Ženy znáte norníků pruvodce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
29.5.18 20:13
@opozice píše:
kde tedy jsou? Na PÚ? :think:

Už jsem ti psala, že je nemůžeš potkat, protože do toho jejich prostředí nikdy nezapadneš. Už to opakovat nebudu. :pankac: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
28075
29.5.18 20:14
@Kobliha51 píše:
Už jsem ti psala, že je nemůžeš potkat, protože do toho jejich prostředí nikdy nezapadneš. Už to opakovat nebudu. :pankac: :mavam:

víš prd, kam zapadnu nebo nezapadnu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
29.5.18 20:52
@Kobliha51 píše:
Možná za tebe… :zed: :zed: Ale moc tomu nevěřím. :D :D Blbka je snadno ovladatelná a moc nevyskakuje. Žena která inteligencí a schopnosti muže převažuje je neoblíbená. není to pravda?

To proto, že mnoho žen má potřebu k muži vzhlížet, aby si ho mohly vážit jako partnera a přitahoval je. Takže když je žena úspěšná, chytrá a samostatná, tak pak leckdy na partnera klade neúnosné nároky jenom proto, aby ho udržela jakoby nad sebou.

Ve chvíli, kdy by ta žena měla být chytřejší, víc vydělávat, mít lepší kariéru, tak se s tím budou vyrovnávat oba. A nemusí se jim to povést úspěšně.

Proto si podle mně muži ze dna společnosti a ženy z jejího vrcholu obtížněji hledají dlouhodobé protějšky.

Navíc, zatímco úspěšný, bohatý muž mnoha ženám přirozeně imponuje, tak úspěch a bohatství ženy není pro muže obvykle nijak podstatná výhoda při seznamování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.18 21:40

@opozice No ano to jsou ty zastaralé názory…to už v dnešní době už jen tak doznívá a říká to a věří tomu snad už jenom stará generace…myslím že je muž svéprávný člověk a ví že se má umejt vyčistit si zuby oholit se a zajít k holiči…pokud nemá takový veto základní návyky pak je to holt prase…přece ho žena nebude dokopavat k tomu aby se oholil a ostříhal pokud se jí tedy nezamlouvá Krakonoš…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.18 21:56

@opozice Ono záleží i na stavbě těla můžeš vážit 83kg, ale můžeš mít úzká svěšená ramínka jako dítě, propadly hrudník velký zadek a rozhnacana stehna…a třeba nožky do ix…a k tomu sestřih vlasů jako měl Jarda Jágr :lol:…i toto chodí po ulicích…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.18 21:59

@Kobliha51 Perfektně napsáno…souhlas :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
29.5.18 22:21
@opozice píše:
napsal bych to stručněji. Jde o to, proč to dotyčná dělá. Hodně se rozmnožily případy, kdy to dělá žena pro vylepšení rozpočtu a i manžel o tom ví. Ty co manžela nemají, tak si přilepšují také. O těch feťačkách nemá cenu se zmiňovat. Prostě i ku.rva musí mít svou inteligenci. :mrgreen:

Inteligenci a hlavně úroveň..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
29.5.18 23:25
@Kobliha51 píše:
Možná za tebe… :zed: :zed: Ale moc tomu nevěřím. :D :D Blbka je snadno ovladatelná a moc nevyskakuje. Žena která inteligencí a schopnosti muže převažuje je neoblíbená. není to pravda?

Chytrá a schopná žena si k sobě holt musí hledat ještě chytřejšího, ještě schopnějšího a navíc nezakomplexovaného muže. To není jednoduché. Na druhou stranu je výhoda, že takoví muži pak málokdy budou ztrácet čas nořením v pochybných bordelech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
30.5.18 08:20
@kacz píše:
Chytrá a schopná žena si k sobě holt musí hledat ještě chytřejšího, ještě schopnějšího a navíc nezakomplexovaného muže. To není jednoduché. Na druhou stranu je výhoda, že takoví muži pak málokdy budou ztrácet čas nořením v pochybných bordelech.

Hlavně ty komplexy. :cert: Být nad věcí. Chtít komunikovat o problémech a ne „já jsem řekl“.
Není jich tolik, jako těch ostatních, ale jsou. :dance: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
107639
30.5.18 08:31

@Kobliha51

to uz jsou tak vysoke pozadavky, ze bud musi ubrat nekde jinde nebo musi byt opravdu tezke nekoho takoveho najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
30.5.18 08:46

Další přepracovanej blbeček, co si nemohl pomoci. A známý politik a kadeřnice. On bohatý, ona dostatečně hloupá. Musel to dělat? Nemusel.

http://www.blesk.cz/…fotkami.html?…

• Citovat
  • Upravit
107639
30.5.18 09:05
@růžový achát píše:
No ta musela bejt echt hloupa, jeste pochopim kdyz se necha třískat od manžela, i když samozřejmě v uvozovkach, ale najít si takto dementního milence, to už chce nornou davku SM- zaměření.

mne to nejde otevrit..jsem v praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
30.5.18 09:40

Něco pro zasmání:

Odpověd psychologa v poradně: Vím, proč jsi stále poslední dobou sama. Občas sice někoho máš, ale stále to není to pravé, viď? Důvod je prostý. Z posledních terénních průzkumů sociologů vyplynulo, že 95% dnešních dívek by si vybralo chlapce, který je galantní, slušný, hezký, milý, vhodně oblečený a nemluví sprostě. Problém je v tom, že chlapec, který je galantní, slušný, hezký, milý, vhodně oblečený a nemluví sprostě, již většinou chlapce má.

A proto mám tak ráda gaye a je mi s nimi moc dobře. :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
28075
30.5.18 16:41
@Kobliha51 píše:
Něco pro zasmání:

Odpověd psychologa v poradně: Vím, proč jsi stále poslední dobou sama. Občas sice někoho máš, ale stále to není to pravé, viď? Důvod je prostý. Z posledních terénních průzkumů sociologů vyplynulo, že 95% dnešních dívek by si vybralo chlapce, který je galantní, slušný, hezký, milý, vhodně oblečený a nemluví sprostě. Problém je v tom, že chlapec, který je galantní, slušný, hezký, milý, vhodně oblečený a nemluví sprostě, již většinou chlapce má.

A proto mám tak ráda gaye a je mi s nimi moc dobře. :pankac: :pankac: :pankac:

bodejď by nebylo, když nepotřebuješ šoustat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
30.5.18 16:45
@Anonymní píše:
@opozice Ono záleží i na stavbě těla můžeš vážit 83kg, ale můžeš mít úzká svěšená ramínka jako dítě, propadly hrudník velký zadek a rozhnacana stehna…a třeba nožky do ix…a k tomu sestřih vlasů jako měl Jarda Jágr :lol:…i toto chodí po ulicích…

na tohle si nemusíš zakládat nový nick… Jágře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria