Zamrznutí v pubertě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14008
29.8.22 14:59
@Anonymní píše:
Líbilo se mi na tom to, že bych byla ta atraktivní, svobodná milenka a oni by se mnou podváděli svoji určitě ošklivou starou, já bych si užívala jen té zábavy, svobody, dárků a tak, zatímco jejich stará pere ponožky a čeká na ně s večeří. Taková určitá škodolibost, dělat těm ženským zle. A celkově mi odjakživa připadalo vzrušující stavět svoji hodnotu výhradně jen na těle, nevím, asi to je divný :nevim:

Kocicko, Ja ti reknu takovou realitu, jo?

Ty tvoji vysneni bohati muži, si najdou ženu, která je atraktivni a zaplati si paní na úklid, jdou na večeři. Fakt nečekají na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
29.8.22 15:02
@Anonymní píše:
Tak pro mě ano, nevím jak to vysvětlit, ale z mýho pohledu je milenka atraktivní svobodná kočka, a ta vdaná paní.. prostě vdaná paní, neupravená, nadváha, ustaraná. Jen čistě můj pohled na věc.

Ježiš, holka, ty to máš v hlavě opravdu vydrnčený. Jak jsi to měla v dětství? Jsi opečovávanej jedináček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
29.8.22 15:03
@Anonymní píše:
Líbilo se mi na tom to, že bych byla ta atraktivní, svobodná milenka a oni by se mnou podváděli svoji určitě ošklivou starou, já bych si užívala jen té zábavy, svobody, dárků a tak, zatímco jejich stará pere ponožky a čeká na ně s večeří. Taková určitá škodolibost, dělat těm ženským zle. A celkově mi odjakživa připadalo vzrušující stavět svoji hodnotu výhradně jen na těle, nevím, asi to je divný :nevim:

Podívej, i trollení by mělo mít nějakou úroveň. Zvlášť pokud na to chce ulovit nějakýho sugar papínka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
29.8.22 15:03
@Anonymní píše:

Asi tomu nebudes verit, ale penezi oplyvajici atraktivni muz nema obvykle obludu. Protoze proste nemusi a nakonec i ta starnouci zenska ma diky nemu penize na to, aby se sebou neco udelala :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.22 15:04
@Denisa56 píše:
Ježiš, holka, ty to máš v hlavě opravdu vydrnčený. Jak jsi to měla v dětství? Jsi opečovávanej jedináček?

Ano, jsem.

• Citovat
  • Upravit
1266
29.8.22 15:06
@Anonymní píše:
Ano, jsem.

Nejsi, to by si tě rodiče líp vychovali :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
29.8.22 15:08
@Anonymní píše:
Ano, jsem.

A trochu nás tady taháš za nos, viď? Protože abys byla až takhle zoufale marná, to prostě není možný, i kdyby ti maminka utírala zadek ještě v patnácti letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.22 15:11
@Denisa56 píše:
A trochu nás tady taháš za nos, viď? Protože abys byla až takhle zoufale marná, to prostě není možný, i kdyby ti maminka utírala zadek ještě v patnácti letech.

Ne, opravdu jsem nikdy nepracovala, nic nedělala, jsem od skončení školy na ÚP, nevím vůbec jak co funguje, celý život žiju jen na úkor ostatních.

• Citovat
  • Upravit
72725
29.8.22 15:15
@Anonymní píše:
Neříkám pár minut denně, to je mi jasný, že je to náročnější, ale pro mě osobně to vypadá jen jako menší zlo než práce a myslím, že to i rychle uteče, je to jen pár let než půjde do školky :nevim:
Ale asi si to představuju hodně jednoduše.

Jo, představuješ. Protože nebudeš mít nějaký volno, malý mimino ještě dobrý, ale jak začne lítat, tak třeba v klidu vypít kafe je naprostá utopie atd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
29.8.22 15:17
@Anonymní píše:
Ano, jsem.

A jaky ze jsou ty tve zájmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
29.8.22 15:17
@Anonymní píše:
Ne, opravdu jsem nikdy nepracovala, nic nedělala, jsem od skončení školy na ÚP, nevím vůbec jak co funguje, celý život žiju jen na úkor ostatních.

Už ti někdo řekl, že úspěšní muži chtějí mít po boku (byť i jen milenku), která taky něco umí, je šikovná, dělá kariéru a je inteligentní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
29.8.22 15:19
@Anonymní píše:

Tak začni, prosím tě. Nic těžkýho na tom není. Dělají to tak miliardy lidí na celém světě. Najdeš si práci a do té chodíš, tam něco vykonáš a jednou měsíčně dostaneš peníze. Nebo chceš celý život takhle neužitečně proflákat? Vždyť je to strašný. Mladá, bezdětná, v produktivním věku a válíš se doma jak stará lemra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
29.8.22 15:19
@Anonymní píše:
To máš pravdu, ale já se nedokážu smířit s tím, že by život měl být něco jinýho, než jen zábava, odjakživa za mě všichni všechno dělali, žehlili průsery, nemusela jsem ještě nikdy hnout prstem. Nevím, jak žít jinak, neumím to.

To za tebe i studovali? Do 28 let? Nějak mi to nesedí s tím úřadem práce. Když máš zkušenost s docházkou do školy, nemůžeš mít problém s docházkou do práce přece. Tak si najdi poloviční úvazek, nebudeš muset podvádět na ÚP, získáš nějaký pocit užitečnosti aspoň, snad jsi studovala, co tě baví, tak v tom oboru. Dítě si opravdu nezaslouží matku, co se třese, až ho odloží do školky, je to ta nejzodpovědnější práce na světě. Ne žádná ulejvárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16447
29.8.22 15:24

Je to troll. Zastydli pubertaci si svou zastydlost neuvědomují a určitě by se tak nehodnotili. Oni si připadají cool.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33829
29.8.22 16:02
@Anonymní píše:
Líbilo se mi na tom to, že bych byla ta atraktivní, svobodná milenka a oni by se mnou podváděli svoji určitě ošklivou starou, já bych si užívala jen té zábavy, svobody, dárků a tak, zatímco jejich stará pere ponožky a čeká na ně s večeří.Taková určitá škodolibost, dělat těm ženským zle.A celkově mi odjakživa připadalo vzrušující stavět svoji hodnotu výhradně jen na těle, nevím, asi to je divný :nevim:

Fakt si myslíš, že bohatej pohlednej chlap, má doma ošklivku Bety, která mu pere fusky a čeká na něj doma s večeří? Jsou bohaté i ty ženy víš, ne jen ten chlap. Takže si můžou chodit na kafíčka, kosmetiku, nehty, zacvičit si a věnovat se sobě. Doma vše obstará hospodyně, nebo paní na úklid. Fakt jsi hodně naivní :mrgreen: Zajímalo by mě, co můžeš takovým mužům nabídnout, kromě toho, že z nich budeš tahat peníze? Proč škodolibost k ženám? Ty jim závidíš, že něco mají, a ty máš velký kulový že? Až tě přítel vykopne, tak skončíš pod mostem, protože donekonečna tě nikdo živit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová