Zjistila jsem pravdu a teď nevím, co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ano
5.6.13 17:26
@82daniela píše:
@pepřenka
omlouvám se že nejsem dokonalá a gratuluji že vy jste.

:lol: v klidu, to byla nějaká rýpalka :nevim:…asi učitelka, co jí to irituje :zed:

• Citovat
  • Upravit
5.6.13 17:30
@ano píše: :lol: v klidu, to byla nějaká rýpalka :nevim:…asi učitelka, co jí to irituje :zed:

nepřipadá mi to jako rýpání, řekla to hezky - to upozornění na chybku, možná, kdyby to zakladatelka brala méně osobně, mohla být i ráda, že už ví, že jestli se píše s měkkým I :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
5.6.13 17:35
@kočička Evička píše:
nepřipadá mi to jako rýpání, řekla to hezky - to upozornění na chybku, možná, kdyby to zakladatelka brala méně osobně, mohla být i ráda, že už ví, že jestli se píše s měkkým I :kytka:

Já myslím, že zakladatelka asi momentálně chtěla řešit něco jiného, než pravopis :lol: a že ta poznámka byla zbytečná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.13 17:36
@pepřenka píše:
@82daniela
Píše JESTLI, ne JESTLY.
Promiň, musela jsem :oops:

Píše SE jestli, ne píše jestli.
Promiň, musel jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
5.6.13 17:42
@Starej Pardal píše:
Píše SE jestli, ne píše jestli.
Promiň, musel jsem :mrgreen:

No to je fakt! :D :D Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
5.6.13 17:48
@82daniela píše:
@pepřenka
omlouvám se že nejsem dokonalá a gratuluji že vy jste.

Nejsem dokonalá, natož v pravopise. Nejsem ani původem Češka. Ale soudila jsem podle sebe. Já bych se za tohle rozhodně neurazila.
Tak pardón :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.6.13 18:28

@pepřenka
Já jsem se neurazila ale mám jiné starosti než koukat jestli tam náhodou nemám napsanou chybu škoda že jste mě na to neupozornila již včera nemusela jsem jich tam tolik nasekat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.6.13 19:50
@82daniela píše:
@karfice
Já jsem si také několikrát říkala že mu to ukážu a řeknu že už mi nemusí lhát ale, pak jako by mi něco říkalo co když se potom zvedne a odejde za ní. :nevim:

Tohle přesně jsem měla na mysli, že se může stát a proto jsem ti radila mlčet a probrat to s psychologem. Tady jde především o vašeho syna. Jeho dcera získá úplnou rodinu a syn ji ztratí :( Jednej uváženě, nedělej něco, co nepůjde vzít zpátky, co v podstatě nechceš. Tím, že mm tak zapírá, je jasné, že chce být s váma. Mezi nimi se asi zřejmě něco stalo a nešlo o vztah :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.6.13 20:03
@82daniela píše:
@ropucha 02
To jsem také zvažovala že raděj být sama než s ním ale trochu mám strach co malej má ho moc rád a pokaždé když někam jde tak mi tu skoro půl hodiny brečí než ho sklidním :,(

Toto je ten největší důvod, proč mu odpustit :srdce: :andel:…je to těžký, možná mnohem těžší, než odejít, ale kvůli synovi bych to dokázala :srdce: :hug: To by ale musela být normální komunikace s mm. Musel by se k tomu postavit čelem a nedělat z tebe blbce. Ono se tě to totiž týká a hodně. Ne, jak si chlap myslí, že je to za ním. Matka holčičky si může po létech něco rozmyslet, nebo taky „tatínek z RL“, udělají testy DNA a bude vymalováno. Doplácet alimenty zpětně a dcera bude zahrnutá do dědictví po svém pravém otci. Tohle reálně hrozí a je potřeba si vše vyjasnit.

Příspěvek upraven 05.06.13 v 21:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
5.6.13 20:26
@Michelangelo píše:
Tohle přesně jsem měla na mysli, že se může stát a proto jsem ti radila mlčet a probrat to s psychologem. Tady jde především o vašeho syna. Jeho dcera získá úplnou rodinu a syn ji ztratí :( Jednej uváženě, nedělej něco, co nepůjde vzít zpátky, co v podstatě nechceš. Tím, že mm tak zapírá, je jasné, že chce být s váma. Mezi nimi se asi zřejmě něco stalo a nešlo o vztah :think:

jedině souhlas :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.6.13 21:05
@82daniela píše:
@Sepishka
Já moc dobře vím že bez něj by mi bylo mnohem líp a snad kdybych byla sama tak neváhám ani minutu a dám mu kufry před dveře jenže já musím myslet na syna. Nechci aby on trpěl mojí hloupostí :,(

Sobě rozhodně nic nevyčítej :hug: nejsi hloupá, kdo by chtěl žít v takové nejistotě? :? Bohužel vždycky doufáme, že se nepotvrdí, co si myslíme a neumíme dopředu odhadnout svoje reakce. Máš ho ráda i přesto, máte syna :srdce:,tak to zkus ustát. Nebudu ti radit, abys ho okamžitě vyhodila apod., protože nejsi sama za koho se rozhoduješ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
5.6.13 21:12

@Michelangelo No přesně to je důvod, proč svěřit problém na emimino, člověk získá jiný náhled na věc a je pravda, že s tímto nelze nesouhlasit.
@82daniela Ono se to snadno radí, abys ho vyhodila z domu, ale ty, co to píšou, by se k tomu dost možná samy neodvážily, kdyby se jich to týkalo. Nech si to projít hlavou, nedělej unáhlené závěry a jestli chceš uchovat rodinu, jednej podle toho. Pokud chce být tvůj muž s Tebou a synem a Ty s ním, pak tomu zkuste dát šanci a uvidíte. Paní milenka bude asi brzy v nouzi, až jí dojde, že má dítě s mužem, který má šťastnou rodinu (ano, možná bych prozatím začala hrát před „kamarádkou“ divadlo) a manžel jí utek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
5.6.13 21:36

@Nika079 máš pravdu, je to fajn mít možnost vidět problém z jiného úhlu pohledu a navíc ze sebe pustit přetlak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
5.6.13 21:41
@82daniela píše:
@ireeenka
Tak deprese už s toho všeho mám snad od prvního dne co jsem zlistila že mě podvedl a to že jsem se s ní začala „Kamarádit“ bylo jen proto že jsem chtěla zjistit co všechno spolu měly když on mi to nechtěl říct. Já vím že jsem kr*va že jsem se v tom neměla pitvat ale stalo se bohužel doufala jsem že ty testy dopadnou jinak a já pak budu mít konečně klid ale místo toho se to jen zhoršilo. :,(

Nemyslela jsem „jenom“ deprese. Záda, trávení, spánek a já nevím co všechno může ovlivnit, když v sobě něco držíme. Z vlastní zkušenosti :-(
Pokud jde o syna, tak tento pán pro něj není zrovna dobrým příkladem. Dokázala bych překousnout, že má dítě s jinou, jsme jen lidi. Ale zatloukat a lhát mi do očí až do padnutí, to opravdu není předpoklad pro další vztah :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
6.6.13 11:47

Tak holky zjistila jsem že jsem opravdu kr*va. Protože holčička té ženy sice patří do naší „rodiny“ ale nemá s tím nic zpolečného můj manžel ale jeho bratr. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí