Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozhodne si nenech vsugerovat, ze neco z toho, co se stalo je tvoje vina. Neni! Uvidis podle jeho reakce, jestli ma smysl na vasem vztahu pracovat nebo jestli te bude jen osocovat a svalovat vinu. Drzim ti palce.
@Sepishka
jj děkuji hned jak příde mu to ukážu a uvidíme co bude. ![]()
@82daniela píše:
@Sepishka
Máte pravdu řeknu mu o to co jsem udělala a budu po nem chtít aby odešel nebo odejdu já protože v takovém vztahu to opravdu nemá cenu pokud už mě jednou podvedl určitě by to udělal znovu.
Domněnky a předpoklady.
Za prvé - nejsi kráva ani blbá, to se může stát které koliv z nás ![]()
Pak bych si vklidu sedla, sama se sebou, popřemýšlela, představila si celou tu situaci, jak to povíš, a co od toho čekáš. Představila si, že opravdu odejde (nebo ho vyhodíš) ten prázdný byt. po tom co ucitíš, tvůj opravdický pocit, ne co by udělal někdo jiný, co by si kdo pomyslel atd.
Já bych si zašla za psycholožkou a nebo to probrala s jediným opravdu důvěryhodným člověkem, někým kdo je vždycky při tobě, nikdy tě nepodrazil a vždy bude na tvé straně.
Rozhodně je to těžké rozhodnutí, držím palce ať to zvládneš a jsi ty spokojená.
@82daniela držím ti palce. Nebude to snadné, ale bude pravda aspon venku. Přeci se nebudeš celej život trapit kdykoliv přijde domu dýl atd. Mám vlastní zkušenost (nastesti si ten muj neudelal dite, ikdyž nikdy nevis) a vždy jsem naivka věřila. Taky to bylo v dobách, když jsem byla tehu či kojila. Pak dokonce i když zapijel dvojčata, tak se musel ukazat pred vsema jakej to je alfasamec a jel do bordelu. Já kvuli detem jsem to vydržela a snašela, ale jednoho dne po dalsim jeho opožděném,,příchodu,, jsem ho vyhodila mezi dveřmi. Ten koukal jak puk a ted? Ted se trápí o co přišel. Mel rodinu, mel ženu - nevažil si toho, tak je sam a nikdo ho nechce. Každá už vi, co je zač. A já? Mám toho nejvetsiho miláčka, čekáme spolu miminko a je mi daleko vesti oporou než človek, kterému jsem už nemohla verit ani nos mezi očima. A že se trápí? No a co, já se trapila zbytečných 8 let ve lži!!! Držim ti moc palce ![]()
Mockrát vám všem děkuji za rady a hlavně za podporu moc si toho važím. Uvidím jestli seberu odvahu a ukážu mu co vím.
Ale, bude to to nejlepší co mohu udělat jinak se s toho opravdu zblázním.
Příspěvek upraven 05.06.13 v 18:17
Takže když mu to ukážeš, tak počítáš i s odchodem. Jednoduchá rovnice
@rokris píše:![]()
![]()
Člověk fakt nemá zjišťovat pravdu, když neví, jestli ji pak unese. Pokud navíc zakladatelka s maminkou dítěte kamarádí, tak bych řekla, že není co řešit.
Příspěvek upraven 05.06.13 v 11:02
Souhlas, je to Tvůj manžel, Ty s ním máš dítě a víc se v tom nepitvej, nebo to pro Tebe bude jen horší. Teď je ona sama a možná s nemanželským dítětem. Když budeš manžela tvrdě konfrontovat, může se tady stát, že sama zůstaneš Ty a peněz na kluka Ti dá mnohem méně, protože bude živit „svoji dceru“. To bys chtěla?? Zůstat sama s děckem, jen proto, že jsi zjistila pravdu a byla tak hrdá, žes jí potřebovala slyšet i od ostatních?? Nebo sdělit ostatním?? Já bych se v tom nevrtala, ale s tou ženskou bych se ani nestýkala, to Ti bude pořád ubližovat dál a dál, sledovat, jestli její dítě nemá oči Tvého manžela…to je masochismus!!
@82daniela píše:
Mockrát vám všem děkuji za rady a hlavně za podporu moc si toho važím. Uvidím jestly seberu odvahu a ukážu mu co vím.Ale, bude to to nejlepší co mohu udělat jinak se s toho opravdu zblázním.
Hele, já bych to nedělala. Jasně, on určitě ví, že s ní něco měl, ale třeba opravdu neví, že je holka jeho?? Ona asi spala i se svým manželem a když je otcem oficiálně on, já bych na tom nic neměnila, tím můžeš ublížit jen své rodině (emocionálně i materiálně). To, že manžel zapírá je jasné znamení, že k ní sám od sebe běžet nechce, ale jestli mu na tvrdo řekneš, že dítě je jeho (a máš důkaz) a jí opustil manžel…také se může stát, že nakonec Tvůj manžel skončí s ní a Ty na vaše dítě zůstaneš sama!!
Buď ho miluješ a chceš s ním být a měla bys odpusit a nevrtat se v tom. Anebo jsi ten typ, co se přes to nepřenese, ale počítej, že to ponese své důsledky a můžeš si hodně zkomplikovat život. On fakt může terpve zjistit, že je holka jeho a třeba projeví zájem s ní trávit čas a podílet se na výchově? Chceš mít malou třeba každý druhý víkend u vás doma??? Anebo chceš manžela nechat odejít??? Bude Ti pak lépe??
Projdi si všechny možnosti, než mu něco strčíš pod nos.
V případě že se nakonec rozhodneš vztah s ním ukončit, mu ani nemusíš říct, že malá je jeho. rozejít se s ním můžeš na základě dřívější nevěry, že jsi k němu ztratila důvěru. On se třeba začne hodně snažit a nakonec tě „ukecá“ a bude vám dobře. Ale říct mu je konec a dítě je tvoje - tak ho vlastně k ní nasměruješ. Třeba si sám není jistý jestli je či není jeho, ale kdyby věděl, že je tak by ho to mohlo i do budoucna táhnout k dceři.
Situaci nemáš vůbec lehkou, opravdu si ty sama projdi co chceš ty a podle toho se rozhodni. Buď sobecká a mysli na sebe ![]()
Ano
máš pravdu. Jen sem zvědav, jak se asi tak zakladatelka popere s pocitem ublížení a s emocema… No ale jeli její přání mít kompletní rodinu… Byť muž zasel (ale jenom možná) jinde.
@H1 píše:
Anomáš pravdu. Jen sem zvědav, jak se asi tak zakladatelka popere s pocitem ublížení a s emocema… No ale jeli její přání mít kompletní rodinu… Byť muž zasel (ale jenom možná) jinde.
no, já vycházím z toho, že ho má zakladatelka stále ráda jako chlapa i otce svého dítěte a že v ní jen vrtalo podezření a chtěla zjistit, že je jí věrný…tak jako každý podváděný partner neustále hledá důkaz věrnosti svého protějšku, ale bohužel, většinou jen najdou důkaz nevěry! Ale už se stalo a myslím, že sama nečekala co zjistí a že momentálně stejně není na radikální řez připravená!
@pepřenka
omlouvám se že nejsem dokonalá a gratuluji že vy jste.