Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
nj, když vy ženy máte mezi nohami diamant.Apropo - to jsi objevila Émeriku.
Kdyby jsme tam. opravdu měly diamant…To by byla teprve honka ![]()
@Anonymní píše:
@Sandokanos No co vidím tak většinou jsou ženy udržované ale chlapy to je masakr…a když vidím že takovej chudák má vedle sebe pěknou babu a on se ještě otáčí za jinýma tak bych to mlátila…čeští chlapi jsou vcelku zanedbání…
nesmíš se pohybovat v hospodách IV. cenové skupiny. ![]()
@opozice No tak tam se opravdu nepohybuji…potkáváme to dnes a denně na ulicích atd…
@Venetia píše:
Kdyby jsme tam. opravdu měly diamant…To by byla teprve honka
Co jiného by také mužům zbývalo. ![]()
@Jirka765 píše:
Já si tedy nedovedu představit muže, který by i na běžné masáži odmítl HE.Nebo, kterému by se nelíbila celá profesionální tantra masáž např. s celotělovým orgasmem.
Spíš je nikam nepouštíte.
tak jestli má dost peněz
Jsem dneska manželovi říkala že se blíží den dětí a že v sobotu na jídlo chce jít i Vali tak říkal že peněženka asi zapláče
, no co 12 bude brát další výplatu ale to mám zase já narozeniny
, ale říká že on není náročný stačí když mu zůstane na nějaké to pivo ![]()
@Markéta80 píše:
tak jestli má dost penězJsem dneska manželovi říkala že se blíží den dětí a že v sobotu na jídlo chce jít i Vali tak říkal že peněženka asi zapláče
![]()
, no co 12 bude brát další výplatu ale to mám zase já narozeniny
![]()
, ale říká že on není náročný stačí když mu zůstane na nějaké to pivo
Já jsem už psal, že je nikam nepouštíte a berete jim všechny peníze. ![]()
@Jirka765 neberu ale přece mu neřeknu, ne všechny peníze si nech. Já to vše poplatím sama
To by nechtěl a asi si myslel že jsme se totálně zbláznila. ten kdo má finanční rezervu jsme totiž já
Proč bych ho nepouštěla, neni moje dítě aby se ptal jestli může na pivo
Kolikrát mu řeknu jestli nezajde na pivo a on že raději bude doma, že s emu nikam nechce
Někdo rodinu financovat musí když já jsem doma
, ale z rezervy jsme ted mohla zaplatit komplet cenu za štěně
@opozice já výborně, za chvilku odvedu malou do školky tak tady bude klid, manžel jde na odpolední ![]()
@Markéta80 píše:ááá jéééé dopoledne sami.
@Jirka765 neberu ale přece mu neřeknu, ne všechny peníze si nech. Já to vše poplatím samaTo by nechtěl a asi si myslel že jsme se totálně zbláznila. ten kdo má finanční rezervu jsme totiž já
![]()
Proč bych ho nepouštěla, neni moje dítě aby se ptal jestli může na pivo
Kolikrát mu řeknu jestli nezajde na pivo a on že raději bude doma, že s emu nikam nechce
![]()
Někdo rodinu financovat musí když já jsem doma
, ale z rezervy jsme ted mohla zaplatit komplet cenu za štěně
@opozice já výborně, za chvilku odvedu malou do školky tak tady bude klid, manžel jde na odpolední
@Mart81 28.05.18 v 19:41 Ta úvaha se mi líbí, jen pátý bod mi přišel trochu remarqueovský.
@Markéta80 píše:
@opoziceto se musí využít, to zase není tak často
fakt ne? Mladí lidi a nešoustají každý den? ![]()
@4ever píše:
@Mart81 28.05.18 v 19:41 Ta úvaha se mi líbí, jen pátý bod mi přišel trochu remarqueovský.
Děkuji. Remarquovský myslíš, že přes veškerou snahu a oběti to jde nakonec vniveč? Hořce sladký? Moc jsem toho od něj nečetl, tak si nejsem jistý. ![]()
@opozice sex je často ale prázdný byt zase tak často není, nebo je manžel v práci
Často je někdo z dětí doma, dnes ráno zase malá že nechce do školky a manžel jen jdi
![]()
@Mart81 píše:
Děkuji. Remarquovský myslíš, že přes veškerou snahu a oběti to jde nakonec vniveč? Hořce sladký? Moc jsem toho od něj nečetl, tak si nejsem jistý.
Taky hodně dávno, ale zůstal mi z těch knih v mysli jen takový pocit - vina smíchaná se sentimentem a pocitem, že „muži“ prostě nemohli jinak, i když to nebylo správné. Nic přesně uchopitelného.