Život s muslimem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3293
28.12.12 20:54

Ja som skusala v mladosti zit s pakistancom.Na ziaciatku bol mily, zdvorili, ale neskor po pol roku si stale viac narokoval co si mam obliekat a co mam kedy robit, co on chce a ako to musi byt, on chce pozerat len svoje arabske programy, chce jest len jeho jedla. Postupne velmi rychlo odmietal slovensku kulturu ci zvyky… bolo zvlastne ze vo mne to rozprudilo reakciu hnevu, ktora navonok skor vyzerala ako ziarlivost. dostavala som sa do takych ziarlivostnych scen a dokonca som ho aj zbila, ze chudak odomna utiekol! dnes viem ze som urobila dobre, nakolko po cely ten cas nechal cakat inu slovensku v kosiciach, co zatajoval a ja som n ato prisla az ked utiekol! Bohuzial sposobilo to ze na nich pozitivny nazor nemam :poblion:

Příspěvek upraven 28.12.12 v 22:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
28.12.12 20:57

Ano diksuze muslimky mezi Vámi je moc pěkná, ale i přesto si myslím, že není úplně vypovídající o všem. Mám pocití, že všechny holky co tam psaly stále se svým partnerem jsou. Žádná tam nepsala o tom, že by byla rozvedená a jak to u ní probíhá po rozvodu, což si myslím, že po rozvodu se chování těchto mužů hodně změní.
Jen co si pamatuju, tak jedna tam psala, že ví, že kdyby se rozvedla tak svoje děti nikdy mít už nebude. Nepochopila jsem, že i přesto do toho vztahu šla, ale každý to má nastvané jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1449
28.12.12 21:00
@AngelLilly píše: Žádná tam nepsala o tom, že by byla rozvedená a jak to u ní probíhá po rozvodu, což si myslím, že po rozvodu se chování těchto mužů hodně změní.

hned na predchozi strance tehle diskuse mas poznamku od jedne co rozvedena je 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.12 21:01

Pracuji v nemocnici a několik lékařů zde bylo arabů, několikrát s němi byly výstupy, byla i schůzka, kde jim sestry do očí řekly, že je chápou a ví, že v jejich zemi má kráva větší hodnotu, ale tady jsou u nás v česku. Chovali se k sestrám jako hulváti. Nešla bych do toho, láska je krásná, někdo může namítat, že ani s českým chlapem nemusí manželství vyjít, to jo, ale jsme ve své zemi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.12 21:01
@AngelLilly píše:
Ano diksuze muslimky mezi Vámi je moc pěkná, ale i přesto si myslím, že není úplně vypovídající o všem. Mám pocití, že všechny holky co tam psaly stále se svým partnerem jsou. Žádná tam nepsala o tom, že by byla rozvedená a jak to u ní probíhá po rozvodu, což si myslím, že po rozvodu se chování těchto mužů hodně změní.
Jen co si pamatuju, tak jedna tam psala, že ví, že kdyby se rozvedla tak svoje děti nikdy mít už nebude. Nepochopila jsem, že i přesto do toho vztahu šla, ale každý to má nastvané jinak.

Znám rozvedená manželství tohoto druhu a často fungují i po rozvodu vcelku normálně, žádné vyhrožování, ani pokusy o únos dětí, např. jeden platí alimenty, manželce nechal dům a jeho syn je s ním jedna ruka. Ale fakt, že s bývalou mezi sebou vůbec nekomunikují.

• Citovat
  • Upravit
12505
28.12.12 21:03

Měla jsem známou co žila s muslimem, otěhotněla sním.
On jí nutil když byla těhotná k sexu s jiným mužem a nátačel to…
Zustala v čr, musela pak dělat prostitutku jeho kamarádum, to že si domu nosil žensky bylo na denním pořádku, nakonec od něj utekla nevzala si ho, vše nahlásila a malá je jen v její péči, každopádně si prošla velkým peklem, prostě já mám na to svuj názor, většina žen dopadně špatně a ty co dopadnou dobře jsou opravdu jen výjmky, velmi velké výjmky, tak ti držím palce at ty jsi ta výjmka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
28.12.12 21:04

@Muna já pouze psala svůj názor, že tam nebylo psané jak se k nim chovají muži po rozvodu. A hlavně mě zaujalo to, že budoucí matka dítěte jde do toho vztahu i přesto, že docela jistě ví, že pokud vztah nevyjde, své děti už možná neuvidí (jedna to tam psala).
Já sama bych do vztahu takového nešla, ale jak říkám, každý je jiný. A nikde není řečeno, že všichni cizinci jsou hajzlíci a všichni Češi parádní chlapi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
28.12.12 21:10

No drahy je muslim a pohoda, faktem je, ze vyrusta od 16-cti let tady ve Svajcu, takze se na nem poevropsteni podepsalo…nemodli se, nedrzi ramadan, nenosim satek, nebije me(uz me zadne extremy nenapadaji :think: )jedinne co tak neni veprove maso, ale to ja taky ne :mrgreen: Doma mame normalne otevrene debaty, pomaha v domacnosti, je otevreny kompromisum…Popravde je to nejlepsi co me potkalo, nechodi mi za jinyma, nechlasta prvni ligu(alkohol si normalne da, ale v unosne mire),nehraje, nesazi…pohodar na druhou, hysterka ve vztahu jsem ja :mrgreen: Nikdy po me nechtel pochopeni, nebo prestoupeni na jeho viru..Nevim, ja jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
28.12.12 21:11
@Eemii píše:
https://www.google.com/url?…Tady je

děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
28.12.12 21:13
@svycarka píše:
No drahy je muslim a pohoda, faktem je, ze vyrusta od 16-cti let tady ve Svajcu, takze se na nem poevropsteni podepsalo…nemodli se, nedrzi ramadan, nenosim satek, nebije me(uz me zadne extremy nenapadaji :think: )jedinne co tak neni veprove maso, ale to ja taky ne :mrgreen: Doma mame normalne otevrene debaty, pomaha v domacnosti, je otevreny kompromisum…Popravde je to nejlepsi co me potkalo, nechodi mi za jinyma, nechlasta prvni ligu(alkohol si normalne da, ale v unosne mire),nehraje, nesazi…pohodar na druhou, hysterka ve vztahu jsem ja :mrgreen: Nikdy po me nechtel pochopeni, nebo prestoupeni na jeho viru..Nevim, ja jsem spokojena.

tak paráda, jen myslím, že tam hodně dělá to, že se nemodlí, což není můj případ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.12 21:15
@sunnyho.motylek píše:
Měla jsem známou co žila s muslimem, otěhotněla sním.
On jí nutil když byla těhotná k sexu s jiným mužem a nátačel to…
Zustala v čr, musela pak dělat prostitutku jeho kamarádum, to že si domu nosil žensky bylo na denním pořádku, nakonec od něj utekla nevzala si ho, vše nahlásila a malá je jen v její péči, každopádně si prošla velkým peklem, prostě já mám na to svuj názor, většina žen dopadně špatně a ty co dopadnou dobře jsou opravdu jen výjmky, velmi velké výjmky, tak ti držím palce at ty jsi ta výjmka..

Tak to byl ale nějakej úchyl, ne? :roll: Ono je to, bohužel, také často o tom, že muslimové v nás ženských z Evropy obvykle vidí a priori prostitutky, smutné, ale pravdivé :zed: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.12 21:21

To víže to může fungovat, denně jsme na skypu s jeho rodinou, oni jsou strašně mimo z našich dětí a strasně se jim stýská :(
Jinak ty kamarády mužskýho pohlaví nemusím řešit, jelikož jsem ani předtím žádné neměla. Ale teď jsem se ho na to ptala a prý záleží na důvěře a musí existovat limit, musel by ho znát atd.
Hele a ten můj se taky modlí a chodí do mešity :)

• Citovat
  • Upravit
7626
28.12.12 21:26

@andyseek jooo to je o necem jinem a popravde pokud by se muj modlil pred tim, tak do vztahu nejdu, protoze ja proste verici typ nejsem a neumim se v teto veci prizpusobit ;) ikdyz vim o jedne u ktere se manzel zacal modlit az po narozeni ditete..tak jsem to doma nadhodila a rikam, jestli s tim zacne, tak mu vyhodim modlici koberecek i s nim :mrgreen: (mame jeden, kdesi na pude)Zeptal se proc? a ja mu rekla, ze mam proste s takoveho nejakeho modleni strach a ze bych v tom neumela zit..Dal mi pusu, rekl, ze nemusim mit strach a sel nam nalit vinko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.12 21:27

Jo, tak s tím souhlasím s těma prostitutkama, u nich prostě ženská musí být vdaná a mít sex jenom s manželem, tak pak jsou dost v šoku, když vidí, jak tady sexuje pomalu každý s každým :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.12 21:30
@Anonymní píše:
Jo, tak s tím souhlasím s těma prostitutkama, u nich prostě ženská musí být vdaná a mít sex jenom s manželem, tak pak jsou dost v šoku, když vidí, jak tady sexuje pomalu každý s každým :(

Jojo, měla jsem nedávno výstup s jedním arabem v občerstvení, který na mě házel oči a měl nejapné poznámky, tak jsem mu řekla, ať laskavě sklapne a poté své příjmení ( manžel je významným členem muslimské komunity, skoro každý ho mezi muslimy zná), chacha, málem ho kleplo, ale stálo to za to, bál se, že ho manžel rozpůlí, ale já jsem nic doma neřekla :mrgreen: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky