Ženy znáte norníků pruvodce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18001
28.5.18 12:08
@Myssicka píše: :lol: to se nebudu bát použít

jojo, je dobrá :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 12:10

Jsem brouk pytlík, dělám všechno, když je třeba. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.5.18 12:15
@Kobliha51 píše:
Když pereš čtyři kousky, tak to stihne. :potlesk: A dále následují další prádelní operace až k té chvíli, kdy se prádlo objeví složené ve skříni. Tipuju, že to to trvá tak 5 přípěvků na e mimi. Tedy problém prádlo trvá cca 6 příspěvků na e mimi což je cca max. 10 minut.
U nás tedy ne. Jsi prostě lepšíííííí. :palec:

Chlapovo prádlo ze sušáku mu hodím na postel. Ono to zmizí.

• Citovat
  • Upravit
28075
28.5.18 12:18
@Mango_Lassi píše:
Chlapovo prádlo ze sušáku mu hodím na postel. Ono to zmizí.

já bych ti dal hodit na postel. :mrgreen: Když tak už položím, taky si je v poslední fázi dám na věšák, nebo do šuplíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
28.5.18 12:20
@Mango_Lassi píše:
Pověsí, trvá to tak dlouho jako napsat 2 příspěvky na EM

přehodím do sušičky -) i s chůzí do schodů akce na celé dvě minuty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 12:23
@Keyllah píše:
přehodím do sušičky -) i s chůzí do schodů akce na celé dvě minuty :think:

ne, že bych machroval, ale žehlit košili jsem uměl od mámy už od deseti roků. Ty límečky musí řezat, že pokud kolem nich proletí moucha, uřízna si křídla a o židech na košili, ani nemluvím. Tím chci jemně naznačit, že mezi babami asi nebudu mít v žehlení košil konkurenci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
28.5.18 12:28
@opozice píše:
ne, že bych machroval, ale žehlit košili jsem uměl od mámy už od deseti roků. Ty límečky musí řezat, že pokud kolem nich proletí moucha, uřízna si křídla a o židech na košili, ani nemluvím. Tím chci jemně naznačit, že mezi babami asi nebudu mít v žehlení košil konkurenci. :mrgreen:

To určitě ne…zehlit košile je opruz..To by si ten chlap měl dělat sam

Příspěvek upraven 28.05.18 v 12:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
@opozice píše:
ne, že bych machroval, ale žehlit košili jsem uměl od mámy už od deseti roků. Ty límečky musí řezat, že pokud kolem nich proletí moucha, uřízna si křídla a o židech na košili, ani nemluvím. Tím chci jemně naznačit, že mezi babami asi nebudu mít v žehlení košil konkurenci. :mrgreen:

celkem věřím, já to neumím dodnes…naštěstí ty chlapovi trička/polokošile stačí vytáhnout ze sušičky a vyvěsit ;) prý je sušička, která zvládne i košile a pak nemusíš žehlit, ale tomu až tak nevěřím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
@opozice píše:
Jsem brouk pytlík, dělám všechno, když je třeba. :palec:

To věřím. Brouk pytlík akorát žvanil. To mám doma taky :cert:

• Citovat
  • Upravit
28075
28.5.18 12:31
@Venetia píše:
To určitě ne…zehlit košile je opruz..To by si ten chlap měl dělat samPříspěvek upraven 28.05.18 v 12:28

v čem vopruz, krátký rukáv + dlouhý rukáv jich mám cca 32. Je fakt, že je pořád nenosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.5.18 12:33
@opozice píše:

Přesně. Matka si prohlížela fotky z jedné akce, kde měl chlap košili a říká „je to dobře vyžehleno, to jsi určitě nebyla ty“. A měla pravdu. Mně ty precizní práce nejdou :jazyk: :oops: ;)

• Citovat
  • Upravit
107638
28.5.18 12:34
@opozice píše:
v čem vopruz, krátký rukáv + dlouhý rukáv jich mám cca 32. Je fakt, že je pořád nenosím.

To bych se zbláznila…na kravataky nejsem…vždy se jednalo jen o pár venkovních kousků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 12:34
@Myssicka píše:
To věřím. Brouk pytlík akorát žvanil. To mám doma taky :cert:

co máš doma taky? :mrgreen: Teď je doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 12:35
@Venetia píše:
To bych se zbláznila…na kravataky nejsem…vždy se jednalo jen o pár venkovních kousků

neslučuj košili s kravatou. neznamená, že když mám košili, zákonitě k tomu musí být šlajfka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
28.5.18 12:38
@opozice píše:
neslučuj košili s kravatou. neznamená, že když mám košili, zákonitě k tomu musí být šlajfka. :think:

Myslím tím muže co nosí košile a oblek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria