Ženy znáte norníků pruvodce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
28.5.18 12:40
@Venetia píše:
Myslím tím muže co nosí košile a oblek

jsou případy, že ani v obleku nemusí být šlajfka. Sice společensky dress code to vyžaduje, jak se tomu dnes odborně říká, ale není to podmínkou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
28.5.18 13:24
@Venetia píše: .....Tipla bych, že většinu chlapů tantra moc neoslovuje.

Já si tedy nedovedu představit muže, který by i na běžné masáži odmítl HE. :roll: Nebo, kterému by se nelíbila celá profesionální tantra masáž např. s celotělovým orgasmem. :roll: Spíš je nikam nepouštíte. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
28.5.18 13:29
@Jirka765 píše:
Já si tedy nedovedu představit muže, který by i na běžné masáži odmítl HE. :roll: Nebo, kterému by se nelíbila celá profesionální tantra masáž např. s celotělovým orgasmem. :roll: Spíš je nikam nepouštíte. :D

Pustila bych..ale žádný zájem v tomto směru jsem. nezaznamenala…prosetrim a, dobrý nápad na darek. Obávám se, že bych to. musela nastudovat a vysvětlit co to vůbec je…a asi by to bylo marné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
28.5.18 13:51
@opozice píše:
co máš doma taky? :mrgreen: Teď je doma?

Není doma, já se flákám a on strašně dře (točí volantem) :lol: jediný štěstí, že u kojení nemůžu šůrovat a musím psát na eMimino.

• Citovat
  • Upravit
Myssicka
28.5.18 13:52
@Jirka765 píše:
Já si tedy nedovedu představit muže, který by i na běžné masáži odmítl HE. :roll: Nebo, kterému by se nelíbila celá profesionální tantra masáž např. s celotělovým orgasmem. :roll: Spíš je nikam nepouštíte. :D

Chceš říct, že i na běžné thajské masáži tam probíhají nekalé praktiky?

• Citovat
  • Upravit
Myssicka
28.5.18 14:17
@růžový achát píše:
@Myssicka Zrovna u thajske masaže si orgasmy moc nedovedu ptedstavit.Jsem vzdy rada, že to přežiju 8)

Tak to jsem hned klidnější. ;)

• Citovat
  • Upravit
28075
28.5.18 14:27
@Myssicka píše:
Není doma, já se flákám a on strašně dře (točí volantem) :lol: jediný štěstí, že u kojení nemůžu šůrovat a musím psát na eMimino.

točí volantem? :roll: :roll: :mrgreen: No vidíš, to je první rozdíl mezi námi a věřím, že jich napočítám více. Takže takového opravdu nemáš doma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 14:29
@Myssicka píše:

Třeba nemám pravdu, ale myslím, že thajská masáž a tantrická masáž není to stejné. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
28.5.18 14:36
@Myssicka píše:

Jsi špatná žena. :mavam: Máš mít dítě přivázaný pod prsy, v ruce kosu a sekat trávu. A nebo něco podobného. :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
28075
28.5.18 14:47
@Kobliha51 píše:
Jsi špatná žena. :mavam: Máš mít dítě přivázaný pod prsy, v ruce kosu a sekat trávu. A nebo něco podobného. :dance: :dance:
žena a žena. Jedna s takovouto pozicí práci udělá a druhá neudělá nic. :think: Jak jsi to měla ty? Dříve přece tohle nebylo. Dítě se dalo do postýlky a matka si mohla dělat, co potřebovala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.5.18 14:54

Tak jsem mrknul na ty norníky, o kterých tu je řeč a usmál jsem se nad jednou citací.

Šu. kat tlustou ženskou je jako jet na mopedu. Je to zábavný, ale nikdo z motorkářů tě u toho nesmí vidět!

No není to báječný? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
28.5.18 14:57
@opozice píše: žena a žena. Jedna s takovouto pozicí práci udělá a druhá neudělá nic. :think: Jak jsi to měla ty? Dříve přece tohle nebylo. Dítě se dalo do postýlky a matka si mohla dělat, co potřebovala.

Děti byly od roka u babičky, pak ve školce a já v práci. Normálka. Kdyby nebyla babička, byly by v jeslích. Děti mám šest let od sebe, takže jsem toho doma mnoho nepobyla. A ani bych doma nechtěla být. Mít děti dnes, udělám to nějak podobně. Být doma třeba X let na mateřské bych nevydržela z části proto, že bych si připadala úplně k ničemu a zčásti proto, že si pak partner hodně často myslí, že ta ženská doma je inventář a pak je najednou překvapen, jak je třeba se najednou zapojit, když doposud nemusel nic.

• Citovat
  • Upravit
28075
28.5.18 15:04
@Kobliha51 píše:
Děti byly od roka u babičky, pak ve školce a já v práci. Normálka. Kdyby nebyla babička, byly by v jeslích. Děti mám šest let od sebe, takže jsem toho doma mnoho nepobyla. A ani bych doma nechtěla být. Mít děti dnes, udělám to nějak podobně. Být doma třeba X let na mateřské bych nevydržela z části proto, že bych si připadala úplně k ničemu a zčásti proto, že si pak partner hodně často myslí, že ta ženská doma je inventář a pak je najednou překvapen, jak je třeba se najednou zapojit, když doposud nemusel nic.

my to měli podobně, je fakt, že když se do hlídání zapojí rodiče, je to velká pomoc. Ti, co tu pomoc nemají a musí si vystačit sami, to mají hooodně těžší, ale na druhou stranu si myslím, že jsou takoví semknutější a když to napíši trochu jinak, tak ti druzí, co to hlídání mají, tak mají větší roupy. Žijí si takovým volnějším životem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
28.5.18 15:31
@Myssicka píše:

Ne, vůbec nikdy HE ani SPECIAL. :jazyk: Fakt nikdy. ;) Všichni muži tam chodí kvůli krční páteři. :dance: :dance: :dance:… a co je vlastně nekalá praktika v souvislosti s thai massage? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
28.5.18 15:36
@růžový achát píše:
@Myssicka Zrovna u thajske masaže si orgasmy moc nedovedu ptedstavit.Jsem vzdy rada, že to přežiju 8)

Já si to taky v případě ženy moc nedokážu představit. Holt nemáte ty správné svaly. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí