Zamrznutí v pubertě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Stará známá
29.8.22 13:55
@Anonymní píše:
Přišlo by mi ponižující být vdaná, cítila bych se jak pes s papírem, jak jeho majetek :nevim:

A nechat se vydrzovat partnerem ti ponizujici neprijde?

• Citovat
  • Upravit
14630
29.8.22 13:56
@Anonymní píše:
To máš pravdu, ale já se nedokážu smířit s tím, že by život měl být něco jinýho, než jen zábava, odjakživa za mě všichni všechno dělali, žehlili průsery, nemusela jsem ještě nikdy hnout prstem. Nevím, jak žít jinak, neumím to.

V pořádku. Pokud jsi smířená s tím, že ze dne na den může někdo vytáhnout ze zdi zástrčku a párty končí, žij tak dál. Koneckonců, ničemu a nikomu neprospíváš, ale asi ani nijak zásadně neškodíš. Nechala sis svou dětskou svobodu, která je tedy jen svobodou zdánlivou a omezenou, na rozdíl od dětí totiž nemáš tu výhodu, že by vůči tobě měl někdo aspoň minimální povinnost. Třeba si pak jako padesátiletá bezdomovkyně řekneš „jo sakra, stálo to za to“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
29.8.22 13:58
@Anonymní píše:
Asi je to divný, ale pro mě ano, když jsem byla mladší, plánovala jsem si, že budu milenka ženatých chlapů, to mě hrozně lákalo, přišlo mi to takový přitažlivý, ale pak to s tímhle přítelem přešlo :D

Jasne, milenka zenatych chlapu je status mene ponizujici nez vdana pani ;)

• Citovat
  • Upravit
76909
@Anonymní píše:
Asi je to divný, ale pro mě ano, když jsem byla mladší, plánovala jsem si, že budu milenka ženatých chlapů, to mě hrozně lákalo, přišlo mi to takový přitažlivý, ale pak to s tímhle přítelem přešlo :D

ale ti ženatí by tě nemohli živit od A do Z, ani by neměli čas ti vařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505

Možné je to troll.
Ale znám taky jednu, co nepracuje. Ale není na ÚP, manžel jí platí obojí pojištění. Děti má. Líná není ale manžel pracuje v zahraničí a domu se dostane málokdy. Hlídání nemá. Tady se to dá pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
29.8.22 14:01

Takova ta diskuse, kde si strasne moc preju, at je to troll, protoze si nechci pripustit, ze takovi lide kolem me nekde ziji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.22 14:04
@Stará známá píše:
Jasne, milenka zenatych chlapu je status mene ponizujici nez vdana pani ;)

Tak pro mě ano, nevím jak to vysvětlit, ale z mýho pohledu je milenka atraktivní svobodná kočka, a ta vdaná paní.. prostě vdaná paní, neupravená, nadváha, ustaraná. Jen čistě můj pohled na věc.

• Citovat
  • Upravit
651
29.8.22 14:05
@Michelle_M píše:
V pořádku. Pokud jsi smířená s tím, že ze dne na den může někdo vytáhnout ze zdi zástrčku a párty končí, žij tak dál. Koneckonců, ničemu a nikomu neprospíváš, ale asi ani nijak zásadně neškodíš. Nechala sis svou dětskou svobodu, která je tedy jen svobodou zdánlivou a omezenou, na rozdíl od dětí totiž nemáš tu výhodu, že by vůči tobě měl někdo aspoň minimální povinnost. Třeba si pak jako padesátiletá bezdomovkyně řekneš „jo sakra, stálo to za to“.

Mas naprostou pravdu, ta jeji svoboda je vazne jen zdanliva. Nemuze o nicem rozhodovat, nemuze si ze dne na den koupit cokoliv, nemuze si poresit bydleni tak, aby ji vyhovovalo. Naprosta zavislost v kombinaci s neschopnosti a lenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
29.8.22 14:05
@Anonymní píše:
No já o tom přemýšlím kvůli tomu, co by pro mě bylo menší zlo a nevím, oboje, jak práce tak dítě je pro mě nepředstavitelný. Spíš se kloním ale k tomu děcku, protože to můžu nějak napůl zvládnout, jen se rychle postarat o jeho základní potřeby a zase si jet svoje, můžu zůstat doma, nebudu muset dělat co mě nebaví 8 hodin denně, fungovat v kolektivu apod. Představuju si to tak, že bych tomu dala najíst, přebalila a umyla a jinak by se mu věnoval otec. Možná je to naivní představa, nevím, nikdy jsem ani žádný dítě nedržela, ale přijde mi to jako menší hrůza než práce :nevim:

Ale celkem zábavné trolení, to se musí nechat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.22 14:06
@stinga píše:
ale ti ženatí by tě nemohli živit od A do Z, ani by neměli čas ti vařit

Ve 20 jsem o tom takhle neuvažovala :D

• Citovat
  • Upravit
1266
29.8.22 14:06
@topazio píše:
Možné je to troll.
Ale znám taky jednu, co nepracuje. Ale není na ÚP, manžel jí platí obojí pojištění. Děti má. Líná není ale manžel pracuje v zahraničí a domu se dostane málokdy. Hlídání nemá. Tady se to dá pochopit.

Já znám jednu, co se sice živí sama, nicméně jinak je úplně stejně nevyzrálá a naivní. Nereálné požadavky na partnera, zamrzla v tom, že je jí 20 a každý se z ní zblázní. Taky bude brzy koukat asi. Vymluvit si to nedá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76909
29.8.22 14:07
@Anonymní píše:
Tak pro mě ano, nevím jak to vysvětlit, ale z mýho pohledu je milenka atraktivní svobodná kočka, a ta vdaná paní.. prostě vdaná paní, neupravená, nadváha, ustaraná. Jen čistě můj pohled na věc.

ve 14 jsem měla také takový názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.22 14:09
@Adelineee píše:
Mas naprostou pravdu, ta jeji svoboda je vazne jen zdanliva. Nemuze o nicem rozhodovat, nemuze si ze dne na den koupit cokoliv, nemuze si poresit bydleni tak, aby ji vyhovovalo. Naprosta zavislost v kombinaci s neschopnosti a lenosti.

Jako já si tohle uvědomuju, ale jsem moc líná s tím něco dělat. Ale věci jako bydlení atd jsou mi jedno, to nechci řešit vůbec.

• Citovat
  • Upravit
651
29.8.22 14:12
@Anonymní píše:
Tak pro mě ano, nevím jak to vysvětlit, ale z mýho pohledu je milenka atraktivní svobodná kočka, a ta vdaná paní.. prostě vdaná paní, neupravená, nadváha, ustaraná. Jen čistě můj pohled na věc.

Fakt se nad sebou zamysli. Je ti petatricet, nejsi zadna svezi mladice, za kterou bude ochotny nejaky zajimavy chlap platit vydaje. Ten si totiz obvykle muze vybirat a pokud bude chtit nekoho vydrzovat, bude to nejspis mlada kocicka. Aby si nejaky vydrzoval zenu ve strednim veku, musela by mit nejake kvality, coz ty bohuzel nemas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
29.8.22 14:14
@Anonymní píše:
Jako já si tohle uvědomuju, ale jsem moc líná s tím něco dělat. Ale věci jako bydlení atd jsou mi jedno, to nechci řešit vůbec.

Však neboj, jednou jako bezdomovkyně nebudeš muset nic řešit. Maximálně pár dek na zimu a jak zhubneš, to půjde skoro samo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová