Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@82daniela koukala jsem, že jsi z Prahy
tam se určitě najde nějaký schopný psycholog, se kterým bys všechno mohla probrat. Takovouhle věc těžko uneseš sama, je potřeba si s někým popovídat a pustit emoce ven. Zatím bych nikomu nic neříkala, pokud chceš udržet manželství. Ani kamarádce, fakt nikomu, kdo vás zná. Nedělej unáhlené kroky. Chápu, že tohle zjištění je obrovský šok a potřebuješ čas, abys to nějakým způsobem zpracovala a rozhodla se, co dál. Holčička má úplnou rodinu a váš syn taky. Má svého tatínka napsanýho v RL, tak to vypadá, že „kamarádka“ a tvůj muž to řešit nechtějí. Kdybys nepátrala, tak bys teď žila v klidu. Chtěla jsi určitě dostat jiný výsledek, ale byla tu možnost i tohoto. A co teď s tím? Přemýšlela jsi předtím, co uděláš v případě takového výsledku? Stojí ti tvůj muž za to, abys to ustála a skutečně mu odpustila? Jsi na to dost silná? Nevěru v těhotenství a ještě s následkem, to je zrada největšího kalibru. Možná se jenom neovládl, jako chlap a možná to vypovídá o jeho charakteru ![]()
@82daniela píše:
Moc se omlouvám ale jsem na dně a nevím jak dálV době mého těhotenství s mým půl ročním synem jsem měla podezření že je mi můj muž nevěrný a dokonce že splodil dítě. Když jsem se na to zeptala jeho tak jsem jen slyšela jak jsem hloupá že všemu věřím že by si nikdy nezačal s takovou ženskou atd… Pořád jsem na to nemohla zapomenout a nenapadlo mě nic jiného než se na to zeptat přímo jí a zjistila jsem že můj muž to s ní zkutečne táhl a dokonce se k ní chtěl odstěhovat a ta malá prý asi není jeho ale jejího manžela. A proti vůli mého muže se z nás stali kamarádky
Jenže já ani nevím proč stále jsem tomu nějak nemohla uvěřit a chtěla mít jistotu a při návštěvě jsem vzala pár vlásků té malé a poslala je společně s vlásky mého syna na testy Dna jestly nejsou příbuzný a dnes mi přišly vísledky že jsou na víc jak 98% a já vůbec nevím jak dál. Jestly o tom mám někomu říct nebo si to všechno nechat pro sebe a dělat že se nic neděje
Stali se z vás kamarádky, nebo informuje za tvými zády tvého muže? Kam až strčíš nos. Je to celé dost zvrácené, nemyslíš? A co její manžel? Ten se k tomu staví jak? Nebo to neví a proto se s tebou baví jeho žena, aby zabránila tvému povídání jejímu muži? ![]()
Já nevím, já bych už v sobě nic nedusila po zkušenostech, co mám - to nejvíc ublíží jenom zakladatelce, manželovi té flundry, co mu tají kukačku, a dětem. Ať si to vyžerou ti, co si to navařili, proč by měla trpět ona?
Jenom si říkám, že ta ženská musí být schopná manipulátorka, když si z manželky milence udělá kamarádku, i když ta o tom ví, a ta ještě přemýšlí, že by zatajila její nehoráznou lež ![]()
@rybka56 píše:
Já nevím, já bych už v sobě nic nedusila po zkušenostech, co mám - to nejvíc ublíží jenom zakladatelce, manželovi té flundry, co mu tají kukačku, a dětem. Ať si to vyžerou ti, co si to navařili, proč by měla trpět ona?
Jenom si říkám, že ta ženská musí být schopná manipulátorka, když si z manželky milence udělá kamarádku, i když ta o tom ví, a ta ještě přemýšlí, že by zatajila její nehoráznou lež
Jj souhlasím - ne zakladatelka, ale manželka/milenka musí být šikovná manipulátorka! Jak říkáš!
Proto možná manipulátorce cukrouš od zakladatelky tak zobe z ruky. No jak to je: nepřítel mého nepřítele je můj přítel. Tak tedy zakladatelko, vzhůru za milenčiným manželem..
Co můžeš ztratit? O vše jsi přišla a ještě máš být charakterní a chápající? Ale omyl, třeba se milenka zakladatelčinýho manžela chytne za chobot… ![]()
@Magnifique píše:
Jj souhlasím - ne zakladatelka, ale manželka/milenka musí být šikovná manipulátorka! Jak říkáš!Proto možná manipulátorce cukrouš od zakladatelky tak zobe z ruky. No jak to je: nepřítel mého nepřítele je můj přítel. Tak tedy zakladatelko, vzhůru za milenčiným manželem..
Co můžeš ztratit? O vše jsi přišla a ještě máš být charakterní a chápající? Ale omyl, třeba se milenka zakladatelčinýho manžela chytne za chobot…
Za jejím manželem jít nemůžu protože ani nevím kde je asi před měsícem totiž od ní odešel. Já vím že si myslíte že jsem hloupá ano jsem už to vím ale potřebovala jsem vědět pravdu jen jsem netušila že bude tak hrozná ![]()
A jak zes teda pojala uz v tehotenstvi podezreni, ze tvuj muz zasel jinde?
@Sepishka píše:
A jak zes teda pojala uz v tehotenstvi podezreni, ze tvuj muz zasel jinde?
Chodil později domu z práce při milování najednou chtěl věci které předtím nikdy nechtěl a říkal že to nemá rád.
@82daniela píše:
Chodil později domu z práce při milování najednou chtěl věci které předtím nikdy nechtěl a říkal že to nemá rád.
ale psalas, zes mela podezreni, ze s nekym ceka dite…
Když jsem se dozvěděla že mi byl neverný žena se kterou byl byla těhotná tak nevím proč ale jako by mi něco říkalo jestly náhodou není to dítě jeho ![]()
@Sepishka To máte pravdu je to smutný a nejhorší pro mě bylo když jsem vlastně věděla celou pravdu a predevšemi jsem dělala jako že nic nevím a přitom se mi chtělo strašně řvát at ze mě už přestanou dělat blbce ![]()
Já bych to nevydržela neříct, jsem taková nátura. Co když to praskne za x let a zjistí se, že jsi to celou dobu věděla? Třeba to ani milenka, ani Tvůj manžel opravdu netuší, že je to jejich (i když bych si tipla, že to minimálně milenka ví). To je hrozně těžká situace, nejlépe chvíli popřemýšlet, promluvit si s psychologem a pak to vyřešit.
@82daniela píše: …při návštěvě jsem vzala pár vlásků té malé a poslala je společně s vlásky mého syna na testy Dna jestly nejsou příbuzný a dnes mi přišly vísledky že jsou na víc jak 98% a já vůbec nevím jak dál…
Bejt tebou tak se zeptam svého taty, zda mi něco nezatajil…
![]()
@Anonymní píše:
Já bych to nevydržela neříct, jsem taková nátura. Co když to praskne za x let a zjistí se, že jsi to celou dobu věděla? Třeba to ani milenka, ani Tvůj manžel opravdu netuší, že je to jejich (i když bych si tipla, že to minimálně milenka ví). To je hrozně těžká situace, nejlépe chvíli popřemýšlet, promluvit si s psychologem a pak to vyřešit.
Po pravdě mám pocit že to vědí oba moc dobře čí ta malá je protože když jsem u ní byla na návštěvě tak tam přišla její známá a hned ve dveřích se jí ptala jestli už se tatínek přišel na malou podívat a pochybuji že myslela manžela ten totiž klidně spal po noční v ložnici a v ten moment jsem si prostě řekla že musím vědět jestli tím „tatínkem“ nemá namysli toho mého muže ![]()
Příspěvek upraven 05.06.13 v 18:22