Poradna duly
Jana Čurdová
No podle toho, jak se bojíme už teď, tak nevim, co budeme jednou dělat. ![]()
Takže dnes mám konečně prohlídku za sebou a zatím o.k. 8. tt se srdíčkem + těhotenská průkazka. Tak pro dnešek dobrý a přede mnou další kolo prohlídek, no není to těhotenství krásné?????????
Prostě žádný stres.
Jinak metřík se povedl a konečně po důkladném zkoumání Vašich metříků jsem na to přišla, proč to za boha nešlo. V nastavení jsem měla podpis, což jsem záhy zjistila, že je špatně. Takže žádné jméno, jen naše ratolesti popřípadě gravidita.
Ahoj,
tak mě to moje škvrně konečně pustilo k počítači, aniž by se mi pokoušelo instalovat nové sw, příp. rozebrat myš ![]()
Koukám, že se zářijové řady těhulek pomalu, ale jistě, rozrůstají, to je dobře.
U nás nic nového - první kontrola je až za týden, žádné příznaky nemám, už se chodím pravidelně koukat na pozitivní testy, abych se ujistila, že se mi to nezdá
. Alespoň se začínám těšit, až něco uvidím na UTZ.
Katka
Minonka: Blahopřeju moc!!!
Já se naopak strašně stresuju. Vím, že bych neměla, ale nemůžu to ovlivnit. Zítra se uvidí.
Ahojky holky,jen vás chci pozdravit a říct,že v pondělí mi dopadl ultrazvuk supr,mimisek byl tam kde měl a paní doktorka nám řekla,že všechno je v naprostém pořádku,akorát že maminka nám hubne,ale to je teď z té nevolnosti.Držím vám všem palečky,ať naše poklady rostou do krásy
Ahojky Míša
Katulo,
to víš, že nejsem žádná hrdinka, ono to mělo vyznít jinak. To je právě to, že těhotenství má být nejkrásnější období ženy, ale ta vyšetření z té krásy dost berou. Vždyť nás čekají genetické testy, srdíčko, to vše tak v klidu neberu, to fakt za hlavu nehodím. Řekla bych, čím jsem starší, tím je to horší. A navíc jsme teď nastydlá-suchý kašel, což mě když chytne, tak je to na dlouho a to mě dost štve, člověk se snaží být zdravý-prevence atd. A ono si to přijde zrovna, když to nepotřebuju. V lékárně jsem si koupila průduškový čaj a to jsem se té lékárnice ptala, co mohu pít. Stejně tomu člověk nevěří, oni ty bylinky, nevím, nevím.
Prostě to nemůže být jednoduché. ![]()
dobré ráno maminky těhulky, jak se Vám všem po ránu daří? Dneska mě zastihla pravá a nefalšovaná těhu nevolnost a bylo to příšerné, ale už jsem se najedla, tak snad to bude lepší.
Chtěla jsem se zase zeptat, jdu k doktorovi příští týden a budu v 7 týdnu těhotenství, co všechno za vyšetření mě čeká a kdy se vlastně dělá první ultrazvuk, já si připadám tak strašlivě nezkušená, až hrůza.
jinak určitě piště jak se máte!!
Minonka: moc moc gratuluju k srdicku ![]()
Davmi: taky moc moc gratuluju ![]()
Babulda: ja jsem taky byla na prvni kontrole v sedmem, ne vlastne jeste na konci sesteho tydne (zacala jsem krvacet) a nebylo videt nic a o dva dny uz mimisek se srdickem. Meli by ti udelat ultrazvuk a kdyz nic neuvidi (jen gestacni vacek) tak vzit krev
a nebo te pozvat treba za tyden
zalezi na tom jak je mimisek velky ![]()
Ahojky Babulo,
můžu ti říct, že už od včerejška se mi při snídani začal protáčet pěkně žalůdek, ale naštěstí jsem to ještě udržela. Tak jsem taky zvědavá, kdy už to neudržím.
A večer je nejhorší, když příjdu domů z práce a sundám podprsenku. Zemská přitažlivost je hrozná - prsa pak bolí jako divá. Mám pocit, že už se mi prsa zvětšili aspoň o jedno číslo a to jsem těhulka pouze 4 týden. Brzy už teda pátý.
Já byla na utrazvuku už začátkem 4 a byl vidět gestakční váček. Už se těším až tam bude srdíčko.
Lucka
lucikry: no nemas metrik takze nevim v kolikatem jsi presne tydnu ale nejhorsi nevolnosti nastavaji tak v sedmem tydnu - nebo alespon u me. Jinak prsa jsou taky cim dal tim horsi, ja uz se do zadne podprsenky nedostanu a premyslim kde sezenu 75D (mam problem sehnat i 75C) ![]()
lucikry: to uz je skoro tyden stara zalezitost
ted me ceka kontrola v pondeli (bohuzel to vypada ze budu na rizikovem tehotenstvi, tak zatim budu chodit na kontroly kazdy tyden (do 12. tydne) a potom kazdych 14 dni, takze me to moc netesi
ale alespon budu mit jistotu ze jsem v poradku
lucikry to znám,já mám pocit, že prsa mě bolej od prvního dne otěhotnění, někdy je to lepší a někdy se bojim i chodit jak bolej, na to mě teda nikdo neupozorňoval
já se vůbec můžu ptát jen Vás, z mých kamarádek není žádná těhotná a ani se nechystají, no jsem holt první, tak si moc nemám s kým o tom všem povídat, tak proto se furt tak vyptávám ![]()
Enkal, nic si s toho rizikového těhu neděléj. Já na něm budu taky. Kvůli té cystě. Na ultrazvuk jdu 2.2., tak doufám, že bude menší a fazolka větší.
Už teď bych měla být doma, ale v práci mě rozmazlují, takže skoro nic nedělám a hlavně příjdu na jiné myšlenky.
Ale pokud dr. zavelí, že musím být doma, tak budu. Fazolka je důležitější.
Lucka