Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud to chlapovi vadí a říká ti o tom, je asi zřejmé že chce být s vámi. at si dá jiný číslo a ignorujte ji.
Ahoj, zakladatelko předmně přeji hosně štěstí.
Milenku bych asi nechala být a pracovala dál na svém vztahu. Myslím, že těmito zhrzenými smskami se pěkně ponižuje a spíše si podřezává větev sama pod sebou. Chlapovi by se možná po ní stýskalo, kdyby naopak s ním přerušila kontakt, či kdyby věděl, že už si namlouzvá někoh jiného, ale tímhle si myslím, že spíše hraje do not tobě ![]()
Ignorovat ji. Manželovi dělat příjemné prostředí. Naplánovat hodně společných aktivit a pestrého sexu. On bude raději tam, kde bude pohoda a klídek. Milenka už je načatá a otravuje ho svými emočními výlevy a výčitkami. Málokterý chlap o toto stojí. Zkuste se oprostit od toho, že ho milujete a máte strach, že za ní nakonec odejde. Vžijte se raději do situace, že je to zábavná hra o chlapa a bavte se jí. Bavte se s ním a spolu. ![]()
ZAKLADATELKA: Ano, vpodstate chi delat ted to same…dobre to slyset i od druhych, nezaujatych
Doufam, ze to dokazu…a dokazem
![]()
Dle mě ji ignorovat, jak ty, tak manžel…nic jiného nebude účinné.
Já ti tedy moc moc gratuluji… prožívám si něco hodně podobného jen s tím rozdílem, že on se jí ještě párkrát ozve… ale naprosto nneutrálníma sms zprávama…
jak mi řekl jeden dobrý známý: není hrdinství se rozvédst kvůli nevěře, ale ustát to a znovu uvěřit a důvěřovat… potom si ten chlap ženské úplně jinak váží… vidím to doma a takový vztah jaký máme my teď jsme nikdyneměli a je to nádherné…
Jsi strašně trpělivá a rozumná žena, která ví, co je v životě důležité..
Tak jak tu již zaznělo: ano, milenka to projíždí na plné čáře a to právě pro útoky a tak jen dodám, že pokud mezi Tvým mužem a jí bylo někdy i citovo, tak nenávist z jeho strany k ní se velice rychle blíží. Takže pokud nejde vyměnit číslo sim je to v pořádku, protože on bude mít možnost být od ní atakován a pak už je jen krůček k tomu, aby ji měl plné zuby. Byla jsem toho svědkem..Pokud by skutečně číslo zablokoval, bude nakonec mít starost, jestli je v pořádku (občas se to stane), tomu nezabráníš… Kouzlo nechtěného, ale hraje tobě i jemu do karet… Každopádně jsem přesvědčena, že ažb tohle zažehnmáte, už to nikdy nevyzkouší…
![]()
Oceňuji přístup - jsi na dobré cestě jak „vyhrát“ a to nejen nad ní, ale celkově pro Vás všechny. Když teď dopřeješ manželovi spousty a hlavně spousty překvapivého-neočekávaného sexu, tak možná vyhraješ „do konce života“ ![]()
Zažil jsem to vícekrát, ale já se moc neumím zamilovat, tak je to trochu jiný.
Tak milenka mého muže je daleko rafinovanější… Když se mi manžel přiznal k nevěře a já mu dala vybrat co chce dál…Neváhal ani minutu a s milenkou se rozešel. Asi po měsíci mi řekl, že se s ní musel sejít, protože mu nedala pokoj, vysvětlil jí, že je konec, ale těch nadávek a urážek co si pak vyslechl… Já jsem v té době nevěděla, kdo byla jeho milenka (jen jsem tušila a správně, což mi manžel teď po vice jak roce a půl potvrdil) a tak vím, že když jsme ji den po tomto vysvětlení potkali ( je totiž naší společnou znamou…) mě ani manžela nepozdravila a úplně nás prohlížela… po dvou měsících se ozvala jako by nic a začala s nami (hlavně s manželem) normálně komunikovat (máme totiž společný koníček). Už tenkrát jsem manželovi řekla, že se mi nelíbí, aby si s ní psal a volal, protož i když mi nechce říct s kým mi byl nevěrný, pro mě je to právě ona. Díky společnému koníčku jsme s ní byli neustálev konaktu a mě to psychicky ubíjelo. Před nedávnem jsem se manžela znovu zeptala, jestli mi řekne, kdo to tenkrát byl, že nemůžu žít v klidu s tím, že o ní nevim, když vím, že ona věděla o mně. Manžel mi tedy potvrdil mé tušení…Vysvětlila jsem mu, že jistě chápe, že nechci, aby se s ní dále stýkal a jeslti mi může říct, proč veškeré kontakty s ní neutnul hned po té, co se rozhodl zůstat se mnou. Na to mi řekl, že měl strach, aby mu nedělala naschvály a nevypravěla a jejich románku mezi dalším společnými známými, a že tak chtěl chránit mě před zbytečnými dotazy okolí. Proto přistoupil na její hru… Tenhle jeho důvod chápu, jen mám pocit, že spíš než mě chtěl chránit sebe, protože několikrát jsem byla svědkem, jak se o této osobě manželovi kamarádi a baví a že by to bylo v dobrém, tak to rozhodně ne. Tak se spíš nechtěl shodit před nimi, že si něco začal zrovna s ní. Dle mého názoru manželova bývalá milenka čeká na vhodnou příležitost, aby mohla znovu zkusit své štěstí. Jinak by se přeci neponižovala po té, co udělala manželovi hysterickou scenu, když se s ní rozešel. Během toho roku a půl se rozešla se svým přítelem, kterého podváděla s mým mužem, tak i to je jistě důvod k tomu, aby to na manžela znovu zkusila. I přes to všechno manželovi věřím, začali jsme znovu a lépe a náš vztah je teď daleko krásnější a pevnější…Stejně na mě ale občas padne splín, kort když vím, že milenka je stále v naší blízkosti…
Řekla bych, že jsi měla štěstí na milenku. Svým chováním se o přízeň tvého manžela připravila sama.
Jak začne ženská dělat scény a vyčítat, podlamuje si sama pod sebou větev, to je i případ zakladatelky tohoto tématu, tam si to milenka taky projela svým chováním sama.
S chlapem, ktery by me podvedl, bych nezustala. Bylo by to pro me ponizujici a nikdy bych mu neodpustila. Udelal to jednou, udela to znovu. Je to totiz chronicky.
…taky jsem si vždy myslela, že bych nevěru nedokázala odpustit i jsme se takhle o tom s manželem kdysi bavili…Takže znal můj názor a myslel si, že mu neodpustím.
Ale když se pak octnete v dané situaci, všechno to vyplyne úplně jinak. Najednou jsem měla před sebou ty krásné roky, které jsme spolu prožili a nechtěla jsem všechno zahodit… V době, kdy mě manžel podvedl, jsme „upadli“ do stereotypu a náš vztah plynul jen setrvačností… Nechci tím manželovo chování omlouvat, ale k nevěře se mi přiznal po měsíci a i já to v té době tušila, takže žádné dlouhodobé podvádění se nekonalo. Díky nevěře jsme se naučili spolu více komunikovat a užívat si jeden druhého. Zkrátka, pečujeme o naši lásku každý den…
@Anonymní píše: …taky jsem si vždy myslela, že bych nevěru nedokázala odpustit i jsme se takhle o tom s manželem kdysi bavili…Takže znal můj názor a myslel si, že mu neodpustím.
Ale když se pak octnete v dané situaci, všechno to vyplyne úplně jinak. Najednou jsem měla před sebou ty krásné roky, které jsme spolu prožili a nechtěla jsem všechno zahodit… V době, kdy mě manžel podvedl, jsme „upadli“ do stereotypu a náš vztah plynul jen setrvačností… Nechci tím manželovo chování omlouvat, ale k nevěře se mi přiznal po měsíci a i já to v té době tušila, takže žádné dlouhodobé podvádění se nekonalo. Díky nevěře jsme se naučili spolu více komunikovat a užívat si jeden druhého. Zkrátka, pečujeme o naši lásku každý den…
tak nevěra nemusí být nutně důvod k rozvodu
někdy může vztah posílit, nedej se a drž se ![]()
Jen mám teď jeden problém… Jak jsem psala výše - milenka byla naše společná známá a já tušila, ale nevěděla jsme jistě, že je to ona…
Máme společný koníček, kde se s ní setkáváme, takže jsem s ní musela komunikovat (zvlášť, když jsem neměla potvrzené od manžela, že jde skutečně o ni). Neříkám, že můj vztah s ní byl nějak vřelý, spíše zdvořilostní. Ona se chovala jako by nic, já taky, když jsem uvnitř byla úplně rozsypaná… Teď už ale vím, že šlo právě s ní mi byl manžel nevěrný a i ona ví, že mi manžel řekl, že to byla ona…
Jak se teď k ní mám chovat… Nemám nejmenší zájem se s ní vidět natož s ní komunikovat, ale to se mi zřejmě nepovede… Mám dělat jako by nic, nebo ji mám úplně ignorovat… Nechci se před ní ztrapnit, aby viděla jak moc mi ublížila, kort, když teď s manželem všechno funguje na 100%… Poraďte!!! Díky!!!
@Anonymní píše:
Jen mám teď jeden problém… Jak jsem psala výše - milenka byla naše společná známá a já tušila, ale nevěděla jsme jistě, že je to ona…
Máme společný koníček, kde se s ní setkáváme, takže jsem s ní musela komunikovat (zvlášť, když jsem neměla potvrzené od manžela, že jde skutečně o ni). Neříkám, že můj vztah s ní byl nějak vřelý, spíše zdvořilostní. Ona se chovala jako by nic, já taky, když jsem uvnitř byla úplně rozsypaná… Teď už ale vím, že šlo právě s ní mi byl manžel nevěrný a i ona ví, že mi manžel řekl, že to byla ona…
Jak se teď k ní mám chovat… Nemám nejmenší zájem se s ní vidět natož s ní komunikovat, ale to se mi zřejmě nepovede… Mám dělat jako by nic, nebo ji mám úplně ignorovat… Nechci se před ní ztrapnit, aby viděla jak moc mi ublížila, kort, když teď s manželem všechno funguje na 100%… Poraďte!!! Díky!!!
kontakt nevyhledávej, ale když s ní budeš muset komunikovat, tak minimálně normálně a hlavně se nenech rozházet:
když s tebou bude chtít mluvit o manželovi, odmítni…na to fakt bacha, takový rozhovor tě rozbije
pokud se ona bude snažit mluvit s manželem, ignoruj to… a s manželem před ní komunikuj naopak mile a přívětivě
ikdybys na něho měla vztek ![]()