Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Janča1212 Já první půl rok hubla taky 1kg měsíčně, byla jsem zoufalá, zašla jsem k nutriční a ta mi pomohla lépe sestavit jídelníček. Pak to šlo rychleji. Když jsem loni na jaře začínala behat, měla jsem obdobne výsledky jako ty. Dnes za tu pul hodinu zvládnu dvojnásobek tve trasy. Držím. palce ať jdou kg i cm dolů.
Nejdřív přibývají svaly, pak teprv ubývá tuk
a to nejdříve z míst, kde je to nejméně potřeba. ![]()
Ahoj,
dlouho jsem tu nebyla tak koukám co je nového. Běháte i v zimě?
Já jo, někdy se mi do toho počasí fakt nechce, pak se přemůžu a vracím se spokojená s úsměvem. U nás je pořád nic moc, jinde svítí a tady padá a fučí.
@Janča1212 gratuluji k první pětce..teď už to půjde samo ![]()
@Elizabeth 7 to hubnutí ti jde skvěle kolik už máš dole?
Já už ani neběhám abych zhubla, ale že mě to baví. Váha je pořád stejná, ale už se rýsují i nějaké svaly a vidím to na oblečení.
Tak ať to běhá.
@Čumila píše:
Ahoj,
dlouho jsem tu nebyla tak koukám co je nového. Běháte i v zimě?
Já jo, někdy se mi do toho počasí fakt nechce, pak se přemůžu a vracím se spokojená s úsměvem. U nás je pořád nic moc, jinde svítí a tady padá a fučí.@Janča1212 gratuluji k první pětce..teď už to půjde samo
@Elizabeth 7 to hubnutí ti jde skvěle kolik už máš dole?
Já už ani neběhám abych zhubla, ale že mě to baví. Váha je pořád stejná, ale už se rýsují i nějaké svaly a vidím to na oblečení.
Tak ať to běhá.
Děkuju. Chci jít dnes odpoledne.
Pořád přemýšlím, které koupit hodinky… Zvažuju Samsung galaxy watch active, nebo garmin vivoactive 3…
Ale co se postavy týče - nic se neděje. Mám - 3kg, ale na cm pořád stejně 😭 😭 😭 😭
@Janča1212 vydrž, kila půjdou dolu a postava se změní, jen to nejde hned.
Jj hodinky to je dobrá motivace, jelikož když už člověk za to ty prašule dá, tak u toho musí vydržet ![]()
.
Já si nadělila Garmin Foreruner 245 (před tím jsem měla Xiaomi Mi Band3)..jsem z nich unešená…nad Vivoactive jsem také přemýšlela, ale vyhovuje mi spíš tlačítkové ovládání než dotyk.
Jinak na fcb je skupina Běžec +..jsou tam začátečníci i pokročilí běžci, příspěvky tam jsou dost motivující i co se týče hubnutí, teď v únoru tam dávali někteří uživatelé své proměny před tím než začínali běhat a po.. jako fakt dobrý.
@Čumila píše:
Jj hodinky to je dobrá motivace, jelikož když už člověk za to ty prašule dá, tak u toho musí vydržet.
Já si nadělila Garmin Foreruner 245 (před tím jsem měla Xiaomi Mi Band3)..jsem z nich unešená…nad Vivoactive jsem také přemýšlela, ale vyhovuje mi spíš tlačítkové ovládání než dotyk.
Jinak na fcb je skupina Běžec +..jsou tam začátečníci i pokročilí běžci, příspěvky tam jsou dost motivující i co se týče hubnutí, teď v únoru tam dávali někteří uživatelé své proměny před tím než začínali běhat a po.. jako fakt dobrý.
Mrknu na to. A hodinky si ještě nechám projít hlavou, ať potom nelituju
@Čumila píše:
Jj hodinky to je dobrá motivace, jelikož když už člověk za to ty prašule dá, tak u toho musí vydržet.
Chápu to dobře, že se na běžec + platí 1kc???
@Janča1212 ne ne
to se týká jen časopisu. Normálně je skupina zdarma…
@Janča1212 paráda. Moc gratuluji. Jen vydrž, chce to více času, ale ono se to projeví. @Čumila taky stále běhám, ale to počasí je na prd, bydlíme v podhůří a tady taky fuci, prší, chumeli. V hubnutí jsem se zastavila, mám dole 15 kg, ale teď 3 měsíce stojím na váze.
@Elizabeth 7 píše:
@Janča1212 paráda. Moc gratuluji. Jen vydrž, chce to více času, ale ono se to projeví. @Čumila taky stále běhám, ale to počasí je na prd, bydlíme v podhůří a tady taky fuci, prší, chumeli. V hubnutí jsem se zastavila, mám dole 15 kg, ale teď 3 měsíce stojím na váze.
To doufám… Že se to projeví. Je fakt, že mě pokaždé bolí břišní svaly, na rukách i nohách
@Elizabeth 7 píše:🤣 🤣 🤣 🤣 já nechci růst, ale scvrkávat se
@Janča1212 co bolí to roste.