Zamrznutí v pubertě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.8.22 12:40
@stinga píše:
a jak vypadáš? hubená tlustá? sportuješ? nebo jsi líná i na sportování?
a co jíš? těžko asi vaříš - vaří přítel, nebo chodíte do restaurací?
a přítel si tě v klidu se vším všudy vydržuje minimálně 7 let? to mu nevadí, že naprosto všechno táhne sám?
předpokládáš, že ti tento život vydrží až do smrti?
a když se s tebou tento těžko uvěřitelný chlápek rozejde, tak pak budeš dělat co?

Jsem vysportovaná, dělám pohyb hlavně kvůli postavě, nesnesla bych mít na sobě jen kilo navíc, celkově se o vzhled hodně starám, je pro mě zásadní vypadat dobře. Vaří přítel, jeho to baví. A samozřejmě jsme se o tom už bavili, jsme spolu 13 let a nezbývá mi než mu věřit, že se nerozejdeme, jinak žádný zadní vrátka nemám, spoléhám jen na něj.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
29.8.22 12:41
@Anonymní píše:
Lenost určitě taky, je pravda, že nechci nic dělat, kromě věcí co mě baví, když třeba uklízím, a to tomu fakt moc nedám a nedělám to nijak často nebo pečlivě, tak vztekem do všeho kopu a nadávám, že musím pár minut dělat něco, co mě nebaví.
Zdravotní mi hradí ÚP a sociální nemám, to není povinný, ne?

Ty jsi chlap?

• Citovat
  • Upravit
3734
29.8.22 12:43
@Anonymní píše:
No já o tom přemýšlím kvůli tomu, co by pro mě bylo menší zlo a nevím, oboje, jak práce tak dítě je pro mě nepředstavitelný. Spíš se kloním ale k tomu děcku, protože to můžu nějak napůl zvládnout, jen se rychle postarat o jeho základní potřeby a zase si jet svoje, můžu zůstat doma, nebudu muset dělat co mě nebaví 8 hodin denně, fungovat v kolektivu apod. Představuju si to tak, že bych tomu dala najíst, přebalila a umyla a jinak by se mu věnoval otec. Možná je to naivní představa, nevím, nikdy jsem ani žádný dítě nedržela, ale přijde mi to jako menší hrůza než práce :nevim:

Pokud se nostaras ani sama o sebe, nezvládne se postarat ani o dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.22 12:47
@martina.se píše:
Takže troll :lol: :mrgreen: protože myslet si naivně, že péče o dítě je na pár minut denně, je nereálné :mrgreen:

Neříkám pár minut denně, to je mi jasný, že je to náročnější, ale pro mě osobně to vypadá jen jako menší zlo než práce a myslím, že to i rychle uteče, je to jen pár let než půjde do školky :nevim:
Ale asi si to představuju hodně jednoduše.

• Citovat
  • Upravit
21311
29.8.22 12:48
@Anonymní píše:
Jsem vysportovaná, dělám pohyb hlavně kvůli postavě, nesnesla bych mít na sobě jen kilo navíc, celkově se o vzhled hodně starám, je pro mě zásadní vypadat dobře. Vaří přítel, jeho to baví. A samozřejmě jsme se o tom už bavili, jsme spolu 13 let a nezbývá mi než mu věřit, že se nerozejdeme, jinak žádný zadní vrátka nemám, spoléhám jen na něj.

Ten chlap věděl, co dělá, když si tě nevzal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.22 12:49
@Tichošlápek píše:
Ten chlap věděl, co dělá, když si tě nevzal :lol:

Vzít jsem si nechtěla já jeho, manželství je jedna z těch věcí, co mě děsí.

• Citovat
  • Upravit
21311
29.8.22 12:52
@Anonymní píše:
Vzít jsem si nechtěla já jeho, manželství je jedna z těch věcí, co mě děsí.

Spis by tě měl desit fakt, ze jednou skoncis s nahý zadkem na ulici, stačí jedna větší hádka a tadaa. Nemáte k sobě žádné formální vazby. Dítě si vyzen z hlavy, bylo by chudák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
29.8.22 12:52
@Anonymní píše:
Jsem vysportovaná, dělám pohyb hlavně kvůli postavě, nesnesla bych mít na sobě jen kilo navíc, celkově se o vzhled hodně starám, je pro mě zásadní vypadat dobře. Vaří přítel, jeho to baví. A samozřejmě jsme se o tom už bavili, jsme spolu 13 let a nezbývá mi než mu věřit, že se nerozejdeme, jinak žádný zadní vrátka nemám, spoléhám jen na něj.

To se ti ale nemusí vyplatit. Není to ani tvůj manžel tudíž nemá vyživovací povinnost k tobě. Člověk musí spoléhat i sám na sebe pro případ že na to a na ten život zůstane sám. Stalo se mi. Měla jsem práci, to ano, byt jsem si musela pak najít. Umřel mi, zůstala jsem na všechno sama. Nechci strašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
29.8.22 12:54
@Anonymní píše:
To se ti ale nemusí vyplatit. Není to ani tvůj manžel tudíž nemá vyživovací povinnost k tobě. Člověk musí spoléhat i sám na sebe pro případ že na to a na ten život zůstane sám. Stalo se mi. Měla jsem práci, to ano, byt jsem si musela pak najít. Umřel mi, zůstala jsem na všechno sama. Nechci strašit.
@Anonymní píše:
Vzít jsem si nechtěla já jeho, manželství je jedna z těch věcí, co mě děsí.

Co tě na tom děsí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.22 12:55
@Tichošlápek píše:
Spis by tě měl desit fakt, ze jednou skoncis s nahý zadkem na ulici, stačí jedna větší hádka a tadaa. Nemáte k sobě žádné formální vazby. Dítě si vyzen z hlavy, bylo by chudák

Já to na jednu stranu chápu, ale právě ty “formální vazby” mně děsí víc než nahej zadek.
Jenže děcko by mě právě zajistilo, vím že bych nemusela nikdy nic dělat, a staral by se o mě, kdybych mu tohle dala.

• Citovat
  • Upravit
21311
29.8.22 12:57
@Anonymní píše:
Já to na jednu stranu chápu, ale právě ty “formální vazby” mně děsí víc než nahej zadek.
Jenže děcko by mě právě zajistilo, vím že bych nemusela nikdy nic dělat, a staral by se o mě, kdybych mu tohle dala.

Na tohle ti nemám co napsat. Jsi neskutečně nevyspělá a sobecká. Škoda, ze tuto diskuzi nevidí partner, našel by si snad lepší matku pro své budoucí dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Švédka87 píše:
Co tě na tom děsí?

Přišlo by mi ponižující být vdaná, cítila bych se jak pes s papírem, jak jeho majetek :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5913
@Anonymní píše:
Neříkám pár minut denně, to je mi jasný, že je to náročnější, ale pro mě osobně to vypadá jen jako menší zlo než práce a myslím, že to i rychle uteče, je to jen pár let než půjde do školky :nevim:
Ale asi si to představuju hodně jednoduše.
:lol: :lol: s klidem bych šla do dvou prací a měla bych víc času než teď při dvou dětech a ještě bych se vyspala. :lol: ale stejně trolling určitě. Nebo si opravdu hodně hloupá a doufám, že tě přítel nakonec kopne do zádele, aby sis pořádně nabila… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
29.8.22 12:59
@Anonymní píše:
Přišlo by mi ponižující být vdaná, cítila bych se jak pes s papírem, jak jeho majetek :nevim:

Ale vyžírat jeho majetek se ti nepříčí? Jako vtipná jsi to jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
29.8.22 13:11

Zakladatelko, pokud nejsi troll a chceš ten svůj způsob života „prolomit“, tak bude nutné navštívit nějakou psychoterapii. Zřejmě se u tebe něco hodně nepovedlo už v dětství, žes takto „uvízla“. Ale bude to nejspíš běh na dlouhou trať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová