Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany No co jsem to tak projela tak jsou tam stovky příspěvků…a celkem nechutný…jak mám vědět kdo se tímto baví a koho to zajímá…je tam mraky chlapů…
A taky mraky uživatelek emimina, které to mají jako zaměstnání. ![]()
Pred par lety, nez me prestalo bavit, ze je to porad dokola.
A nejvetsi prekvapeni? Dulezitost velkeho, mekkeho rucniku ![]()
@Klopotkova píše:, jak teď pokračuješ s ženami?
Nechávám to na osudu ![]()
Ale norník a masher jsou i na běžné masáže. Masáž není nevěra, a když se ty kopyta, co mají doma nenaučí ani pořádný prstoklad/tantra masáž, tak se nemůžou divit. Tady jde o zdraví mužů.
![]()
@Sandokanos píše:
Ale no tak, neprehanel bych… Typicky zakaznik privatu bude zenaty chlapek stredniho veku, ktery ma doma malo sexu, nebo chce neco, co ta jeho nedela. Ze by se z toho zeny ponaucily? Neee, to vubec, budou jen nadavat na muze.
Tak tak, asi záleží na typu šapky, ale z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že to jsou převážně ženatý muži, kteří si,, za****,, během oběda. Relativně normální chlapy
ale je to individuální, jsou i muži kteří mají doma těhotné a odskočí si protože ta jeho nemůže
.. nebo muři co mají hodně práce a nemají čas na to aby ženu měli…
Z jiné strany bych zase chtěla napsat že znám pár šapek a jsou to normální ženy, které se dostali do tíživé finanční situace např z důvodu toho, že je bývalí partner opustil a nadělal dluhy, neplatí alimenty… Já nemoralizuju lidi, neznám jejich život, a nikoho nesoudím. ![]()
Anonym
@Anonymní píše: Ženy damy znáte norníků pruvodce??pokud ano co tomu říkáte? mě je celkem blivno…
mě je někdy blivno z emimíska
a ta stránka, chlapi jsou hovada no
si vzpomínám na kamioňáka, co tam dával fotky vietnamky, kterou obdělával v kamionu na papundeklu
to nechceš prostě. ale postavu měla pěknou a jeho si představuju jako tlustýho chlapa s hemeroušema, co si chce s ťapinou něco dokázat.
@růžový achát píše:
@Jirka765 Tak záleží co z toho pak chytneš,, když jenom vyrážku tak to byla masáž
Profesionální tantra masáž je bezpečná stejně asi jako jízda MHD
… Ale každodenní péči o partnera si můžete nastudovat na Hegre-art.
Třeba pak nebudou chodit jinam. ![]()
@Myssicka píše:
Stránky znám, hodně jsem se tam nasmála asi před dvěma lety, když byla ta kauza se šlapkou z Ukrajiny, co měla HIV, jak tam pánové mezi sebou zjišťovali, o koho jde a měli do jednoho stažené řitě. Co mě ale nepobavilo, byly jejich nadávky na její adresu, jak si to ta špína může dovolit, že mají ženu a děti, tak co když by je nakazili. Nějaká sebereflexe, že je to jejich blbost, že neměli spát se šlapkou a bez gumy, tam úplně chyběla.Vtipné bylo, když si stěžovali, v nějakém jiném vlákně, že tahle a tahle byla nějaká moc chladná a že ji jde jen o prachy. To se jeden nestačí divit. Holt křupani si nemůžou jenom vrznout, ale potřebují ještě komedii, jak jsou nejlepší na světě a jak to byl nejúžasnější sex.
tenkrát jsem na to koukala poprvé a naposledy, už takhle mám o většině můžu špatné mínění, nechci si ho kazit ještě víc.
přesně, každá je tam pomalu chladná
co by chtěli že? vocasové
já zas četla o špatný hygieně, že ta a ta neměla umytou p.del a nemohl ji olízat anál
no nářez. asi pošlu mladýho preventivmě na testy
hey ale i ty holky, sex bez gumy ![]()
@Myssicka Dobře jim tak blbcum…jsou tak blbý že si pak ještě budou ztěžovat!! ![]()
@Jirka765 píše:
Profesionální tantra masáž je bezpečná stejně asi jako jízda MHD… Ale každodenní péči o partnera si můžete nastudovat na Hegre-art.
Třeba pak nebudou chodit jinam.
a třeba baby nebudou chodit jinam, až se vy chlapi někteří naučíte sexovat, na šlapce se toho asi moc nenaučíte. jo a taky se do toho počítá starost o babu a vztah, kytky, večeře, výlety, kina, procházky, společný zažitky, tahání nákupu, ukkízení doma, nemít pos. aný trenky a když jo, tak si to perte sami, čistotnost, umět uvařit, být opora, hodně se mazlit a objímat. jenže to je pro některý moc práce, tak jdou radši za štětkou, co nemá umytou p.del no
dost smutný, ale takovej chlap je vlastně k politování.
@Jirka765 A co takhle se naučit masírovat svou ženu na intimních místech…aby ti třeba pak nechodila za jiným…
@malá_holka Ale to je pro plno takových buranu problém pomoc s něčím ženě…a to s tema posranyma trenclema je dobrý
![]()
@Mango_Lassi Pokud jsi chlap tak mě to nepřekvapuje…pokud jsi žena tak zjistit že tam píše tvůj chlap kde je nejlepší tapina atdi tak by to bylo pro tebe zábavné čtení?
@Anonymní píše:
@Mango_Lassi Pokud jsi chlap tak mě to nepřekvapuje…pokud jsi žena tak zjistit že tam píše tvůj chlap kde je nejlepší tapina atdi tak by to bylo pro tebe zábavné čtení?
Tak aspoň zjistím, jestli má můj chlap dobrý vkus, ne?