Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Odpíchla bych se od toho, jestli mi ten chlap za to stojí. Jestli kdyby ho teď přejel trambus, tak by mi chyběl. (Ne jeho peníze, ale on jako osoba.) To že zapíral je pochopitelné. Ti co se sami přiznali, tak to partnerce moc neulehčili. Ale když už je to jasná věc, tak by jste o tom měli mluvit. Když si to vyjasníte mezi sebou, máte šanci. Když se to bude zametat pod rohožku, tak si pořád budete vytvářet nějaké předpoklady a domněnky. Viz. trápení se, jestli si za ní občas neodskočí.
PS: Ta jeho pipka bude pěkná pipka, když se o tom tak rozpovídala s jeho manželkou
. Kdyby za ní náhodou utekl, tak si ji plně zaslouží.
Pro ostatní by bylo jednodušší mlčet, ale ty to prostě v sobě nemůžeš celý život dusit. Takové věci způsobují i zdravotní problémy a jak bys k tomu přišla. Stejně bys na něj byla tak naštvaná, že by tvé nálady nejspíš nevydržel. Tak to si myslím já. Ven s tím. A pokud jde o tvou „kamarádku“, tak nevím
Jestli jsi na to povaha, můžete se pak v klidu kamarádit všichni. Znám takové případy. Jen si najdi někoho lepšího za muže. ![]()
Hele to zapírání má jasný účel. Dát šanci tomu, že i když ty třeba tušíš, skoro i víš. Tak ti to nedá tu strašnou jistotu, že tě podved. Pokud ho nechytíš při činu.. Klidně se může chytit toho, že ona něco řekne a pak to popře.. On ti řekne, vidíš je na hlavu, neví co mele. A tobě to dává tu šanci, pokud o něj stojíš, v sobě ušlapat možná pravdivé myšlenky na jeho nevěru a zas mu věřit..
@jenny.fields píše:
Upřímně se mi to zdá celé divné
V těhotenství jsi měla podezření, že tě podvádí a dokonce, že ní má dítě? Jak jsi na to přišla? Pak jsi se jí zeptala a ona ti poměr potvrdila, dítě ne. A ty jsi se s ní začala kamarádit![]()
![]()
![]()
A teď jsi zjistila, že dítě je zřejmě tvého manžela.
No a co jako? Když se s ní schopna se přes to všechno kamarádit, tak tohle nic nemění, ne?
Buď to tvůj manžel ví a pak ok. Nebo neví a pak taky lepší než kdyby věděl. A třeba to neví ani ona.
Takže to nech všechno hezky spát a nerozvracej život jiným. Jaký by to mělo smysl?
Člověk fakt nemá zjišťovat pravdu, když neví, jestli ji pak unese. Pokud navíc zakladatelka s maminkou dítěte kamarádí, tak bych řekla, že není co řešit.
Příspěvek upraven 05.06.13 v 11:02
@ireeenka
Tak deprese už s toho všeho mám snad od prvního dne co jsem zlistila že mě podvedl a to že jsem se s ní začala „Kamarádit“ bylo jen proto že jsem chtěla zjistit co všechno spolu měly když on mi to nechtěl říct. Já vím že jsem kr*va že jsem se v tom neměla pitvat ale stalo se bohužel doufala jsem že ty testy dopadnou jinak a já pak budu mít konečně klid ale místo toho se to jen zhoršilo. ![]()
Tak ja si nemyslim, ze jsi k…Asi bych taky chtela vedet, na cem jsem. Pravdu samozrejme uneses- zenska vydrzi vic nez clovek
Jen to pro tebe ted asi bude tezky si porovnat, jestli ta nabourana duvera mezi vama pujde jeste vubec obnovit a jestli teda ma smysl ve vasem vztahu pokracovat. Pokud by chlap nebyl schopnej se k tomu nejak otevrene postavit…
@Sepishka
To že už mi nikdy nebudu moct věřit vím.
A jestli se tomu postaví když uvidí že mám důkaž proti něnu to netuším bohužel jen jsem zvědavá jak bude reagovat až mu to ukážu.
Příspěvek upraven 05.06.13 v 18:18
@82daniela A myslis, ze ma takovej vztah smysl? Jen se ptam, nic nepodsouvam.
@Sepishka
Já vím že asi ne už mockrát jsem si říkala že by bylo lepší kdyby byl pryč třeba i s ní
Jenže já ho mám ráda a bohužel i přes to všechno. ![]()
@82daniela
On tobě už nikdy nebude moct věřit? A ty jemu ano? Tady nevím, co je vlastně horší.
Zkus si to otočit- co by ti asi řekl partner na to, kdyby zjistil, že vaše společné dítě není společné, ale že ho máš se sousedem?
@82daniela píše:
@Sepishka
Já vím že asi ne už mockrát jsem si říkala že by bylo lepší kdyby byl pryč třeba i s níJenže já ho mám ráda a bohužel i přes to všechno.
Tak to je pak kazda rada draha…Jsem si jista, ze mas navic, ale pokud ti tohle staci…
@Sepishka
Já moc dobře vím že bez něj by mi bylo mnohem líp a snad kdybych byla sama tak neváhám ani minutu a dám mu kufry před dveře jenže já musím myslet na syna. Nechci aby on trpěl mojí hloupostí ![]()
@82daniela Coze? Prave proto, ze musis myslet na syna bys mela zvazit, v jaky rodine bude vyrustat. Proc rikas tvoji hlouposti? Tys zahejbala a upichla si dite bokem?
@Sepishka
Máte pravdu řeknu mu o to co jsem udělala a budu po nem chtít aby odešel nebo odejdu já protože v takovém vztahu to opravdu nemá cenu pokud už mě jednou podvedl určitě by to udělal znovu. ![]()
Páni to je situace, vůbec ti nezávidím holka. Než, aby ses trápila bys měla oboum říct, že to víš. A počkat jak zareaguje manžel, jestli odejde, tak ti fakt za to nestojí. A zdali bude dělat vše proto, aby jsi s ním zůstala, tak bych mu ještě šanci dala. Ale určo se tím nedus a řekni, že to víš