Zjistila jsem pravdu a teď nevím, co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
5.6.13 08:18

@Starej Pardal a svého otce se zeptat nemůžu zemřel krátce po tom o jsem se narodila a ta ženská je o 5 let mladší tak s ní určitě nic společného nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
5.6.13 09:30
@82daniela píše:
Po pravdě mám pocit že to vědí oba moc dobře čí ta malá je protože když jsem u ní byla na návštěvě tak tam přišla její známá a hned ve dveřích se jí ptala jestly už se tatínek přišel na malou podívat a pochybuji že myslela manžela ten totiž klidně spal po noční v ložnici a v ten moment jsem si prostě řekla že musím vědět jestly tím „tatínkem“ nemá namysli toho mého muže 8o

Pak asi není co řešit! Asi bych nevytahovala ten test DNA, ale prostě, že to víš a basta. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.6.13 09:39

@Nika079 jenže pokaždé když se manželovi o ní nebo jejím dítěti zmíním tak začne nadávat že mu nevěřím že s tou ženskou nic nikdy neměl atd.. a že se nebude obhajovat z něčeho co není pravda a já si pak připadám jako ta největší mrcha na světě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
5.6.13 09:43
@82daniela píše:
@Nika079 jenže pokaždé když se manželovi o ní nebo jejím dítěti zmíním tak začne nadávat že mu nevěřím že s tou ženskou nic nikdy neměl atd.. a že se nebude obhajovat z něčeho co není pravda a já si pak připadám jako ta největší mrcha na světě :,(

Já to pořád říkám, žádný chlap není věrný. Teď, když jsi zjistila, že dítě je tvého manžela, tak jednej! Přiznej se, co jsi udělala, ukaž texty DNA manželovi, jeho bývalé milence a manželovi milenky. Nic jiného ti nezbývá. Pokud to chceš tutlat, fajn, ale počítej s tím, že se budeš trápit celý život.

• Citovat
  • Upravit
61
5.6.13 09:53

@karfice
Já jsem si také několikrát říkala že mu to ukážu a řeknu že už mi nemusí lhát ale, pak jako by mi něco říkalo co když se potom zvedne a odejde za ní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
5.6.13 10:02

@82daniela
Jak se znám, tak bych s manželem přestala mluvit, pár dnů bych to vydržela, a pak udělala fičák. Pokud něco nesnáším, tak když ze mně někdo dělá deb.la, a ještě to háže na mně, jako že já jsem ta špatná, ne-li nejhorší. Když už jsi se rozhodla mít jistotu v tom kdo je kdo, nemá smysl to v sobě dusit- stejně jednou bouchneš jako saze v komíně, jde jen o to kdy. Osobně bych byla mnohem radši sama, než s takovým podrazákem, už bych mu nemohla věřit nikdy a v ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
5.6.13 10:04

Jde taky o praktickou stránku věci. Pokud by to manžel s exmilenkou utnul, na dítě neplatil a nechal ho na starost manželovi exmilenky, tak by bylo nejlepší manželovi říct že VÍM. Chtít od něj nějaké jasné stanovisko a omluvu.. pokání, plazení se a líbání nohou :mrgreen:. Jestli chce s manželem zůstat, tak když rozvíří že to dítě je jeho, bude to znamenat, že na něj nakonec bude platit z peněz, určených její rodině. Případně, že se exmilence manželství rozpadne a ona bude potřebovat chlapa, nejlépe otce jednoho svého dítěte.
Pokud se s ním chce rozejít a označit za důvod jeho nemanželské dítě, tak je to jiná situace. To by pak bylo možno věc oznámit i jejímu manželovi :twisted:
Osobně si neumím představit, jít za exmilenkou manžela a v klidu si s ní povídat. To by mi museli udělat lobotomii mozku, abych to svedla :mrgreen:
Docela se divím, že jí to ta exmilenka vyslepičla, protože takto hrozí, že to může použít proti ní. Je to celé divné. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
5.6.13 10:04

82daniela…no co…odejde, tak odejde. Dřív, nebo později. Co holka naděláš, tak nebo tak se budeš trápit čím déle tím více. Začni se asi nejdřív zabezpečovat a v příhodnou dobu to na něj vybal. Držím pěstě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
5.6.13 10:07
@82daniela píše:
@karfice
Já jsem si také několikrát říkala že mu to ukážu a řeknu že už mi nemusí lhát ale, pak jako by mi něco říkalo co když se potom zvedne a odejde za ní. :nevim:

V tom případě bylo lepší si věci opravdu vyjasnit. Žít v představě, že manžel je se mnou jen proto, že já jako nevím, nebo že on neví, že má dítě jinde, to je s prominutím na pr..
Tak ať řekne, co mu se mnou chybí, a jak vidí budoucnost. Na co vlastně tu milenku měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.6.13 10:09

@ropucha 02
To jsem také zvažovala že raděj být sama než s ním ale trochu mám strach co malej má ho moc rád a pokaždé když někam jde tak mi tu skoro půl hodiny brečí než ho sklidním :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
5.6.13 10:17
@82daniela píše:
@karfice
Já jsem si také několikrát říkala že mu to ukážu a řeknu že už mi nemusí lhát ale, pak jako by mi něco říkalo co když se potom zvedne a odejde za ní. :nevim:

A to chceš teda chlapa, co má dítě s jinou, píchal s jinou v době, kdy tys mu dát nemohla? A teď dělá, že nic? Jakou máš jistotu, že s ní dnes po práci odpoledne nebude a nebude chovat jejich vlastní dítě?

• Citovat
  • Upravit
karfice
5.6.13 10:18
@82daniela píše:
@ropucha 02
To jsem také zvažovala že raděj být sama než s ním ale trochu mám strach co malej má ho moc rád a pokaždé když někam jde tak mi tu skoro půl hodiny brečí než ho sklidním :,(

Hele, malej si zvykne, já si taky musela zvyknout, že jsem tátu nemohla vidět, protože si to nová žena mého otce nepřála. Bohužel, takový je život.

• Citovat
  • Upravit
61
5.6.13 10:21

@vendulka72 Právě to všechno chci ujasnit si proč se nakonec rozhodl pro mě a né pro ní. Ona mi totiž napovídala tolik věcí že ani nevím jestly by to mohla být pravda 8o jeden den mi řekla něco a druhý den to zase vyvrátila takže já s toho měla zmatek v hlavě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.6.13 10:28

@karfice
Mě z toho také bylo nanic když jsem zjistila že mě podváděl a pak mi to ještě zapíral do očí. Někdy v sobě cítím takovou nenávist že se na něho nemůžu podívat a nemyslet na to že byl s ní a co spolu asi dělali a jestli náhodou za ní nezajde cestou s práce.

Příspěvek upraven 05.06.13 v 18:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
5.6.13 10:34

Daniela. Obávám se že to ujasnění proč s tebou zůstal, si nikdy neujasníš. Pokud ona povídá něco a pak druhej den to vyvrátí, tak no potěš koště.
A on se o tom stopro, teda podle mě chlapa, bavit nebude.. A pokud se pro něj náhodou rozhodneš. Tak to bude brát tak, že je to vyřízený a jde se dál..
Pokud to budeš chtít nějak s ním pitvat ujasňovat, tak to stejně pujde do háje.
Takže je rozhodnutí na tobě, jestli ho chceš i přesto co se stalo.. Bez vysvětlování, kdo co jak..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky