Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
619
17.1.11 23:03

Nici, ahoj! našla jsi dvě čárky ve stejný den jako já! To je super! Držím palce, aby bylo vše ok.

Rozumbrado, já nevím, proč medvěd, od miminka ji tak říkáme: medvěde, medvídku… Žádný zásadní důvod to nemá, moc nebručí, baculatá taky není, ale je to prostě náš medvídek, jsme asi trošku trhlí rodiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.11 07:56

Ahojky, včera už jsme byla k.o. tak jsem šla hned do postele …
Včerejší kontrola dopadla výborně, vše je jak má být mimi n asvém místě má skoro 1 cm a tluče :srdce:, podle Dr. je to 7+2tt a termín porodu 4.9. …manžel se včera radoval mnohem víc než já a dokonce toho viděl n aUTZ víc než já mě to Dr. nějak zapomněl ukázat, ale manželovi to vysvětloval dopodrobna :-) a já byla mimo tak jsem se zapomněla připomenout,ale fotečku máme :-)No zapomněla jsem se celkově zeptat n aspoustu věcí,ale to byla už ta únava a tak nějak opadnutí toho stresu jak to všechno dopadne. Dnesk auž jsem plná elánu a šťastná :-D Budemem se objědnávat na screening do Prahy ve 12tt, Dr. to doporučuje prý mají mnohem lepší UTZ a odhalí to případné genetické vady, akorát si to musíme zaplatit 1100Kč,ale co bychom pro naše Tláčátko neudělali ;-) jinka 14.2. jdu na krev a 18.2. poprvé do poradny a to už bude prý průkazka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.1.11 08:47

juuu tláčátko moc ti gratuluju! :) je to krása, přeju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.1.11 13:48

My našemu staršímu taky říkaáme medvěde.My kvůli ultrazvuku když byl ještě miminko v bříšku tak na jedné fotce vypadal jako medvídek. :-D Jinak já jsem z kontroly doma a příští bude 11.2 ten skreening.Už máme :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.1.11 13:49

Tláčátko gratuluju.My máme teda termínek hned den po tobě. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
18.1.11 15:20

tláčátko a kraličinko, gratuluju k úspěšným a vzorným kontrolám :palec: ! Je to super :srdce: !

Pěkně se nám skládají termíny: já mám 2/9, tláči 4/9, králi 5/9 - kdo má jaký dál? Jsem zvědavá, jak nakonec odrodíme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
18.1.11 16:42

Gratulace k úspěšným ultrazvukům.
Já si na ten svůj ještě počkám :-)
Zatím se teda vůbec necítím těhotná, ale to přijde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
18.1.11 16:49

Ahoj holky,
Jiřko, to mne mrzí, přeji brzké otěhotnění a dej nám vědět :wink: , držím moc palce. Je dobře, že se MS rozjela sama, že to nemusíš řešit přes lékaře.
Gratuluju Pavlínce k 1. narozeninám :kytka: .
Od čtvrtka jsem ke kys. listové přidala i Gravital vitamíny, já teda moc pestrou stravu nejím, hlavně teď v zimě celkem málo ovoce a zeleniny, ostatní celkem v normě, ale třeba ryby taky flákáme a tak pro jistotu. Stejně co je navíc se vyčůrá a co ne, to si mimi vezme.
Včera jsem byla poprvé u doktora, říkal, že je to sedmý týden, ale neřekl přesně, srdíčko už bije. Tak se mi ulevilo :lol: . Nejely jim od rána PC, tak mi ani nevystavoval průkazku, objednat se mám po tel. tak za tři týdny, pak ji vystaví. Jsem ráda, že jsem narazila na doktora, který má v gyn centru kde chodím na starost utz kontrolu miminek v bříšku, všemu rozumí a tak snad kdyby něco nebylo v pořádku, všimnul by si.
Začly se mi taky nějak bouřit chutě, není mě špatně, ale protiví se mi cokoli vařit, nebo jen připravovat snídani, jakákoli manipulace s jídlem je mi protivná. Nemám na nic chuť, když se ale nenajím, přijde na mně obrovský hlad a musím se rychle najíst. Vůbec si na jídle nepochutnám, jím jen že musím. Chutná mi jen zavařovaná červená řepa, okurky a takové osvěžující jídla. I na jabkách začínám docela ujíždět.
Jak se tady bavíte o testech před 12. tt, já jsem na tom v prvním těhu nebyla a teď taky nepůjdu, protože abysolutně nevím, co bych dělala, kdyby mi řekli, že má mimčo třeba DS, nebo jinou vadu. Přerušení bych asi nedala a následné odebrání po porodu taky ne, takže naco? Vy byste to řešily jinak? Nevidím jiný důvod těchto testů… :think:
Holky, co myslíte, že čekáte? 8-) Já jsem byla u Ondřeje od začátku přesvědčená, že to je kluk a teď si taky myslím, že je to kluk. Co vaše intuice?
Krali a Tláčátko, gratuluju ke kontrolám ! A k těm sousedům, to je od nich sobecké, jako by nevěděli, jak je to s dětmi. Přece jim nepřelepíte pusy! Náš Ondřej naštěstí v noci neplakával, ani celkově nějak ne a to sousedi (dvojdomek) sami stále opakovali, že jim pláč nevadí, ať ho nechám klidně poplakat, že ho vůbec neslyší, takže pravý opak.
Lucienne, ty dvě čárečky vidím na testu taky, určitě je to tam :-) .
Víc si toho nepamatuju, možná bych ještě reagovala, ale nevím, jak se podívat na starší příspěvky na jiných stránkách, aniž bych vyjela z tohodle rozepsaného okna.
Jo a vítám nové těhulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.1.11 18:41

Apů děkuju ti a moc gratuluji k srdíčku! to je super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.1.11 21:10

Apů děkuji a také gratuluju.Koukám že nás tu bude na ten začátek taky docela dost. :-D
No já ted fakt nevím.Nechci to říkat aby nebyly pak zklamaní ale trochu se cítím i na holku.A to protože jsem děsně olezlá.Jako pubertě před ms. :twisted: Jinak v rodině všem říkám at počítají s klukem. :twisted: Mě je to uplně jedno.Obě pohlavíčka přévítám s láskou a radostí.Jsem jen děsně zvědavá.Takže překvápko určitě nevydržím jak se znám. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.1.11 21:19

Radu taky děkuji.Rozumbrado já si těhu přijdu jen proto že mi je skoro pořád špatně. :twisted: Hlavně pořád musím myslet na to co vařít a z toho mi je ještě hůř,když večer pomyslím že třeba zítra budu muset připarvit kuře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.1.11 21:28

Jinak doktorka mě řekla at už odstavím - spíše už počítala že jsem odstavila.Jenže Marta se zuby nehty brání.V noci byl po hodině vzhůru a uplně se prohejbal když zjistila že nic nebude.Kojím jen na před spaním, jednou v noci a pak k ránu a před poledním spaním.
navíc se naučila krásně říkat cici a ještě to na mě pořád znakuje:Je to moje potvůrka.navíc vůbec nechce umělko.Tak nevím dneska jsem koupili pro zmněu jahodové hami a banánové..Zkusila jsem večer místo druhého prsa a hnes mě odstrkoval že tohle teda ne. :twisted: Nemáte zkušenost, jestli se to naučí.Honzík si třeba dal říct hned a odstavení šlo taky krásně tak nějak uplně samo v těch 15 měsících.Sunar mu chutnal do 22 měsíců pak už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
18.1.11 21:43

Kralicinko, s odstavováním neporadím, Ondráška jsem odstavovala v roce a půl a šlo to uplně samo, stačilo říct, že mlíčko je už vypité a neprotestoval. Já už jsem se na odstavení docela těšila. Ale dobré stránky jsou www.kojeni.net, zkus pohledat. Mě tyhle stránky celkem pomohly hlavně z mírné depky, že je Ondrášek jen při kojení od dvou měsíců jak valibuk (to jsem řešila v jeho cca šesti měsících) :lol: . A taky jsem tam vyčetla, že se mlíko může objevovat ještě i rok, dva po odstavení, což je např. můj případ. Měla jsem strach, jestli je to normální, prej je 8-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.1.11 21:48

Děkuju já se podívám.Ono je to opět o té důslednosti.S tou já jsem na tom špatně.Nakonec je mi ho líto a polevím..Mě to s Honzíkem taky šlo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
18.1.11 22:29

Tak já si v prvním thotenství až do termínu porodu myslela, že čekáme kluka, manžel od začátku tvrdil, že to bude holčička. Tchýně,když jsme jí řekli, že kluk by byl Šimon a holka Justýnka, tak ta hned taky, že to bude holka, protože jméno Šimon jí přijde hrozné :roll:. No, když jsem pak 14dní přenášela, tak jsem si už taky říkala, že to bude holčička.

A teď nějak všichni automaticky počítáme s holčičkou, asi jsem uvěřila manželovi, že on kluky neumí :wink: .

Ale vlastně je nám to úplně jedno: máme jediné přání: aby to dítě bylo zdravý a tak pohodový a vtipný jako je Justýnka. Ať kluk nebo holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí