Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Puggle U nás musí se holit, protože to má ve smlouvě jinak se neholí, když nechodí do práce. A chodit týden ve stejný košili neni problém, problém je že v práci jsou samý francouzi a ty na sebe hodně dbají
@Puggle Moda to stejny, ale ono je to i tim, ze dela doma, tak nema potrebu se prevlikat kvuli me, ze… kdyz nekam jde tak se pekne oholi, navoni… ale i kdyz nikam nejde, tak se jednou tydne oholi, protoze uz to jeho strniste vypada smesne
Tricek mezi lidi ma par a strida to, kdyz ho nedonutim, tak si nic novyho nekoupi
Styl ma porad takovej studentskej, klukovskej… no ale ja na tom nejsem o nic lip, momentalne flekaty trika a teplaky, tak budiz ![]()
@annaei ty jo, holení ve smlouvě…co je to za firmu? Tam by potřeboval přítel přejít ![]()
![]()
![]()
No tak ten můj je taky ajťák a taky linuksák. Děti zatím nemáme ale hlídáme dost často zvládá se i o ně postarat akorát, že dítka jsou na hranolkách případně těstovinách s kečupem pokud neuvařím já. Jinak móda dokud se to nerospadne tak je to ještě dobré. Takže asi tak.
Bývalý přítel - velmi schopný ajťák, dokonce zvládal módu, interakci s kamarády. Na domácí práce a normální emoce nepoužitelný.
Tady se někdo asi moc dívá na IT Crowd
„Ajťáci“ jsou normální lidi.
Holky, no já se bavím a přidávám se k vám do klubu. Taky mám doma Ajťáka (i když tohle oslovení nemá rád) s poddiagnózou Linuxák
A pozoooor… teď to přijde… my máme doma dokonce servrovnu… fakt že jo! Server má doma kde kdo, ale místnost na něj snad jen my! Je to komora velká tak 1,5×3 metry a je v ní milion blikajících světílek, tisíce konektorů a pár divnejch krabiček
![]()
@Roseforever píše:
Holky, no já se bavím a přidávám se k vám do klubu. Taky mám doma Ajťáka (i když tohle oslovení nemá rád) s poddiagnózou LinuxákA pozoooor… teď to přijde… my máme doma dokonce servrovnu… fakt že jo! Server má doma kde kdo, ale místnost na něj snad jen my! Je to komora velká tak 1,5×3 metry a je v ní milion blikajících světílek, tisíce konektorů a pár divnejch krabiček
![]()
![]()
@Gnaar píše:
Tady se někdo asi moc dívá na IT Crowd„Ajťáci“ jsou normální lidi.
No člověče, partner je schopný Javista a je jako by Royovi z oka vypadnul. Kupodivu i vzhledem ![]()
@Roseforever píše:
Holky, no já se bavím a přidávám se k vám do klubu. Taky mám doma Ajťáka (i když tohle oslovení nemá rád) s poddiagnózou LinuxákA pozoooor… teď to přijde… my máme doma dokonce servrovnu… fakt že jo! Server má doma kde kdo, ale místnost na něj snad jen my! Je to komora velká tak 1,5×3 metry a je v ní milion blikajících světílek, tisíce konektorů a pár divnejch krabiček
![]()
![]()
Ty jo, to by nám doma ještě scházelo ![]()
Můj ajťák příjde z práce kolem 15-16hod. (některé dny i o hodinu až dvě pozdějic, dle toho jestli mají poradu a nebo výuku anglického jazyka). Když příjde domů když má je do 15-16hod., tak jede pracovat na barák a pak buď je s námi a nebo jde s nejlepším kamarádem na jedno probrat své zájmy a i se odreagovat.
Víkendy se snažíme být spolu a neděle máme domluvené, že trávime jako rodina spolu. Ale také záleží na dnech, zrovna včera my oznámil, že musí teď 3 neděle do práce.
Jinak je hodný, pomůže mi když potřebuji, nebo když si chci někam zajít (což je minimální, tak pohlídá děti, nemám problém i uvařit nebo povysávat).
@Puggle píše:
A co vaši ajťáci a „moda“? Ten můj je schopnej v jedno tričku chodit měsíc, co se týče bot tak ty má jedny na celej rok, případně dva a nosí je, dokud se mu nerozpoadnou a holí se tak jednou za měsíc. Jak je to u vás?
Můj muž byl mnou postupně vyškolen: dnes už si převléká tričko každý den, boty má dvoje (uzavřené a „civilíznuté“ crocsy) a už se je naučil je podle kontextu přehazovat, už ví, že na svatbu se nechodí v kraťasech a sám se připomene, jestli nezastřihneme fousy a vlasy (fousy on, vlasy já). Holení by bylo nad jeho síly, tak má plnovous. Ale jsou to teda roky práce ![]()
Musím ale konstatovat, že většina ajťáků, co jsem za ta léta, co jsme spolu je moc fajn a žádný z nich nevypadá jako z IT Crowd ![]()
Můj muž se taky obléká celkem pěkně a protože jsme v minulosti spolu i závodně tancovali standardní tance, tak umí o nosit frak ![]()