Zjistila jsem pravdu a teď nevím, co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.6.13 16:52
@Luca01 píše:
Jojo něco tady nehraje, asi bych si zjistila zda je reálné, aby vyšly výsledky pozitivně v případě, že si testovala bratra otce té holčičky…dle mě je to pěkná blbost :nevim:.
Zakladatelko, by mě zajímalo, co ti ukázali jako důkaz, že jsi přesvědčená, že ti všichni 3 nelžou :lol:. Zatím, jestli je tedy vše pravda jak píšeš (ty testy DNA), mi to příjde, že se na tebe domluvili :nevim:.

taky mi to tak připadá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
6.6.13 17:02

Chtěla bych testy DNA švagra a manžela jako důkaz. Nějak se mi tomu nechce věřit :think: je to jako když brácha zachraňuje bráchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.6.13 17:16
@kočička Evička píše:
a jak jsi to zjistila, že jde právě o jeho bratra?

Argentínska telenovela je šuvix.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eddie69
6.6.13 17:21

Ukázali ji kakaovou skvrnu velikosti mexického dolaru samozřejmě ;)

• Citovat
  • Upravit
74
6.6.13 17:23

Spíš bych tipla, že je bratr napsaný v rodném listě holčičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.6.13 17:26

Tiež som velmi zvedavá, čo za dokaz to na nu švagor vytiahol..no hádam na nu nevytiahol priameho"aktéra" :lol:
A inak je to celé blbost:ty len tak zistíš zhodné DNA, len čo to na muža vybalíš, tak on ochotne ide za svojím bratom, ktorý sa kajúcne prizná, privolaná hriešnica sa snád aj poplazila po zemi, a teraz budete všetci spolu grilovať, a mať velké tajomstvo.Len neviem ako do toho zapadá manžel tej nevernice, ani by som sa nečudovala, keby to bol reštituent so smrtou na jazyku..
No ty kokos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
6.6.13 17:28

Pokud se shoduje z 98% shoduje DNA tveho chlapa s DNA te holčičky, tak on je otec. Mě by asi klepla pepka tohle zjistit u svého chlapa.:-) taky mě zajímá co zakladatelce navykládali, že tomu uvěřila a že jí to přesvědčílo o nevině chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
6.6.13 17:49

Nepleťte, to, jen bylo řečeno, že chlapec a holčička jsou s 98% jistotou příbuzní, jestli to správně chápu. O DNA manžela není řeč. Ale taky se mi to už nějak nezdá a jsem zvědavá na ten „důkaz“ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
6.6.13 18:53
@Eddie69 píše:
Ukázali ji kakaovou skvrnu velikosti mexického dolaru samozřejmě ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.13 19:04
@ycynka píše:
Spíš bych tipla, že je bratr napsaný v rodném listě holčičky.

to asi těžko, otcem dítěte je ze zákona manžel, i kdyby tomu tak nebylo fakticky. Musely by proběhnout určité právní kroky na to, aby v RL nebyl manžel, ale bio otec. Tímto to podle mě nebude - ten důkaz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
6.6.13 19:10
@Eddie69 píše:
Ukázali ji kakaovou skvrnu velikosti mexického dolaru samozřejmě ;)

Na prostěradle? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
6.6.13 23:34

Kdyz obcas nekdo nevi z ktere do ktere, tak si stvori Tulpu (NECO JAKO GOLEM), nazve ho sourozencem a ma dojem, ze je hrdina, jak to dobre vymyslely ( dokdY).
T
Nejak tomu neveri, a verit nebudu, z nekoho tusim, a to prinejmensim ze ctenarek. Doktore, mi se chce se mi blejt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
6.6.13 23:39
@ropucha 02 píše:
Kdyz obcas nekdo nevi z ktere do ktere, tak si stvori Tulpu (NECO JAKO GOLEM), nazve ho sourozencem a ma dojem, ze je hrdina, jak to dobre vymyslely ( dokdY).
T
Nejak tomu neveri, a verit nebudu, z nekoho tusim, a to prinejmensim ze ctenarek. Doktore, mi se chce se mi blejt
8o :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
7.6.13 00:02
@ropucha 02 píše:
T
Nejak tomu neveri, a verit nebudu, z nekoho tusim, a to prinejmensim ze ctenarek. Doktore, mi se chce se mi blejt

Ty vole, kdes koupila ten matroš? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
7.6.13 00:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie