Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@4ever píše:říkám si, proč ti muži jsou v ""
Taky hodně dávno, ale zůstal mi z těch knih v mysli jen takový pocit - vina smíchaná se sentimentem a pocitem, že „muži“ prostě nemohli jinak, i když to nebylo správné. Nic přesně uchopitelného.
@joy.division.control píše:
Pekny den i tobeJa jsem na tom skvele, kamoska mi zrovna napsala, ze by chtěla byt tak krasna a sexy jako ja
(sama je prekrasna). A chlap mi napsal, ze jsem mnamkozni, ze me sezere a spolkne celou a chce se se mnou mazlit hodiny a všechno…
no, co si lépe přát. Šikulka od první doby co jsi se tu objevila.
![]()
Ta úvaha je vic nez dobra a na Remarquea jsem si vzpomněla taky@4ever @Mart81
já si nevzpomněl, protože jsem ho nečetl. není čas. ![]()
@opozice píše:
no, co si lépe přát. Šikulka od první doby co jsi se tu objevila.![]()
![]()
Sikulka? Ok, je to smesny, ale rozhodne to udela lepsi den…muj teda
![]()
@opozice píše:
já si nevzpomněl, protože jsem ho nečetl. není čas.
ja v mladi jo ![]()
Sikulka? Ok, je to smesny ale rozhodne to udela lepsi den…muj teda![]()
víš, co je dobrý, co jsem ocenil, že jsi nezapomněla podotknout, že tvoje kamarádka je pěkná jako ty!!!
Mohl bych si mslet, že taková není a to by vyznělo jako nějaký kec. Mimochodem, mám v bazénu 26 st. a bude to stoupat. Tedy ta teplota vody. ![]()
@opozice píše: říkám si, proč ti muži jsou v ""![]()
Přečti si Na západní frontě klid. Bylo jim 19, možná 20? (ted bych dala ten smajl, něco jako:peace)
@4ever píše:
Přečti si Na západní frontě klid. Bylo jim 19, možná 20? (ted bych dala ten smajl, něco jako:peace)
jo takto, no nedospělí muži,
![]()
@opozice píše:
jo takto, no nedospělí muži,![]()
Si to precti a budes mit po smichu ![]()
Si to precti a budes mit po smichu
tohle není můj žánr na čtení, film bych snesl. Člověk má číst příjemné věci a ne o tom, jak někde se umírá. ![]()
@opozice píše:
tohle není můj žánr na čtení, film bych snesl. Člověk má číst příjemné věci a ne o tom, jak někde se umírá.
Aha, ja zas ctu především „nepříjemne“ knizky. Tak aspoň film https://www.csfd.cz/…lid/prehled/
Aha, ja zas ctu především „nepříjemne“ knizky. Tak aspoň film https://www.csfd.cz/…lid/prehled/
do svých 19-20 roků jsem četl hodně. I ve slovenštině. Potom už nebyl na čtení čas a dnes už také ne. Říkám si, až v důchodu, ale když to vidím, že důchodci nemají čas na nic, tak ani potom na to nedojde. ![]()
Pekny den i tobe
Ja jsem na tom skvele, kamoska mi zrovna napsala, ze by chtěla byt tak krasna a sexy jako ja
(sama je prekrasna). A chlap mi napsal, ze jsem mnamkozni, ze me sezere a spolkne celou a chce se se mnou mazlit hodiny a všechno…