Září 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
18.1.06 10:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.1.06 10:48

ENKA-my toho máme opravdu hodně společného,já jsem psala o své návštěvě u dr,výše..tak jsem z toho zmatená,ale holky mě trošku uklidnily,že je to opravdu ještě malinká..Ptala jsem se kolegyně,tak je 5.měsíci,kdy šla poprvé k dr.a říkala,že někdy na přelomu 5/6t,a že na UTZ neviděli vůbec nic..
NEBOJ SE.Máš si volat na ty dnešní krevní testy,nebo ti je řeknou až v pátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
18.1.06 10:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.1.06 11:08

To mě nikdo nepřemlouval,to jsem taková palice horlivá :( ..Já teda nešpiním,na to se mě taky dr.ptala…Včera jsem si hladila ten malej puchejř :) ,a říkala jsem mu,at hezky roste..
Musíme věřit,že to bude dobrý.A JÁ VIM,ŽE BUDE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
18.1.06 11:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.1.06 11:30

to mě ani nenapadlo,hodit to za hlavu..já jsem byla nejvíc překvapená,že mi nedělala dr.ani krevní testy 8O ..
třeba mi je bude dělat až příští týden.
Naprosto tě chápu,já tam šla taková natěšená,a z ordinace jsem odcházela pomalu z očima plnýma slz.Neřekla mi vyloženě nic špatného,ale ten strach,jestli to příštího týdne vyroste tak jak by měl..
Co jinak?Nevolnosti atd..já jsem si myslela,že nejde víc spát než jsem pospávala minulý týden,a včera jsem zjistila,že to jde :D ..respektive dneska ráno-probudila jsem se po 10,5h spánku,a ejhle,ono mi to přišlo málo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
18.1.06 11:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.1.06 12:21

jo jo já jsem se taky ptala(už jsem se dnes zminovala),kolegyňce tam nic neviděla,a tak jí řekli,že je to nejspíš mimoděložní,a šla na 14dní do nemocnice,jenže prdolka si dával na čas,nechtělo se mu ukazovat hned :)
já jsem už taková klidnější,po tom co si čtu,že v tom nejem sama..
já jsem dneska slíbila partnerovi,že nepůjdu spát brzy,a že mu budu večer náležitě věnovat,prý je teda zvědavej(to já taky :D )ale budu se opravdu snažit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.1.06 12:46

Ahoj těhulinky, omlouvám se, že vám vstupuju do diskuze, ale připomněly jste mi mé pocity ze začátku července loňského roku, byla jsem na začátku 6-tého týdne a začala špinit. S hrůzou jsem se vydala k doktorovi a ten mě nijak neuklidnil, jen " v tuto chvíli vám můžu pouze sdělit, že těhotná jste" a víc nic, prý musíme počkat do dalšího týdne, jestli začne klepat srdíčko…Takže určitě víte, jak jsem se do toho dalšího týdne cítila, ale stejně jako vy, jsem si říkala " bude to v pořádku, já VÍM, že bude"…no a bylo! Špinila jsem sice dál a ani později se mi nevyhnuly další potíže a to dokonce ve svatební den, kdy mě manžel odvážel z bujarých oslav ubrečenou do porodnice, ale i tohle dobře dopadlo. Pacholátko je v bříšku 7,5 měsíce a už se nemůžu dočkat porodu. I těm vašim drobátkům se u vás líbí a vydrží u vás pěkně až do konce, věřte tomu! Tak si užívejte toho zázraku a v září k vám doputují krásná miminka.....
vlnucha 33tt+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
18.1.06 13:02

Díky moc zapodporu!!! Myslím, že ji potřebujeme všechny. Já teď bojuju s tím, že už nemám příznaky. Nevím, jestli to není špatné znamení. Je mi trochu blě, ale třeba už nejsem skoro vůbec unavená jako na začátku. Prsa mě přestaly bolet, už jen na dotek. Jediný, co mi zůstalo jsou bolesti v bodbřišku a v kříži, který občas mám. Uvidím, co mi řekne Dr příští týden. Už chci aby bylo tak za měsíc. :)

A holky nebojte se, já myslím, že za pá měsíců budeme společně řešit dudlíky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.1.06 13:02

Dnes v noci mě bolelo podbříško a trochu i žaludek. Včera než jsem šla spát mi nebylo taky nějak nejlíp, že by z toho 2 dc červeného vína, že by to mělo takový vliv? Je fakt že to byla první noc, kdy jsem měnila jednu polohu za druhou, abych se vyspala, na břichu mně boleli prsa, na boku břicho, na zádech jsem dlouho nevydžela. Můj přítel z toho byl špatný, že by mi nějak chtěl pomoci,ale neví jak. Ráno jsem se rozhodovala zda jít na gyn, ale dnes brali jen na objednávku, tak jsem jela do práce. Ale moc se jim tady nelíbím, takže to tu vědí už proč.
Odpoledne odjíždím do Prahy, tak to musím do pondělka vydržet a v pondělí navštívím Gyn, snad bude něco vidět, bude to teprve moje první návětěva.
Musím pravidleně jíst,jinak zlobí žaludek, škemrá o jídlo, což jsem už dlouho nezažila.
Kamarádka tento týden co nevidět rodí :D tak zjišťuji informace od ní, ale ona byla cele těhu v pohodě, kromě jednou měla problémy z jídla, to skončila chudák v nemocnici, na kocni druhého měsíce, pak byla na nemocenské celou dobu těhu, protože se ji už nechtělo jít do práce, co by se rozčilovala jako učitelka?
Zdraví Angelika

• Citovat
  • Upravit
329
18.1.06 13:04

moc děkujeme,
přeju at te prdolka v bříšku nezlobí,a dělá jenom radost.(a samožřejmě snadný porod)
jsem už po těch všech reakcích klidnější,moc děkuju.Ale nejklidnější budu,až budu mít prdolku v náruči,to sice nastanou zase jiný starosti,ale to k tomu patří. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.1.06 13:31

Ještě malinkatou poznámku…v těch dnech, kdy jsem jsem se taky tak sledovala…jestli mi náhodou není nějak míň blbě a míň mě nebolí prsa a teď bylo to píchnutí nějaké podezřele silné, sakra, co se to děje…jsem si uvědomila, že tyhle obavy nezmizí už nikdy. Prostě maminkama jsem od chvíle, kdy objevíme // a nejen celé těhotenství, ale i potom, co budem ty tvorečky chovat náručí, se nikdy nezbavíme strachu, aby se někde něco nepokazilo a někdo nám ty štěstíčka nevzal. Tak se držte!
papa vlnucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
18.1.06 13:44

Jannis: jj ja jsem taky klidnejsi, jeste ze mam vas a pritele :) dokazete cloveka uklidnit :)

a ostatnim dekuju taky

vlnucha: preju klidny porod a at miminko nezlobi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
18.1.06 14:18

Jannis - mě taky krevní testy ještě nedělali, a to si myslím, že mám výborného doktora, kterému plně důvěřuji, že ví co dělá. Prostě mi řekl, že na to je ještě času dost, že mě zatím nebude trápit, a že krevní testy mě vezme až při další kontrole, až 14.2. Stačilo mu, že gestační váček je v děloze, a že teď koncem 6 týdne už bylo vidět něco jako srdíčko . Mimochodem před 10 dny tam taky byla jenom dutinka a nic jiného. Ono záleží taky na tom, jak dlouhé máš MS cykly, těhotenství může být mladší než podle „tabulek“ kde je bráno myslím normální délka cyklu 28 dní…Takže klid, nestresuj se. Pomněnka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí