Ženy znáte norníků pruvodce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1878
28.5.18 17:19
@růžový achát píše:
@Jirka765 To vůbec, psala jsem to v souvislosti s mým manželem ;), ty to čeče vůbec nestíháš.

Sorry, koukal jsem jen na reakci na tvůj příspěvek a vypadalo to, že je to o mě. Jsem v práci, nestíhám, můj příspěvek byl pracovní verze. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
28.5.18 17:29
@Pidlák Povidlový píše:
no a co. proč to čtete, když Vás to uráží a je Vám z toho nevolno?

jsme masochistky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
28.5.18 17:31
@Myssicka píše:
Stránky znám, hodně jsem se tam nasmála asi před dvěma lety, když byla ta kauza se šlapkou z Ukrajiny, co měla HIV, jak tam pánové mezi sebou zjišťovali, o koho jde a měli do jednoho stažené řitě. Co mě ale nepobavilo, byly jejich nadávky na její adresu, jak si to ta špína může dovolit, že mají ženu a děti, tak co když by je nakazili. Nějaká sebereflexe, že je to jejich blbost, že neměli spát se šlapkou a bez gumy, tam úplně chyběla.Vtipné bylo, když si stěžovali, v nějakém jiném vlákně, že tahle a tahle byla nějaká moc chladná a že ji jde jen o prachy :lol:. To se jeden nestačí divit. Holt křupani si nemůžou jenom vrznout, ale potřebují ještě komedii, jak jsou nejlepší na světě a jak to byl nejúžasnější sex. :poblion: tenkrát jsem na to koukala poprvé a naposledy, už takhle mám o většině můžu špatné mínění, nechci si ho kazit ještě víc.

pokud by nebylo žen, co to nabízí, nebylo by mužů, co těchto služeb využívají, tak nechápu to jednostranné nadávání na muže.

• Citovat
  • Upravit
Myssicka
28.5.18 17:41
@Pidlák Povidlový píše:
pokud by nebylo žen, co to nabízí, nebylo by mužů, co těchto služeb využívají, tak nechápu to jednostranné nadávání na muže.

Sou to prasata

• Citovat
  • Upravit
Myssicka
28.5.18 17:49
@Jirka765 píše:
To asi nebude thajsky. :roll:

A happy end je thajsky 8o?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.18 18:03

@Pidlák Povidlový Neznamená že když někdo toto nabízí…tak že po tom hned skočím ne? :roll:

• Citovat
  • Upravit
1878
28.5.18 18:15
@Myssicka píše:
A happy end je thajsky 8o?

Není to thajsky, ale občas bývá thajský:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
28.5.18 18:29
@Jirka765 píše:
Není to thajsky, ale občas bývá thajský. :oops:

Aha :)

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
28.5.18 18:39
@Pidlák Povidlový píše:
pokud by nebylo žen, co to nabízí, nebylo by mužů, co těchto služeb využívají, tak nechápu to jednostranné nadávání na muže.

Kdyby nebylo žen, které to nabízí, přibylo by chlapů, kteří si to prostě vezmou. I tak je jich dost. Kdyby nebylo pitomců, co za to platí, nebylo by těch žen, co se prodávají. Proč nevyužít toho, že chlap vidí kus masa a mozek odejde pryč? Povídat by mohl Petr Nečas, Clinton a další politici a prominenti, kteří si ptákem zničili karieru, protože jsou to prostě zvířátka. :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1878
28.5.18 18:50
@Kobliha51 píše:
Kdyby nebylo žen, které to nabízí, přibylo by chlapů, kteří si to prostě vezmou. I tak je jich dost. Kdyby nebylo pitomců, co za to platí, nebylo by těch žen, co se prodávají. Proč nevyužít toho, že chlap vidí kus masa a mozek odejde pryč? Povídat by mohl Petr Nečas, Clinton a další politici a prominenti, kteří si ptákem zničili karieru, protože jsou to prostě zvířátka. :mrgreen: :lol:

Myslím, že nabídka v ČR je extrém. Nechápu proč se příslušnice „něžného“ pohlaví neživí normální prací a nabízí se nestydatě pracujícím mužům. Ti z únavy, stresu a přepracování mohou dělat věci, které by je jinak ani náhodou nenapadlo provádět. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
28.5.18 19:04
@Jirka765 píše:
Myslím, že nabídka v ČR je extrém. Nechápu proč se příslušnice „něžného“ pohlaví neživí normální prací a nabízí se nestydatě pracujícím mužům. Ti z únavy, stresu a přepracování mohou dělat věci, které by je jinak ani náhodou nenapadlo provádět. :roll:

Vždyť říkám, jste zvířátka. Znáš trochu historii?
https://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
Tahle ženy se taky nechtěly živit normální prací? Znásilňovat ženy je to první, co chlapi ve válečných konfliktech dělají. Proč to teda ti chlapi dělají ty dutá hlavo? Protože se jim chce. Asi jsou unavení a ve stresu parchanti. Jinak by je to ani nenapadlo provádět, jo?
A ty holky u nás se neprodávají proto, že by je to bavilo. Prodávají se pro peníze, které si neumí jinak vydělat. Případ té feťačky Katky, která se prodávala zfetovaná a hnusná a přesto jí chlap za sex zaplatil… no promiň, ale co jste vy zač?
Ona o sobě skoro neví a chlap jen kouká, kam by to strčil. Prase jedno přepracovaný.

• Citovat
  • Upravit
587
28.5.18 19:06
@Jirka765 píše:
Nechápu proč se příslušnice „něžného“ pohlaví neživí normální prací a nabízí se nestydatě pracujícím mužům :roll:

Pokud na to má holčina žaludek, tak jsou to pro ní jednoduchý prachy a ne zrovna malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 19:25
@PetrBk píše:
Pokud na to má holčina žaludek, tak jsou to pro ní jednoduchý prachy a ne zrovna malý.

v tomto bych se jich zastal. Nikdo neví jaké mají problémy a jak se s nimi musí vypořádat. A to, že je to nejjednodušší zdroj výdělku není pochyb. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 19:30
@růžový achát píše:
Jestli ti z toho moc nešplouchá na Majáku. Mám nějaký úpal z víkendových závodů a za chvilku mi začíná jóga asi to tam celé poblinkam :roll:

jak mě může šplouchat na majáku, když jsem pod vodou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
28.5.18 19:41
@Kobliha51 píše:
Vždyť říkám, jste zvířátka. Znáš trochu historii?
https://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
Tahle ženy se taky nechtěly živit normální prací? Znásilňovat ženy je to první, co chlapi ve válečných konfliktech dělají. Proč to teda ti chlapi dělají ty dutá hlavo? Protože se jim chce. Asi jsou unavení a ve stresu parchanti. Jinak by je to ani nenapadlo provádět, jo?
A ty holky u nás se neprodávají proto, že by je to bavilo. Prodávají se pro peníze, které si neumí jinak vydělat. Případ té feťačky Katky, která se prodávala zfetovaná a hnusná a přesto jí chlap za sex zaplatil… no promiň, ale co jste vy zač?
Ona o sobě skoro neví a chlap jen kouká, kam by to strčil. Prase jedno přepracovaný.

Tak na okraj. V historii, kdyby vítězové ženy poražených neznásilňovali, tak je nejspíš prostě povraždí tak, jak to udělali s muži.

Je pár důvodů, proč znásilnit ženy poražených (a samozřejmě i hodně proti).

1. Rozšíří to geny dobyvatelů. To do budoucna poněkud sníží rozdílnost těch skupin, pokud byla podmíněna geneticky.

2. Podlomí to morálku poražených. Pokud je vítězové nechtějí vyvraždit do jednoho (jak to dělali třeba i Židé, při dobývání země zaslíbené, kde měli zakázáno brát otrokyně i majetek a tak zabíjeli a pálili všechno). Muži, kteří připustí znásilnění svých žen, jsou už nejspíš tak slabí a ubozí, že nepředstavují hrozbu. Ti, kteří se proti tomu postaví, jsou stále nebezpeční a budou zabiti. Takže zůstane minimálně na jednu až dvě generace zlomený národ, kde děti jsou vychovávány v hanbě a ponížení a vesměs bez otců - takže ani dospělí muži pak nejsou tak nebezpeční.

3. Rozptýlení a odměna pro vojáky. A pomsta za to, čím museli projít. Při skutečné válce byla nasazena skoro celá mužská, bojeschopná populace. Řada z nich nebyla se ženou měsíce nebo i déle. A mezitím museli na rozkaz vraždit úplně cizí lidi, umírali jim kamarádi, prošli si peklem a pokud chtěli přežít, asi těžko zůstali anděly. Přitom do toho vstoupili třeba v 15-18 ti letech. Těžko se divit, že vrah i loupí a znásilňuje. Jenže to určovalo a stále určuje vítěze - kdo lépe zabíjí a kdo je ochotný víc vytrpět. Vítězové chtějí slíbenou kořist, majetky a pozemky, jenže to shrábnou důstojníci a šlechta. Takže se jim musí předhodit cena útěchy a utrpení žen poražených elitu vítězů nic nestojí.

4. Otupení agrese. Pokud vojáci ženy nevyvraždí včetně dětí, ale „jen“ znásilní, tak už vlastně zpomalují z módu, na který v bojích přivykli. Běžného muže sex vyčerpá a unaví. Připraví o podstatnou část agrese. Tak to bylo vždy - stačí si vzít třeba už sumerské mýty, kde se objeví divoký muž Enki a je zkultivován sexem s vyhlášenou prostitutkou. Zmizí z něj část té divokosti. Muži se vyřádí se na nepřátelském obyvatelstvu, což je svým způsobem lepší, než si je vražedně naladěné pustit domů. I když je sex nízká forma lásky a násilný sex její velmi hrubou částí, stále je to biologicky určitá forma lásky a to psychologicky na normální muže, který jsou jen vychýlení peklem války funguje. Koneckonců Venuše byla svému manželovi, kováři bohů, nevěrná právě s Martem - bohem války. ;) Už staří Řekové tam chápali spojitost a je to v řadě jejich mýtů.

5. Zatížení vinou. Jen spekuluji, ale umím si představit, že když je celá generace mužů vyslána někam zabíjet a umírat, část z nich pomře, část je zraněná, jsou hladoví a nic moc nezískali, tak se nevrátí dobře naladění. Mohli by se nepříjemně ptát a cítit se v právu díky tomu, že bojovali a co vytrpěli. Ale když se dopustí zločinů, ze kterých jim samotným bude zle, které je budou strašit v noci ve spánku, tak je to trochu zkrotí. Vrátí se a budou hledat duchovní útěchu, odpuštění. Části se to jistě zalíbí a začnou třeba loupit, ale část bude tím vším tak zhnusena, že budou chtít jen zapomenout. Protože se budou za sebe stydět. A člověk, který cítí vinu jde ovládat a manipulovat lépe, než ten, kdo se cítí jako bezúhonný hrdina…

Příspěvek upraven 28.05.18 v 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria