Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:
Když pereš čtyři kousky, tak to stihne.A dále následují další prádelní operace až k té chvíli, kdy se prádlo objeví složené ve skříni. Tipuju, že to to trvá tak 5 přípěvků na e mimi. Tedy problém prádlo trvá cca 6 příspěvků na e mimi což je cca max. 10 minut.
U nás tedy ne. Jsi prostě lepšíííííí.
Chlapovo prádlo ze sušáku mu hodím na postel. Ono to zmizí.
@Mango_Lassi píše:
Chlapovo prádlo ze sušáku mu hodím na postel. Ono to zmizí.
já bych ti dal hodit na postel.
Když tak už položím, taky si je v poslední fázi dám na věšák, nebo do šuplíku.
@Mango_Lassi píše:
Pověsí, trvá to tak dlouho jako napsat 2 příspěvky na EM
přehodím do sušičky -) i s chůzí do schodů akce na celé dvě minuty ![]()
@Keyllah píše:
přehodím do sušičky -) i s chůzí do schodů akce na celé dvě minuty
ne, že bych machroval, ale žehlit košili jsem uměl od mámy už od deseti roků. Ty límečky musí řezat, že pokud kolem nich proletí moucha, uřízna si křídla a o židech na košili, ani nemluvím. Tím chci jemně naznačit, že mezi babami asi nebudu mít v žehlení košil konkurenci. ![]()
@opozice píše:
ne, že bych machroval, ale žehlit košili jsem uměl od mámy už od deseti roků. Ty límečky musí řezat, že pokud kolem nich proletí moucha, uřízna si křídla a o židech na košili, ani nemluvím. Tím chci jemně naznačit, že mezi babami asi nebudu mít v žehlení košil konkurenci.
To určitě ne…zehlit košile je opruz..To by si ten chlap měl dělat sam
Příspěvek upraven 28.05.18 v 12:28
@opozice píše:
ne, že bych machroval, ale žehlit košili jsem uměl od mámy už od deseti roků. Ty límečky musí řezat, že pokud kolem nich proletí moucha, uřízna si křídla a o židech na košili, ani nemluvím. Tím chci jemně naznačit, že mezi babami asi nebudu mít v žehlení košil konkurenci.
celkem věřím, já to neumím dodnes…naštěstí ty chlapovi trička/polokošile stačí vytáhnout ze sušičky a vyvěsit
prý je sušička, která zvládne i košile a pak nemusíš žehlit, ale tomu až tak nevěřím ![]()
@opozice píše:
Jsem brouk pytlík, dělám všechno, když je třeba.
To věřím. Brouk pytlík akorát žvanil. To mám doma taky ![]()
@Venetia píše:
To určitě ne…zehlit košile je opruz..To by si ten chlap měl dělat samPříspěvek upraven 28.05.18 v 12:28
v čem vopruz, krátký rukáv + dlouhý rukáv jich mám cca 32. Je fakt, že je pořád nenosím.
@opozice píše:
Přesně. Matka si prohlížela fotky z jedné akce, kde měl chlap košili a říká „je to dobře vyžehleno, to jsi určitě nebyla ty“. A měla pravdu. Mně ty precizní práce nejdou
![]()
@opozice píše:
v čem vopruz, krátký rukáv + dlouhý rukáv jich mám cca 32. Je fakt, že je pořád nenosím.
To bych se zbláznila…na kravataky nejsem…vždy se jednalo jen o pár venkovních kousků
@Myssicka píše:
To věřím. Brouk pytlík akorát žvanil. To mám doma taky
co máš doma taky?
Teď je doma?
@Venetia píše:
To bych se zbláznila…na kravataky nejsem…vždy se jednalo jen o pár venkovních kousků
neslučuj košili s kravatou. neznamená, že když mám košili, zákonitě k tomu musí být šlajfka. ![]()
@opozice píše:
neslučuj košili s kravatou. neznamená, že když mám košili, zákonitě k tomu musí být šlajfka.
Myslím tím muže co nosí košile a oblek