím toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
17.10.19 22:33

@Čumila Ahoj, nějak poslední dobou nic nestíhám, ani ten běh :,(. Od půlky září jsou holky nemocné nebo polamane nebo přitáhnou vsi, chodím behat max 2× tydne. Teď mám na víc ještě na 14 dní klidovy režim, nechala jsem si vyriznout nějaký vyrůstek na obličeji a Mám tam 3 stehy.

Minulý týden jsem byla na kontrole u nutriční, tak mám dole 13 kg, necelých 5% tuku, obléknu kalhoty 38, vršek je horší, tam mi hrudník a ramena už asi nesplasknou a do svých přes tehu halenek a satu už se asi nevejdu.

@danyk Na zimu se chystám koupit běžecký pás. Kamarádi mě zrazují, prý jsou hlučné, radi spíše orbitrek nebo veslarsky trenazer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
19.10.19 08:37

@Čumila Běhám pořád, ale zvolnila jsem tempo, chodím obden jenom na půl hodiny a uběhnu cca 4-5 km, pořád mi lítá tepovka :roll: Doktorky jsem se zeptala, ta mi řekla, že když jsem zvyklá, tak není problém, ale nepřehánět to, prý tenhle stav je ideální, tak u něho zůstanu, dokud to půjde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková