Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, šly byste do tohoto?
http://www.rajmaminek.cz/…ositko-tobi/
Luci já nevím, záleží na tobě, jak máš pevnou „kostru“ ty, a jak je dítko těžké, já bych se bála toho, že mě z toho budou bolet záda.
Ale to je jen můj názor.
My máme jinčí trápení, potřebuju nechat přeložit ty naše diplomy, ale nikdo nepřekládá z irštiny do ČJ, se z toho asi mrsknu, píšu a hledám na webu už hodinu a nikdo se neozval…
Tak to bude zase běh na dlouhou trať,
instalatéři mi to taky neberou, tak jsem zatím nic nevyřídila
![]()
Ahojky,
tak máme koupený svatební dárek, a ještě jsme zajeli do Jysku pro 2× polštář a 2× deka a zase 4000,– v hajzlu. Ale aspoň už to máme pro děti připravené.
Luci já mám taky klokanku a jsem s ní spokojená. Hele celej den malého nosit nebudeš tak co. Ale je to na tobě a Alunka má tak pravdu záleží jakou máš kostru. Ale ty cvičíš tak kostru i kondičku budeš mít vpohodě určitě tak se toho neboj.
Hanu
Marianka je zlatíčko šikulkový fakt.
Holky když děláte prckům do zásobi papů tak to zmražujete ve skleničkách a nebo do plastových dóziček?
Marťulko, ta medley je ergonomické nosítko, ne klokanka. Ty máš co za klokanku?
Marťulko, děkuju. Na tu WOMAR jsem taky koukala, já si prostě jaksi nevím rady.
Má ji u Hanu a taky psala že j e spookjená, dá se taky otočit pro a proti a je do vícero kil…jsem fakt spokoejná…a malá je v ní taky spokojená…uvidíš vyzkoušej ještě nějakou diskusi a něbo ti třeba ještě někdo poradí…
Luci tak jsem to teď pozorně pročetla a tohle Medley asi bude lepší než to co máme mi…můžeš ho dát i na bok…a prcek je i víc u těla mi přijde než v té naší klokance…
Tak podle mě bys líp udělala když bys koupila Medley nosítko…
dneska nám to spaní moc nejde, ale asi je to tím šíleným dusnem. Ani oběd moc nechutnal, o to více ho bylo v uších a na hlavě, no vzpomínala jsem na Alinu, jak psala, že po každém krmení vše musí vyprat, nebo to byla Hanucha? Já nevím prostě to tu někdo psal. Jsem docela hotová z toho horka, tak jsem si uvařila kafe, jen doufám, že se mi po něm neudělá dobře poslední dobou mi nějak nesedí ten logr
![]()
LUCI píše:
Holky, šly byste do tohoto?
http://www.rajmaminek.cz/…ositko-tobi/
Luci - jak asi víš, já doporučuji šátek
, s klokankou nemám dobré zkušenosti. Ale tohle vypadá docela dobře. Z obrázku se mi zdá, že je prcek fakt u tvého těla. Já osobně bych to před koupí chtěla vidět a vyzkoušet - jak v tom malý sedí, jak to rozkládá váhu na tvá záda.
(nepřihlášená petrax)
ahojky
Luci takynemám s klokankou dobré skušenosti..šílene me bolely záda
Tak sme dnes byly na ko…a zase j íbral sters ucha na pneumoko..očkování prej zatím..ne..až bude v cajku..to byl řev..jen co sem si jí posazovala na klín..už vedela..a spustila..des
pááá
Zdravíme,
Marťulko,
dík za pochvalu
rodinky, jsi milá ![]()
Peti,
teda pochvalu za supr rozpis jídla
, určitě se budu inspirovat. Já chci zítra zkusit rajče s králíkem a těstovinama.
Hanu,
mě ty tvoje video nejsou otevřít, tak snad se nám podaří se sejít a uvidím Marianku „live“.
Peti z L.,
tak to máte trápení s těma ušima. Snad si to vyberete na hodně dlouho.
A dál nevím. Čtu vás vcelku pravidelně, ale nemám už prostor na psaní. Vcelku lítám kolem baráčku. Teď jsem si malovala kousek stropu v předsíni. Chyběl nám tam kus sádrokartonu kvůli elektrice, tak před měsícem se to dodělalo, tak to musel někdo vymalovat. Tak jsem se dobrovolně přihlásila ![]()
Zítra se chystáme se sousedku na koupaliště smočit ty naše ratolesti. Ani nevím jak zítra bude, ale asi taky vedro. Půjdeme jen do brouzdaliště, já bych do té studené vody ještě nevlezla ![]()
Jinak u nás pořád stejné, pořád se staví a už na to přišla jak dolů, tak je dobré. Ale je na sebe dost opatrná
. Jak se jí to nepovede podle jejich představ, tak se hned hlásí
. Pořád otvírá skříňvky od linky v kuchyni
, samozřejmě, že ji zajímají samo zakázané věci.
Tak pá jdu na telku ![]()
Ahojky,
jsem ráda, že knedlíky chutnaly ![]()
ráno jsme byli s Lukynem zase u Dr. s tím kašlem, moc se mi nelíbí. Jsem zvyklá na kašel, Adma každou chvilku kašle, a navíc jen tak k Dr. nechodím, ale todle mi nedalo. Průdušky furt dobrý. Ale shodli jsme se, že možná leringitida. Tak máme čípky, kdyby byl v noci zase blbý ![]()
Teď tady byla pořádná buřina a průtrž, ale myslím, že to bylo skoro všude
Nešel nám proud, tak jsem poklízela v pološeru
Má přijít ráno kamarádka, tak aby to tady nebylo jako po výbuchu, ona mý doma vždycky naklizeno, tak bych se styděla, to se budu i tak, protože naklizeno tady rozhodně nebude
![]()
S nosítky zkušenosti nemám. Nějak jsme nepotřebovali, teď by se mi občas hodilo, ale mám strach ze zad. ![]()
Ale je teda kráááásný vzduvh po tom dešti ![]()
holky PRAŽANDY mám technickou
V neděli pojedu asi s kamarádkou/kamarádkama do Prahy na nákupy
Pojedem vlakem, nelajsknu si 3 rodiny mít na svědomí
Když budeme chtít do Letňan do obchodního centra, tak přímo tam metro asi nejede, co? jede jen k výstavišti nebo kam? Nevíte??
Asi bude pro nás lepší Zličín, nebo co myslíte. Děkuji za rady…