Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nmdl píše:
Narazila holt na vadný kus.
o to nejde, spíše mám na mysli tu chloubu. ![]()
@opozice píše:
rozumím, ale myslel jsem to tak, jakým způsobem jsi je hledala. Inzerát, náhoda, v reálu atd.
Hlavně na seznamce, ale ne nějak intenzivně, občas jsem s někým zašla na oběd… S malým dítětem moc možností neni
@kacz píše:
Hlavně na seznamce, ale ne nějak intenzivně, občas jsem s někým zašla na oběd… S malým dítětem moc možností neni
Seznamky moc neznám, jen jsem slyšel, že je tam spousta chlapů, co hledání jen předstírají, ale to může být…jedna paní povídala. ![]()
Halo, halo, kafčo volá, zvláštní pozvání pro Do Not Touch!!! ![]()
@opozice píše:
bodejď by nebylo, když nepotřebuješ šoustat.
https://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…
Hlavně si celý život vybírám z nabídky sama a gay se nenabízí a to je ohromná úleva.
Ženu vyposlechne, nevytahuje se, nečechrá peří, nenatahuje ptáka, nevnucuje se i když vidí nezájem. A heterák slyší ixkrát ne a stejně si chudák myslí, že je to jen laškování a vono to klapne. ![]()
@opozice píše:
Seznamky moc neznám, jen jsem slyšel, že je tam spousta chlapů, co hledání jen předstírají, ale to může být…jedna paní povídala.
To ano, ale já jsem nehledala spoustu chlapů, hledala jsem jednoho a toho jsem tam nakonec našla ![]()
@kacz píše:Šťastná to žena, řekla babička.
To ano, ale já jsem nehledala spoustu chlapů, hledala jsem jednoho a toho jsem tam nakonec našla