Poradna duly
Jana Čurdová
Adys- tak to je dobře, ž ejsi na KO dopadla OK.
Ty nohy mě fakt dneska bolej, to vbec neznám
Nezkoušela jis to říkat Dr.? Já jdu až za 14 dní, doufám, že to aspoň trochu přejde. Rozchodím to vždycky až po hoooodně dlouhé době, to fakt musím jít aspoň půl hodiny.
Tak přeji doboru noc, půjdu asi zalehnout.
Lenka
Lenko ,
vzpomnela jsem si na to, az kdyz jsme sli uz do auta.
co si nenapisu, to v hlave neudrzim ![]()
ale ono me to tam prave dneska rano skoro nebolelo, takze i proto jsem zapomnela. bavila jsem se o tom ale s kamaradkou a ta rikala, ze mela to samy, ze i dr. ji rekl, ze pri druhem mimcu je to tak nejak vsechno vic bolavy .. tak nevim. ja jsem to mela i s adamem, ale az tak posledni mesic, ne takhle brzo
holt to budeme muset vydrzet ![]()
Těhulky
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 21.8 / 24+2/ KO 10.5.) Holčička
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 23+5) Holčička
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 23+4)
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 23+0) Chlapeček
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 22+4/ KO 23.5.) Chlapeček
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 22+3)
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 22+1)
mybe (1974 / Česke Budějovice / TP 9.9 / 22+1/ KO 4.5. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 22+0/ KO 5.6. ) Překvapení
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 21+6) Překvapení
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 21+6/KO 7.6. UTZ 30.5) Překvapení
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 21+6/ KO 14.5.) Holčička
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 21+6)
JJ (1973/Mostecko/TP 12.9. /21+6/KO 7.5. ) Překvapení
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 21+6)
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 21+3)
hanucha (1977 / Brno / TP 17.9. / 21+1/KO17.5. ) Překvapení
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 21+1)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 20+6) Překvapení
petrax77 (1977 / Praha / TP 20.9. / 20+5/ KO+UTZ 14.5. )
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 20+4/KO 9.5. UTZ 4.5.)
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 20+3)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 19+6/ dvojčátka )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 19+4/Konečná plodovka 28.5.,KO 31.5.)
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 19+3, UTZ 20+2)
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
Dlouho se neozvaly
Andrasek - naposledy se ozvala 26.1.
Moonlight - 14.2.
Vari - 18.2.
Iggi - 14.3.
Koutecka - 23.3.
Moth - 4.4.
Kristain - 5.4.
Mybe - 11.4.
Berenice - 18.4.
JJ - 19.4.
Ahojky,
dneska teda počasí nic moc, nevím, co budeme s prckem odpoledne podnikat ![]()
ráno jsem vstala a radovala se, že mě ty nohy nebolí. Ale jen krátce, vyšli jsme na procházku ven a už to zase začalo. no budu si na to muset asi zvyknout. S Adámkem jsem to ale neměla, nebo o tom už nevím, ale todle ybch si fakt pamatovala ![]()
Ahoj devcata,
dnes je svatek, a ja jsem zase v praci ![]()
Pekne se tady nudim.
Lenko, nechces se stavit v Globusu na obed ci jen na kace/caj/dzus, kdyz jeste nemas plan na odpolko? ![]()
Ja vas nestiham, presneji nestiham reagovat, ale ctu vse poctive ![]()
U nas take vse ok, zacinam uz pekne pribirat, skrin jsem vyklidila jiz pred mesicem.
Vikend jsme meli az prilis aktyvni, pritel me prohnal peknou turou. Dva hrady , ke kterym se muselo pekne dlouho slapat do kopce , rozhledna, Machac… Tak snad jsem to neprehnala, ikdyz unavena jsem byla dost, a vse me druhy den bolelo…
Holky, drzte mi palce, pozitri jdu na UTZ ve 20tt, a treba nam miminka ukazou i pohlavi
Jsem strasne-strasne zvedava. Doufam, ze tam bude aspon jedna holcicka, klidne bych brala i 2! ![]()
Pak se jeste ozvu.
Mej te se!
Ahojky Alino- už jsem si říkala, co s tebou je, že ses dlouho neozvala
Ještě domluvím s manžou, jestli nemá něco v plánu a kdyžtak by jsme se stavit mohli. ale neslibuji. ![]()
Kdyžtak budu držet pěstičky, ať na UTZ je aspoň jedna holčička ale halvně, ať josu obě mimča v pořádku.
Ahoj,
tak koukám, už jsem na černé listině, tak to musím honem napravit. Včera jsme byli na ultrazvuku, tak mimi má 434 g a je vše v naprostém pořádku. Jsem moc šťastná, protože jsem měla docela strach, jelikož mě pár dní pobolívala levá strana a dokonce se mi, kousek nad tříslem udělala boulička. Bála jsem se, jestli to není kýla, naštěstí to doktor vyvrátil, boulička prý nevadí, hlavně se nesmí zvětšovat. Jinak překvapení bude i nadále, mimi si pěkně odpočívalo. Na genetickém ultrazvuku jsme také dopadli dobře, jen mimi stávkovalo a nechtělo se otočit a pan doktor na ultrazvuku srdíčka byl pěkně rozčilen, že ho takhle nemůže vyšetřit. Poslal mě běhat po schodech, že se pak mimi otočí, ale ono nic, takže znovu probíhačka po schodech a zas nic. Já už byla úplně hotová, tváře rudé, dech jsem sotva popadala a mimi nic, tak to pan doktor vzdal a udělal pouze vzevrubnou prohlídku, ale prý je vše OK. Nejhorší na tom bylo, že na další utz jsme museli dlouho čekat, takže jsme nakonec byli v nemocnici od půl osmé, do půl jedné odpoledne, celkem děs. Hlavní však je, že výsledek byl dobrý.
Takže, pokud vás některou čeká utz srdíčka, radím nesedejte si, ale choďte v čekárně. Doporučuji.
Krásný den všem.
Ahoj JJ
koukam, ze jak je dneska v cr volno, tak to moc nejede ![]()
ale cerna listina funguje, prvni dusicka se prihlasila ..
JJ , diky, ze ses ozvala a ze je vsechno fajn … ![]()
Alino ,
budeme drzet palce na ten utz a at je tam aspon ta jedna holcicka ![]()
my akorat vstavame, snidame a potrebuju tady trochu poklidit, prijde nam navsteva …
tak se mejte hezky a uzivejte volna … ![]()
Lenko , nejak ten net moc nestiham, tak nejak akorat stiham cist, a i to pate pres desate. Porad pracuju, jeste dokonce i jezdim, tak kdyz vecer dorazim z Prahy, tak nejradse vlezu do postele. A vikendy mame aktivni, nejake sportovani, a vecer na pivo (ja teda na pohar, palacinky, salat nebo nejcasteji vsechno dohromady
.
Jinak, kdyz uz jsem na netu, tak resim kocarky, porad se nemuzu rozhodnout. Asi pro zacatek koupim nejaky starsi, mozna hned dva ![]()
Hodne se mne libil kocarek, ktery nekdo tady vybral od Chicco. Hned bych do neho sla, kdyby to nebyla dvojcatka ![]()
Dnes po praci jedu za kamaradkou, po ktere dedim oblecky a dalsi vecicky na miminka. Asi toho bude hodne, tak budu muset dokupovat jen malo. Ona ale mela dva kluky po sobe, tak doufam, ze pokud budu mit holky/ku, tak dokoupim akorat ruzove oblecky, a tim to skonci.
Pritel pred par dny vymyslel, ze by postavil mini-baracek, neco jako byt 3+1, ale s malou zahradkou (pritom na to nema), tak hledam po netu projekty chaloupek a vetsich boudicek pro psa
, aby se vesel do castky, za kterou by prodal byt. Ja bych maly baracek se zahradkou strasne chtela, ale na to bysme sotva dosahli, kdybysme prodali oba nase byty a treba i jeste navysili hypoteku. To on zas nechce, tak uvidim, za jak dlouho ztrati iluze…
Jinak Lenko, dnes v Globusu tvrdnu az do 20 hod, tak kdyby to vam vyslo, budu rada. (to bys koukala, jak jsem ztloustla!! Na te schuzce jsem byla modelka v srovnani s dneskem. uz mam 5 kg navrch!).
Jeste k te vaze, jedna tehulka s diskuse dvojcatka (takze dvoutehulka) v 31 tydnu ma jen 8 kg navic! Tak to nechapu.. Pry mezi 26 a 30 tt jeste zhubla 2 kg, ale pri tom vse je v poradku, mimina zdrava a tak.
Uvidime, jak to bude u me, nechtela bych pribrat 20 a vice kg, ale to budu muset omezit mnozstvi poharku a velikost porci jidla. ![]()
Jdu zas chvilku pracovat.
Ahoj.
Alino- tak jsme to dneska za tebou nějak nezvládli.
Tak příště. Áďa je nějaký protivka, tak by tam nevydržel. Jsi dobrá, že toho tolik zvládáš, ale musíš trénovat na mimča, co. ![]()
Tak jsme jeli busem na nádraží, tam chvilku koukali na vláčky a pak jeli zase domů. Teď manža odešel do hospody s kámošema, tak jsme ho dnes dlouho viděli, tak celkem hodinu?!
Ale už jsem si zvykla. Je pravda, že všechny volna maká dole na koupelně a pokojíčku, dělá to sám po práci, takže si pak chce odpočinout. Ale občas mě to mrzí, když dole skončí dřív a místo aby byl chvilku s Adámkem, jde do hospody. Ale to je asi u těch chlapů normální. ![]()
L.
Ahojky,
Ali - nechcete u nás v Třebkách koupit domeček? Prodává ho náš soused za 1,5 mega. Pár kaček vrazit do rekonstrukce a mohli by jste bydlet. Jsou to sice starší domky, ale bydlí se tu skvěle.
Ali, Leni - v sobotu si pojedu do Pardubic pro kočárek. Nevím ale ještě v kolik, mohla bych někam na kafčo. Našla jsem krásnej na netu. Sice je po dvou dětech, ale na těch fotkách vypadá pěkně. Je to klasickej hlubokáč od Chicco a za 2200,– na jednu zimu, no nekup to. Na jaře pak koupím sporťák a bude vystaráno. A super je, že paní co ho prodává je z Kladna, ale jedou 12.5. do Pardubek, tak mi ho doveze sem.
Jinak já chodila teď 5 let do Pardubek na dálkovku, dodělávala jsem si ekonomku.
Ali - dala jsem do galerky fotku našeho domečku, je to už po rekonstrukci, ale vevnitř jsou si hodně podobné.
Voche, dik za typ na domek, je tam dobra jenom cena , ty Trebechovice by fakt nesli. Pritel je rodily a zakorenely Hradecak, Hradec by nevymenil za zadne jine mesto pos sluncem (presneji v CR). Vymysli, ze od kamose koupi za levno maly kousek zahrady, a tam postavi chaloupku, a tam my jako vsichni budeme bydlet
Ja na ty jeho projekty moc nedam (na rozdil ode me neni moc zarizovacni a organizacni typ,) , a svuj byt stejne budu trochu predelavat – jistota je jistota.
Jinak v sobotu jdeme na velkou akci-oslava 30-tin kamaradky a prvni narozeniny jeji miminka (opekavani prasete a vse s tim spojene) Takze srazik v Pardubkach nedopadne ![]()
Uz za chvili konecne koncim v te praci!!! Jedu pro miminkovske vecicky ke kamaradce a na navstevu. Aspon nejaka odmena za 12 hodin nudy v praci.
Mejte se krasne!
Ahoj těhulky,
tak mám za sebou flákací den. Dopoledne jsem si četla a odpo jsme se šli podívat na nějaký nábytek a kočárky. Celý den byly přeháňky, tak to na žádný výlet do přírody nebylo ![]()
A jsem docela rozhozená. Přes net jsem si vybrala kočárek od Chicco (trojkolka, trojkombinace - sporták, korbička, autosedačka) - posledně jsem posílala i odkaz. No ale když jsem ho viděla na vlastní oči, tak mi přišla ta korbička hrozně malá. Bojím se, že mimčo se tam v únoru už s teplým fusakem nebude nevít ![]()
Tak tu sedím už 2 hod u netu a čtu různé názory a zkušenosti. Někdo tvrdí, že vozil dítě v korbičce v pohodě do 6 -7 měsíců, někdo zase, že ve 3. měsíci kupovali nový kočár, neb korbička jim byla malá. Prodavačka v tom krámě vůbec neporadila - furt jen opakovala: „ale všechny korbičky jsou malý, ta vám vydrží tak do 4. měsíce. A stejně vám to dítě tam nebude chtít být déle…“ - no prostě kecy. Tak jsme ještě v krámě okukovali Herqules a Cortina. Hergules s veškerým vybavením vyleze cenově na cca 22 tis Kč a nemá otočené přední kolečko. Ta Cortina má větší korbičku než Chicco, ale přišla mi taková trošku odfláknutá (kraje plastů hrubé, potah na autosedačce držel za krajíčky). Tak nevím.
Jak jste na tom vy? Některé píšete, že koupíte na zimu starší hluboký a na jaře nový sporťák. O tom jsem zatím moc neuvažovala. Mě se na těch trojkombinacích líbí, že je tam i autosedačka, která se dá přidělt velmi pohodlně na konstrukci kočárku. Přijde mi to praktické při krátkých cestách, např. na nákupy, na návštěvu apod. Jen z auta nacvaknout a je to.
Tak krásný večer, pro ty, co ještě nespí, a pro ostatní krásný den ![]()
Těhulky
http://www.gify.nou.cz/…bory/512.gif
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 21.8 / 24+3/ KO 10.5.) Holčička
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 23+6) Holčička
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 23+5)
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 23+1) Chlapeček
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 7.9. / 22+5/ KO 23.5.) Chlapeček
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 22+4)
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 22+2)
mybe (1974 / Česke Budějovice / TP 9.9 / 22+2/ KO 4.5. )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 22+1/ KO 5.6. ) Překvapení
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP 12.9. / 22+0) Překvapení
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 22+0/KO 7.6. UTZ 30.5) Překvapení
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 22+0/ KO 14.5.) Holčička
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 22+0)
JJ (1973/Mostecko/TP 12.9. /22+0) Překvapení
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 22+0)
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 21+4)
hanucha (1977 / Brno / TP 17.9. / 21+2/KO17.5. ) Překvapení
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 21+2)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 21+0) Překvapení
petrax77 (1977 / Praha / TP 20.9. / 20+6/ KO+UTZ 14.5. )
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 20+5/KO 30.5. UTZ 18.5. Svatba 24.5.)
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 20+4)
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 20+0/ dvojčátka )
Vochechule (1974 / Třebechovice / V / TP? / 19+5/Konečná plodovka 28.5.,KO 31.5.)
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 19+4, UTZ 20+3)
Maminky
http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let